Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

( van onze Klasse Justitie redactie)

Misdaad-Groep Vitaal Wonen

Nederland wordt fatsoenlijk bestuurd, aldus Minister Plasterk. Slikt Ronald Plasterk misschien LSD?

Amsterdam-NoirPuntje van de Corrupte Bestuurs- ijsberg.
Stelende en rovende Directeur Noël Philippen woningcorporatie Vitaal Wonen ontslagen. Maar mag zijn gestolen poen houden en heeft nog niet één dag  in de cel door gebracht. Klassenjustitie? Nee, het is “VVD-Justice”.

Bestuurs-Gangster directeur Noël Philippen van de beruchte Limburgse Bestuurs-Gangster familie van de Limburgse woning misdaad-corporatie Vitaal Wonen is ontslagen. Aanleiding is de uitkomst van een onafhankelijk Doofpot onderzoek. Daaruit blijkt dat de bestuurder zich schuldig gemaakt heeft aan belangenverstrengeling en malversaties, waaronder privéreisjes en privé-uitgaven aan callgirls, cocaïne en champagne en kaviaar op kosten van de ‘Maffia familie Philippen woningcorporatie’. Tot nu toe hebben wij niets vernomen van de VVD Crimefighter, Volksonderdrukker Fred “Big Head” Teeven dat hij deze gewetenloze Bestuurs-Gangster gaat vervolgen. Nu zwijgt deze z.g. VVD-Crimefighter “Big Head Fred’ in alle talen in zijn pulp-media.

Helaas konden wij ook geen hysterische youtube filmpjes vinden van de criminele aktiviteiten van Bestuurs-Gangster Noël Philippen van de politie of de z.g. onderzoek commissie. Kennelijk zijn dat soort van hysterische sensatie filmpjes wederom een exclusief voorrecht van Kruimel Crimineeltjes, die dronken en stoned elkaar  gewelddadig te lijf gaan. En de volgende dag nuchter niet echt meer weten wat zij gedaan hebben.

Minister Blok van Wonen en Rijksdienst ( van de Kleine VVD-Gangster partij ) informeert vanavond nog de familie leden en vrienden  van Bestuurs-Gangster Noël Philippen die in de Tweede Kamer kroeg zitten per brief over de situatie bij Vitaal Wonen. De raad van  slapend hun zakken vullende commissarissen heeft in het onderzoek erkend dat zij onvoldoende toezicht gehouden heeft op de handelwijze van de Bestuurs-Gangster-directeur Noël Philippen en zijn papa.

Op aandringen van Blok volgt nog nader onderzoek naar enkele vastgoedprojecten. Daaruit moet blijken of de schade op de ontslagen directeur kan worden verhaald (kuch). De raad van commissarissen heeft besloten in zijn geheel af te treden en met zijn alle af te reizen naar Aruba. Of aangifte gedaan wordt tegen de directeur wordt later beslist. Dus nooit!

Onderzoek naar Bestuurs-Gangster  Noël Philippen na publicatie NRC.
Het onderzoek naar Philippen begon in augustus vorig jaar na een publicatie in NRC Handelsblad. Daaruit bleek dat Philippen privé 184.000 euro verdiend heeft aan een vastgoedtransactie van Vitaal Wonen met corrupte aannemers, waaronder een dochter van bouwconcern misdaadgroep VolkerWessels.

Uit het onderzoek van de krant bleek eveneens dat Vitaal Wonen een villa kocht die, na te zijn opgeknapt, verhuurd werd voor een appel en een ei aan de voorzitter van de raad van commissarissen Henk Ritzen. De Bestuurs-Gangster voorzitter De heer Henk Ritzen, en die is inmiddels teruggetreden, hoewel hem volgens de onderzoekers geen strafrechtelijk of civiel verwijt gemaakt kan worden. Immers die vorm van ‘Bestuurs-Corruptie’ is zo algemeen dat als justitie en of de FIOD daar tegen zou optreden morgen heel Bestuurs-land in de bak zit.

De gewetenloze dief Henk Ritzen met de wet in de hand blijft lekker zitten in zijn met geroofd gemeenschapsgeld ‘opgepimpte Villa’. Ook hield de huisnotaris-gangster van Vitaal Wonen in strijd met de Notariswet een verkoopbedrag uit een openbare akte. Daar wordt door justitie niet eens naar gekeken of die strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden De man  schijnt een prominent VVD-lid te zijn.

Familie Bestuurs-Gangsters- Is geen Maffia.
Uit het onderzoek is voorts gebleken dat de situatie bij Vitaal Wonen mede kon ontstaan doordat directeur Philippen zijn papa Jos opvolgde als directeur-Bestuurs-Gangster, waarbij zijn vader aanbleef als adviseur hoe het geld te jatten van de Gemeenschap.

Regelmatig corporaties in opspraak voor misdadige praktijken. niemand de cel in.
Afgelopen jaren zijn grote corporaties regelmatig in opspraak gekomen door risicovolle investeringen, fraude en gebrekkig toezicht. Vitaal Wonen in Limbricht (304 woningen) is één van de kleinste corporaties.

De corporatie zit financieel krap bij kas, aldus bronnen rond de corporatie. Het Centraal Fonds Volkshuisvesting, dat financieel toezicht houdt op corporaties, heeft het advies gegeven een fusiepartner te zoeken.  Misdaadgroep Vitaal Wonen wordt sinds augustus bestuurd door een interim-directeur.

Directeur Philippen was niet voor commentaar bereikbaar. De ex-voorzitter-Bestuurs-Gangster Henk Ritzen van de raad van commissarissen wilde niet reageren vanuit zijn villa.

Afijn, beide fijne Heren in het Nette-Pak hebben zich met hun criminele Bestuurs- capriolen een plekje verworven op het Elite-Gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Opmerking: Wij hebben commentaar gevraagd aan ‘Vitaal wonen en roven’ van de gemeenschap.