( van onze Elite-gangster redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.

Crisis?
( Elitie-Gangsters Rob Koppen , Cas Kruidenberg, Eelco Damen)

Balkenendenorm vaak overschreden in zorg, terwijl de oudjes moeten doorliggen en niet normaal naar de toilet kunnen, omdat er z.g. geen geld is (kuch). Dat is pas het summum van Vrije Marktwerking. De één kan niet schijten terwijl de ander (de Dikke Deur) schijt aan alles heeft en rond scheurt in Pooiers Bolides.

Bejaarde man verwaarloosd in verzorging-afpers-tehuis van Elite-gangsters.

41 topbestuurders-gangsters (allemaal prominent VVD-lid en goed opgeleid en strak in het pak, ze vloeken niet ) in de z.g. ouderenzorg hebben vorig jaar ruim meer verdiend, oeps geroofd dan de Balkenendenorm van 193.000 euro. Dat blijkt uit de Actiz50, een ranglijst van de 50 grootverdieners-gangsters in de ouderenzorg, die vakbond Abvakabo FNV vandaag publiceerde. Crisis? Voor wie dan ? Waar dan ? In ieder geval niet bij de Dikke Deuren in de zorg!

De ranglijst verschijnt in de week waarin waarschijnlijk de VVT-cao rond komt.

Dat is de cao waarin arbeidsvoorwaarden voor de ruim 430.000 werknemers in de verzorging, verpleging en thuis- en kraamzorg worden vastgelegd. Deze cao wordt slechts door een paar kleinere bonden gesteund.

Abvakabo FNV, de grootste vakbond in deze sector, heeft de cao niet getekend. ‘Te hoge werkdruk, tijdelijke flutcontracten, een loonstijging van slechts 1,2 procent per jaar terwijl de top zo ontzettend veel verdient, dat vinden wij niet kunnen in een sector waar zoveel mis is’, aldus een Abvakabo-woordvoerster.

Duurste  Pooiers Bolide-auto’s 
over de ruggen van de weerloze arme oudjes.
Topverdiener-rover van de oudjes is volgens de lijst  Top-gangster Marcel van Woensel, die bij zorginstelling Laurens een ontslagvergoeding( VVD-woord voor afpersen) meekreeg van bijna 155.000 euro, waardoor zijn bruto-inkomen over 2011 op 327.000 euro uitkwam. De cataloguswaarde van zijn auto bedraagt ongeveer 48.500 euro.

De Zorg, zorgt voor Top-gangsters in Pooiers Bolides.
Bestuursvoorzitter-gangster Wander Blaauw van Zorgpartners Friesland rijdt in de duurste Pooiers Bolide auto met een cataloguswaarde van ruim 77.000 euro. Hij staat op de derde plaats in de lijst met een bruto- Roof de oudjes leeg-inkomen van 272.661 euro in 2011.

De gemiddelde salarisstijging in de Actiz50 ligt volgens Abvakabo op 5,6 procent. De vakbond wil dat dezelfde loonsverhoging geldt voor directeuren ( ‘Dikke Deuren”) als voor de werkvloer. Daarnaast willen ze een maximum salaris vastleggen van tien maal het laagste salaris van de instelling.

ActiZ is een organisatie voor werkgevers ‘Dikke Deuren’ in de zorg voor je het vullen van je eigen zakken over de rug van de weerloze oudjes. Kan het Laffer? Kan het crimineler? Toch is het hiervoor beschreven extreem laag bij de grondse crimineel gedrag niet strafbaar.

Het is Vrije Marktwerking. En  De ‘VVD-Snake Rutte’ met zijn ‘HeSSa-Sap’ van Zwart Links, de twee Godfahter’s van de ‘Kunduz-misdaadgroep’ zijn er apen trost op.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Kabinet ‘Bruin 1′ Roof-plan kleedt arme AOW’er uit’. ‘Kunduz misdaadgroep’ brengt arme bejaarde aan de bedelstaf met hun Ellende-Akkoord.”

‘Kunduz misdaadgroep’ brengt arme bejaarde aan de bedelstaf met hun Ellende-Akkoord. 

“Kunduz akkoord sluit mensen op in huis, zodat zij ze makkelijker thuis kan overvallen.”