( van onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir. 


(Junk Ron Ostrowski in gesprek met Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout, getuige van het kaliber Peter La Serpe)

Stel dat de Rechter geen geloof hecht aan de gekochte verklaringen van de Junkie-Moordenaar Peter La Serpe. Immers het staat niet vast dat de Rechter La Serpe zijn verklaringen voor waar heeft aangenomen of gaat aannemen. Dat moet nog blijken als de rechter tot zijn uitspraak/vonnis komt. Alleen om die reden is het op zijn zachts gezegd niet professioneel dat justitie in hun overeenkomst met Junkie-Moordenaar La Serpe niet heeft gezet dat de overeenkomst pas van kracht wordt nadat de Rechter in Hoger Beroep heeft verklaard dat La Serpe naar waarheid heeft verklaard en dus heeft geleverd en gepresteerd in deze.

Wat zijn de consequenties als de Rechter tot oordeel komt dat wat La Serpe heeft verklaart geen steun vindt in de overige feiten en omstandigheden in dit proces?
Dan kunnen  alle verdachten worden vrijgesproken. Op één na dan en dat is La Serpe zelf, want die heeft immers een huurmoord bekend.

En laat die nu uitgerekend al door justitie tot Miljonair zijn gebombardeerd en in vrijheid gesteld voordat de Rechter in Hoger Beroep de feiten en de verklaring van La Serpe voor recht  heeft verklaart in zijn vonnis/Arrest.

La Serpe wordt dus zeker door de Rechter veroordeelt voor het plegen van een huurmoord op Kees Houtman en dat moet voor de overige verdachten nog maar blijken. De familie van Kees Houtman moet toch ook met ledige ogen aanzien dat de moordenaar op hun man, vader, vriend etc. met een belasting vrije miljoen van justitie afreist naar zonnige oorden.

Ramp van ongekende omvang voor Justitie.
In het geval dat de Rechter geen geloof hecht aan de verklaringen van La Serpe zal zich een ramp van ongekende grote aftekenen voor justitie van een nog nooit vertoonde omvang.

Justitie heeft dan immers de enige veroordeelde moordenaar La Serpe in het liquidatie- proces 50% korting gegeven op de normale duur van de gevangenisstraf  voor moord en daarboven op hem met meer dan een miljoen euro na aftrek van belasting mee gegeven.

Daarnaast heeft hij zijn z.g. detentie periode o.a. door gebracht in zeg maar een vakantie bungalowtje op de Marine basis in Den Helder.  Dus van straf is sowieso haast geen sprake geweest voor La Serpe. Menig homeless persoon had zo met hem willen ruilen. Hoe het ook zij en zal aflopen één ding staat wel al vast en dat is Justitie een echt ‘Junkie Paradise’ is gebleken voor La Serpe.

Justitie bij de neus genomen door een Junkie-Moordenaar La Serpe.
Men zou dan kunnen stellen dat justitie dan extreem is opgelicht door een leugenachtige-  cocaïne snuivende moordenaar La Serpe voor meer dan een miljoen euro en 50% korting op zijn anders gangbare gevangenisstraf voor een huurmoord.

Justitie is dan vreselijk bij de neus genomen door een huurmoordenaar-junkie.

Rechter: La Serpe heeft de waarheid verklaard, dan is Peter R de Vries een leugenaar onder ede.

“P.R.de Vries pleegt meineed in de Passage liquidatie zaak.” 

En iedereen weet dat Junkies altijd liegen en alles doen om aan geld te komen, zelfs moorden als het moet.

Het is natuurlijk niet voor niks dat de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ bij voorkeur werkt met Junkies als Ron Ostrowski en Patrick van der Eem, maar dat ter zijde. Wel is een bijkomstige ludiek feit dat als de Rechter La Serpe zijn verklaringen voor waar aanneemt Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries voor meineed pleger verklaart. Peter R. de Vries heeft immers verklaringen van La Serpe onder ede tegen gesproken. Wij zijn benieuwd of de Rechter dan Peter R. de Vries veroordeelt. Justitie heeft in ieder geval geen straf tegen Peter R. de Vries geëist voor het plegen van meineed, dus die zit kennelijk in dit geval in een spagaat.

La Serpe Miljoenen verhalen op de verantwoordelijke justitie-ambtenaren.
Mocht dit doem scenario voor justitie uitkomen dan rest justitie nog maar een keus en dat is dat de verantwoordelijke voor deze overeenkomst bij justitie op staande voet  worden ontslagen wegens een grove wanprestatie. Ook zou moeten worden gekeken of die miljoenen van La Serpe op de verantwoordelijke justitie ambtenaren kan worden verhaalt. Daarnaast zou de familie van Kees Houtman of de familie van de andere slachtoffers een civiel rechtelijke procedure moeten starten om de hun aangedane leed te verhalen op La Serpe, hij is immers nu wit/legaal-miljonair.

Rechter onder onmenselijke druk gezet door justitie.
Kan de Rechter nog menselijkerwijs La Serpe zijn verklaringen als ongeloofwaardig kwalificeren? De druk van de gabbers van justitie de pulp-media is ook immens in dit proces. Voor de pulp-media zijn de verdachten al aan de hoogste sensatie boom ten gelde gemaakt en schuldig verklaart.

Het zijn extreem spannende dagen voor justitie, maar ook voor de Rechter.

Niet voor La Serpe die heeft de bloed-buit en zijn vrijheid al binnen gehaald.

Dus wie is hier eigenlijk de slimste advocaat en beste rechtsgeleerde geweest? Voorlopig is dat Junkie Moordenaar La Serpe.

De Rechter moet onder immense druk staan in dit proces, want ook de Rechter kent de consequenties die wij hiervoor beschrijven.

Eerder verschenen in deze rubriek:
“Justitie-Miljoenen voor Kroongetuige Moordenaar Peter la Serpe.”