Maffiabaas en compagnon van John de Mol in het nauw.

( van onze Elite-gangster redactie)

John de Mol en Silvio BerlusconiAmsterdam-Noir-De Italiaanse rassenwetten tijdens de Tweede Wereldoorlog waren een slechte zaak, maar daarnaast heeft de fascistische dictator Benito Mussolini „veel goede dingen” gedaan. Dit zei Silvio Berlusconi zondag bij de Auschwitz-herdenking in Milaan.

Vaticaan stak Bloed-miljoenen van Mussolini in geheim vastgoedproject.
Zo schonk Dictator Benito Mussolini bijv. wat van zijn geroofde bloed miljarden aan het Vaticaan, die het wit- waste en heeft hij  o.a. ontelbare Italiaanse communisten vermoord. Prima man.

Het is niet de eerste keer dat de  ex-premier en huidig Pedo-Silvio Berlusconi  en volle compagnon van Maffia Boss John de Mol zich positief uitlaat over zijn fascistische serie moordenaar-voorganger. Hij is daarnaast ook nog een oude Pedo met ziekelijke criminele voorkeur voor te jonge meisjes. Niet zijn kleindochters.

Maar dat hij dit juist doet tijdens de herdenking van de Holocaust, vinden veel Italianen bijzonder ongepast, zo blijkt uit discussies op internet. Endemol, waarvan de ‘Pedo- fascistische Berlusconi mede eigenaar is doet er het zwijgen toe en wijst u voor commentaar naar hun  springende, dansende en huilende ‘Sterren’, aldus hun beroeps-leugenaar-woordvoeder, het voormalig Peter R .de Vries redactie neukertje van Cor van Hout Lisette Knoop.

‘Pedo facist Berlusconi’ was naar het centraal station van Milaan gekomen zonder uitgenodigd te zijn. Fascisten komen altijd binnen zonder te kloppen. Dat was toen en is nu nog zo. Daar werd het nieuwe Museum van de Shoah geopend, in aanwezigheid van premier Mario Monti. Monti bezocht spoor 21 waar treinen worden tentoongesteld waarmee Joden zijn gedeporteerd naar de vernietigingskampen.

Op 27 januari 1945 bevrijdden geallieerde troepen de overlevenden in het Duitse concentratiekamp Auschwitz, vlakbij de Poolse plaats Oświęcim. Hoe lang nog voordat het Europese Volk bevrijd wordt van  de Maffioso’s  en pulp-media Koningen Berlusconi en John de Mol?