( van onze Lekkende Hofhouding redactie)

Koningin Shell BeatrixAmsterdam-Noir– Wij zijn zeer trots om hier te melden dat wij als enige de primeur hebben dat de Koningin niet alleen afstand doet van de Troon en de Gouden koets, maar daarnaast die gelegenheid aangrijpt om maar liefst een miljard euro van het “Familie Kapitaal Nooit Genoeg” terug te schenken aan het Nederlandse armlastige, radeloze Volk. Houzee!

De RVD moet onze primeur nog bevestigen en naar buiten brengen. Maar wij hebben uit de ‘lekkende Hofkringen’ reeds deze primeur.

Leve de Koningin, Leve de miljard euro, die in deze tijd van ‘Jan met de Pet Crisis’ meer dan nodig is. En met dat gebaar van een miljard euro terug geven aan het gewone Volk laat de Koningin zien dat zij echt mee leeft met haar Volk in de ‘Jan met de Pet Crisis’. De pulp-BN-ers moesten ook allemaal weer huilen van dit menselijke gebaar van de Koningin , maar vooral van het idee dat zij  net als de Koningin ook eens voor de verandering  iets wezenlijks voor hun hersendode SBS- Kijkers-publiek zouden moeten doen.

Hersendood