( van onze forensische redactie)

 

Nieuw Recht in “Red Neck Hollandia”: ‘Advocaat-Moordenaar-Kroongetuigen’ op kosten van  “Pretty Boy Bolhaar”  van justitie Amsterdam.

Nog nooit is het Recht zo dynamisch sinds Bruin 1 aan de macht is. We hebben binnen een jaar maar liefs drie nieuwe vormen van Recht gekregen: Het Knieschijven schieten Recht, het Honkbalknuppel Recht en nu het advocaat-moordenaar recht. “Doe Normaal Jongen.”

Wij hebben ons tot nu toe niet echt uitgelaten over het wel en wee van de Passage liquidatie- zaak. Kan  trouwens beter de ‘Slakken-zaak’ heten, gezien het feit dat deze zaak al jaren voortsleept. Dit om een aantal reden.

Ten eerste gaat het hier om Volks-criminaliteit dat wat ons betreft volledig in het niet valt  bij de Elite-Gangsters- criminaliteit. Wij zijn dus van mening dat het voor ons niet de moeite is om over deze uit maatschappelijk oogpunt Kruimel criminaliteit( No offence  ‘Bad-Boy ‘s’) te publiceren.

Ten tweede dat wij bijna alle verdachte min of meer persoonlijk kennen ( Ook de vermoorden personen in het proces).

En ten derde dat er gewoon weg te veel aasgieren Pulp-misdaad-journalisten  al La ‘Pedo- Hendrik Jan Korterink’ aka de Wunderdwerg , John van der Heuvel aka Kale Johny (:” valt hier nog wat te snuiven , neuken of te liegen”) , Geesteszieke Bruine Rat Bas van Hout met zijn “Allesweter’ en snuiver, Maffia-journalist Peter R de Vries (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2009/08/22/pr-de-vries-ple/ ) ,enz. hun ‘bloed-brood’ verdienen aan deze tien jaren plan-Slakken -rechtszaak. (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/10/11/het-super-journalisten-taboe-in-“red-neckpulp-hollandia-”/ )

Maar goed nu lezen wij dat de Kroon getuigen La Serpe naast alles wat justitie hem al heeft aangeboden , ook nog eens extra geld eist voor zijn eigen verdediging:

“ Kroongetuige Peter la S. gaat zijn eigen verdediging voeren en ziet af van het gebruik van een advocaat. Op het Passage-proces vroeg de voorzitter aan La S. hoe hij verder wil nu zijn advocaat de verdediging heeft neergelegd bij te staan. La S. wil daarvoor wel geld ontvangen. De rekening voor het optreden als advocaat in zijn eigen zaak wil hij indienen bij het Openbaar Ministerie.”

Bron: http://crimesite.nl/nieuws/rechtszaak/22324-kroongetuige-vraagt-geld-vor-verdediging.html

La Serp de verdachte wil dat zijn advocaat Meester La Serpe betaalt wordt door justitie. La  Serpa de moordenaar, La Serpe de advocaat La Serpe Kroongetuigen. Kan het nog Maffer?

Tja dan ben je gewoon Maf en leef je niet meer in de werkelijkheid.

Justitie zit dus met een Super Mafketel als Kroon getuigen.

Had justitie dat niet eerder kunnen constateren , bijv. toen zij met Moordenaar- ‘ Meester’ La Serpe in zee gingen?

Of zijn ze bij justitie net zo Maf als hun Kroongetuigen , advocaat, moordenaar La Serpe?

Aan hun Topbaas ‘Pretty Boy  Bolhaar’ , de Hoofdofficier van Amsterdam zal het niet liggen , die is de grootse Groupie van Maffia-journalist Peter R. de Vries en die kan men dus alles wijsmaken. (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/10/29/geheime-ambtsinstructie-hoofdofficier-van-justitie-“-pretty-boy”-bolhaar/ )

Immers Soort zoekt Soort en het beste lijkt ons voor justitie Amsterdam en La Serpe dat zij nu zelf een einde maken aan hun lijden, door vrijwillig Euthanasie op elkaar te plegen, dat bespaart in ieder geval in de toekomst weer zo’n tien jaren plan ‘Mafketels – Slakken-rechtszaak’