Doet de rechter ook uitspraak over: “P.R.de Vries pleegt meineed in de Passage liquidatie zaak.” 

Nederland heeft best betaalde huurmoordenaar door justitie ter wereld.

( van onze Corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Berichten wij reeds in juni 2012 dat het OM zwaar onderuit zou gaan:  Wat als de Rechter Junkie-moordenaar La Serpe voor leugenaar verklaart?

Wel dat is nu gebeurd: “La Serpe maf en Justitie maf”.
De rechtbank heeft het openbaar ministerie bij het voorlezen van de vonnissen in de Passage-liquidatieproces vanochtend keihard op de vingers getikt. Het OM heeft volgens de rechtbank ten onrechte verklaringen van de Staats kroongetuige, miljonair, huurmoordenaar Peter la Serpe over Willem Holleeder achtergehouden, waardoor met name de belangen van hoofdverdachte Dino Soerel zijn geschonden. De rechtbank zal daarom de verklaringen van  de van Staatswege Miljonair, huurmoordenaar La Serpe over Soerel buiten beschouwing laten.

Wij wachten met spanning af of de Rechter zich over nog een beruchte leugenaar in dit Mega proces gaat uit laten, namelijk de Maffiajournalist en politie-informant Peter R de Vries.

Pikant : De rechters zegt feitelijk als het OM Dino Soerel wil vervolgen voor moorden, dan moet ook Willem Holleeder worden vervolgd. En dat kan het OM met het hedendaagse recht gewoon doen in Hoger beroep.


M.a.w. dit is slechts de eerste ronde in The Killing Fields Amsterdam. Het  OM krijgt nog een tweede kans in hoger beroep en wie weet worden dan wel de verklaring van Staats Miljonair , huurmoordenaar Peter La Serpe over Willem Holleeder gevoegd.

Eerder verschenen:

Peter La Serpe 

Dino Soerel

Willem Holleeder

Peter R. de Vries

Pinny S de Oosters Parel uit de Pijp.

Jesse R.

Thomas van de Bijl

Kees Houtman

Cor van Hout

Moord en afpersing rond het Heineken Bloedboek.

Dode flipper Cor van Hout geen nieuws?

“Gabber Flipper Cor van Hout vermoord, nieuwe Neuzen gabber.”