( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Willem MaximaAMSTERDAM-NOIR- PvdA is krankzinnige crimineel geworden door de systematische verkrachtingen van de VVD-Misdaadgroep dat blijkt met de Troonrede.
De miljardair King Willem met zijn jaaruitkering van 110 miljoen euro krijgt nog meer poen erbij , omdat hij dat nodig heeft voor zijn dure hobby’s.  De werkloze arme moeten inleveren om die hobby’s te betalen en dat is pas ‘PvdA-eerlijk-delen’,niet dan? ‘Playboy Diederik Samsom’ had niets dan lof voor zijn King Willem: “Ik heb grootste respect dat mijn King in deze tijd van de ‘Jan met de Pet’ crisis slechts 6000,- en zijn exotische Queen Maxima 2000,- euro erbij wilde”. Toen wij hem wezen op het feit dat van 8000,- euro een hele bijstand familie ongeveer een jaar moet leven rende hij hard weg sneerde ons toe ‘ik ben een echte’eerlijk delen-socialist’. Zijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ werd mee gesleurd door haar Boss Samsom en struikelde, brak één van haar naaldhakken en kwam bijna te vallen waarbij zij haar ‘Struisvogel-Ei ‘van haar hoed verloor. Een deel van het ei-struif  kwam op Ahmed Marcouch terecht. Dat ontlokte weer een valse ‘VVD-Gay-reactie’ van Samsom zijn “Uncle Tom” Ahmed Marcouch , die ons met een hoog piep stemmetje uitschold voor ‘Marokkaanse-hufters’.

Prinsjes-Misdaad-bv–dag’: “Leve de hobby’s van King Willem”.
King Willem krijgt volgend jaar een uitkering van 823.000 euro, wat Fransje Timmermans van blijdschap in huilen deed uitbarsten. Dat is 6000,- euro meer dan vorig jaar en dat heeft hij keihard nodig alleen al voor de benzine van zijn speciale  Audi en Super de Luxe Russische Maffia-Speedboot.

Bijstandsgerechtigden, werklozen en gepensioneerden gaan er volgend jaar bijna allemaal in koopkracht op achteruit om o.a. de hogere uitkering van ‘King–Willem en zijn kliek te kunnen betalen. Met de arme, zieke bejaarde wordt afgerekend door de PvdA ‘Arme Bejaarden-Killer Otwin van Dijk’ .Het geld dat daarmee wordt binnen gehaald geroofd gaat naar de hogere VVD inkomsten groepen. De VVD-misdaadgroep hoeft zelf niet eens vuile handen te maken, dat doen hun ‘PvdA-hoertjes’. Dat heeft het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) berekend op basis van de miljoenennota. Dat blijkt dinsdag uit de begroting van ‘De Koning-Klaploper van 110 miljoen ‘, die is opgenomen in de miljoenennota.

PvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoede.
Ook de uitkering van koningin Queen Exotica Máxima stijgt licht, met 2000,- euro naar 326.000 euro en dat heeft zij echt nodig voor haar nagels bij te laten houden. ‘Prinses Shell- Beatrix’ ontvangt volgend jaar een salaris van 465.000 euro boven op haar AOW-tje. Dat is een toename van 3000,- euro en wat die er mee doet is niet meer te raden. De hogere uitkering houdt onder meer verband met de stijging van de lonen daling van de uitkeringen en stijging van de prijzen in “Banana-Fraude-Nederland”. Wat de uitgaven van het Koningshuis voor het dagelijks leven met de prijzen te maken heeft is ons ook een raadsel, want alles wordt ook nog immers voor deze gewetenloze, extreem egoïsme Royal- Lieden betaald.

De drie bendeleden van het Koninklijk Huis  de “Familie Nooit Genoeg” krijgen naast hun uitkering ook een onkostenvergoeding, waarvan ze bijvoorbeeld hun meest directe medewerkers moeten betalen.  Tja, welk normaal mens kan zelfs zijn onkosten betalen met een uitkering van tegen de miljoen euro, toch? Willem-Alexander krijgt hiervoor 4.495.000 euro, een stijging van 26.000 euro.
Het Konings roof-huis staat in totaal voor 40.085.000 euro wit in de  Fraude-boeken, maar het is in werkelijkheid 110 miljoen euro per jaar. Dat is 98.000 euro meer wit dan dit jaar. ( wat het zwart is horen wij pas over 25 jaar)
Voor ‘functionele uitgaven ( call girls,luxe vakantie’s en schandknapen ?)’ is ruim 26,8 miljoen euro bestemd. Daaronder vallen bijvoorbeeld personeelskosten, het gebruik van het regeringsvliegtuig, het rijtuigenpark, belkosten, faunabeheer en verwarming en verlichting van de paleizen.
Voor zaken als de Rijksvoorlichtingsdienst en het Kabinet van de Koning (dat onder meer het contact tussen het staatshoofd en de regering Politieke -Lakeien  onderhoudt) is 5,6 miljoen euro. De ‘PvdA-IJdeltuit Ronald Plasterk’, die er vandaag bij liep alsof hij licht gaf voegt ons nog ongevraagd toe: “Onze King Willem mag best veel meer verdienen dan President Obama als voorbeeld van eerlijk delen in ons “Banana-_Fraude-Nederland “.)

PvdA: Eerlijk Delen van Racial Hygiene to the arme Getto’s.
De organisatie zegt zich zorgen te maken over het feit dat bijna alle nu al aan de honger liggende bijstandsgerechtigden volgend jaar minder te besteden hebben dan dit jaar. Al eerder dit jaar constateerde het Nibud dat gezinnen op bijstandsniveau structureel geld tekortkomen. De King heeft laten weten tijdens het genieten van zijn hobby’s aan de bijstandsgerechtigden te zullen denken. Niet te lang hoor liet hij nog schaterend van het lachen weten met zijn (incest) waterhoofd. Ook stellen waarbij één van de partners werkt en de ander niet leveren fors in 2015. Alle overige groepen gaan er volgend jaar bijna allemaal licht op vooruit. Bij huishoudens die moeten rondkomen van de bijstand ziet het Nibud koopkrachtdalingen van 2 euro tot 26 euro per maand. Een alleenstaande ouder met 1 kind gaat het er het meest op achteruit. Stellen waarbij de ene partner werk heeft en de ander niet moeten rekening houden met koopkrachtdalingen tot min 53 euro per maand. Deze huishoudens hebben er vooral last van het dat ze minder heffingskortingen krijgen. Stellen waarbij beide partners werken, hoeven minder belasting te betalen dan stellen waarbij een partner werkt. Werkenden gaan er in de meeste gevallen één of twee tientjes per maand op vooruit en dat is echt PvdA eerlijk delen. Omdat te compenseren adviseert de PvdA een moestuin of uit bedelen te gaan.Dus waarde landgenoten  Slaven past u vooral op voor ‘onze ‘Vijanden van buiten Nederland. Stemt u alle bij de komende verkiezen op de VVD en de PvdA, zodat de King en zijn bende en al zijn Bestuur-Gangsters en Bankier-Gangters er ook volgend jaar weer op vooruit gaat met de  miljoenen uitkeringen en Bonussen ten koste van de zwakkere, zieke, werkloze en armen.

Binnenkort: Schokkende beelden met de verborgen camera: Peter R. de Vries misbruikt ‘Black Piet’ Umberto-Tan Late at Night.