Der Untergang van “Burgemeester Mafketel Rob”.

( van onze hysterisch, Lynch mob redactie)

Rob van GijzelAmsterdam-Noir- PvdA Burgemeester Rob van Gijzel aka ‘Mafketel Rob’ zijn CV leest zoals meestal gebruikelijk bij deze types als een klassiek carrière Bestuurs-Gangster CV. Nooit een dag eerlijk gewerkt in het bedrijfsleven.

De ouders van de vijf Belgische jongens die worden verdacht van de ernstige groepsmishandeling in Eindhoven, zouden hun kinderen bij de kladden moeten grijpen en eigenhandig moeten uitleveren aan de Nederlandse politie. Die hysterisch Lynch mob Vigilantisme oproep deed de Eindhovense burgemeester Rob van Gijzel van de ’Huur een Hoer partij’ zondagmiddag op de manifestatie (gratis feestje) die in zijn stad werd gehouden tegen geweld. Het feestje was zeer geslaagd.

Waarom pakken die ouders hun kinderen niet gewoon bij de kladden en zeggen ze: je gaat naar de politie!” Zo’n aanpak maakt volgens Vigilante Van Gijzel ,,onderdeel uit van de  eigenrichting verraad je kind opvoeding.” Hij zou het normaal vinden als de ouders hun kinderen verantwoording laten afleggen voor hun daden, aldus deze eerste klas ordinaire, hysterisch, Vigilante -Volksmenner “Mafketel Rob”.  Een dergelijke Bruine-oproep is sinds het einde van de Tweed Wereldoorlog niet meer gehoord in” Red Neck Hollandia”.  Deze ‘Bruine-oproep’ van PvdA ‘Mafketel-Rob’ komt regelrecht uit de school van de Hitlerjugend, die werden opgeroepen hun eigen ouders te verraden.

Wat zal zijn volgende vigilante oproep zijn? Dat de ouders van het slachtoffer het recht in eigen handen gaan nemen en de dronken en wellicht stoned jonge jongens/daders zelf in België gaan ophalen? Dat heet in het huidige recht namelijk gewoon ontvoering PvdA ‘Mafketel Rob’.

Een Volks oproep tot ‘Nieuw lynch’ Recht dus van de zijnde van een prominent lid van n.b. de ‘Huur een Hoer partij’ Rob van Gijzel.

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.
Laat deze eerste klas ‘Mafketel-Rob’ eerst maar eens al zijn corrupte Bestuurs-Gangster partij genoten bij de kladden pakken en afleveren aan de politie of beter aan het Tribunal criminel extraordinaire daar zou hij de gewone burger echt een dienst mee bewijzen.

De  burgemeester ‘Mafketel Rob’ is de afgelopen dagen naar eigen zeggen door veel Eindhovenaren aangesproken op de gang van zaken en heeft er met volle teugen van genoten. Net als Van Gijzel zelf zijn zij gefrustreerd dat de vijf Belgische verdachten uit Turnhout en omgeving niet hebben ingestemd met het verzoek van Nederland om uitgeleverd te worden. Die gefrustreerde sufkonten hebben kennelijk niet in de gaten dat zij dagelijks in hun portemonnee worden aangerand en beroofd door de Kornuiten van “Mafketel Rob” in het “Rechts-Links-Kabinet”. En al wie weet hoe lang  al worden beroofd door zijn ‘gabbers in crime’ de Bestuurs-Gangsters. Reken maar dat Rob dat wel weet zo Maf is hij ook weer niet.

Ook wij zijn zwaar gefrustreerd dat dergelijke oproepen gedaan kunnen worden door lieden als ” Mafketel Rob” met een zeer verantwoordelijke bestuursfunctie. En wat zou “Mafketel Rob” ervan vinden als wij zouden oproepen dat zijn kinderen en de andere kinderen van  de Bestuurs-Gangsters, die o.a. op het Elite-gangster-Bilboard staan hun ouders bij de kladden te pakken en af te leveren bij de Belgische politie, omdat de Nederlandse politie tot heden deze Bestuurs-Gangsters niet vervolgt.

Billboard Elite- Gangsters

Afgelopen vrijdag zijn ze door de Belgische onderzoeksrechter naar huis gestuurd. Ze zijn nog steeds verdacht en moeten beschikbaar blijven voor de politie. De Belgische raadkamer moet nu over eventuele uitlevering beslissen. Hulde aan het fatsoen van de Belgische raadkamer, die niet mee doet aan hysterische, Lynch mob, die opgefokt worden door de Dutch-pulp-media en Mafketels als Burgemeester Rob.

Op de muzikale manifestatie tegen geweld kwamen zondag ongeveer 500 mensen af. Het initiatief voor de manifestatie is dinsdag spontaan ontstaan bij zanger Jack van der Kruijs van de band Rock ’n Roll Circus. The Mississippi Delta Brothers, kunstfluiter Geert Chatrou en The Dirty Denims traden op. Zo zie je maar weer, dat een groeps-mishandeling in “Red Neck Holandia”  haalt het slechtste uit Bestuurs-Gangsters als ‘Mafketel Rob’ en altijd wel weer een gratis feestje uit rolt.

Iedereen Happy in het PvdA land van ‘Mafketel Rob’ en “Mister Leugenaar Ronald Plasterk”. 

Opmerking: wij hebben B &W en de Gemeente Raadsleden van Eindhoven om commentaar gevraagd. Daarnaast hebben wij de PvdA verzocht ons te laten weten of zij Rob van Gijzel als partij lid gaan royeren en de Belgische Pers ter zake geïnformeerd over  de opkomst van  het ‘Hitlerjugend gedachte goed’ in Eindhoven.