Schokkend: Top Justitie ‘moord’ met de wet in de hand  uitgevoerd door hun Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980‘Media-Maffia- huurmoordenaar Peter R. de Vries’.

(Door het Anti Media Maffia Volkstribunaal)

Is Peter R. de Vries met zijn gangstersletjes al gevlucht naar het buitenland?

Nee, in tegendeel. De Vries zat pontificaal bij  Een- Vandaag een gerechtelijke dwaling uit te leggen (kuch).

Hoe met Peter R. de Vries zijn gerechtelijke opzettelijke dwaling met zit durfdePieter Jan Hagens,  niet te vragen , want dan wordt ‘Maffia-Boss John’ de Mol boos en dan is ‘integere’ Hagens uitgekakt in Hilversum.

Amsterdam-Noir – Louis Hagemann toch onschuldig.
Wij hebben reeds vele malen bericht over de zaak Louis Hageman en de duistere misdadige rol die Peter R. de Vries en zijn z.g. Top- Justitie fanclub Harm Brouwer en Herman Bolhaar daar in hebben gespeeld:
“Welke Duistere rol speelde Peter R. de Vries? En was het De Vries alleen maar te doen om Kijkcijfers en/ of  was hier sprak van gemene zaken met een bepaald ( corrupt) gedeelte van justitie van Generaal Walnoot Brouwer en Hoofd-officier “ Pretty Boy Bolhaar” ?
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Bluffer ‘Top Justitie Pedo Boss Demmink’ zet zijn ‘Pr- Pedo-man Peter R. de Vries’ in zijn hemd.
Top-justitie bazen Harm Brouwer en Herman Bolhaar en hun “Pedo-Pr. man Peter R. de Vries’ vrezen arrestatie en verlies van baan.

Top-justitie blijkt i.s.m. Maffioso Peter R. de Vries hebben  kennelijk een aan lager wal geraakte Junkie Hoer–getuige  betaald ( 20,000,-)  om Louis Hagemann levenslang onschuldig voor de moord op Corina Bolhaar achter de tralies te helpen.

Dat is dus de ‘goede’ samenwerking tussen het college procureurs-generaals.
Gekochte valse verklaringen van een ‘Junkie Hoer‘ door Peter R. de Vries i.s.m. Top-Justitie  helpen onschuldige Louis Hagenmann  levenslang de gevangenis in. Dat is nog een ‘goede’ samenwerking: Moord’ met de wet in de hand uitgevoerd door de SBS Media-Maffia- huurmoordenaar Peter R. de Vries. Te veel onschuldige mensen zijn de afgelopen 25 jaar  door een corrupte top gedeelte van (pedo)- justitie met inzet van hun Maffioso Peter R. de Vries en zijn  crack-redactie aan Junkies als Patrick van der Eem ( 50,000,- euro betaald), Ron Ostrowski ( 80,000,- gld. betaald ) ( Pooier van Ostowksi is” Het Panorama Hoerenjong de Bruine Rat Bas van Hout“) ,etc. en zijn gangstersletjes de gevangenis in geholpen en/of maatschappelijk vermoord.

Het zou ons niet verbazen dat deze corrupte Top- van Justitie de wet  ,die uitlokking, betaling van getuigen( cash en zwart), het insturen van hetgeen een getuigen moet zeggen ( dus niet de waarheid) verbied systematisch heeft overtreden ( is dus een misdaad) d.m.v. Peter R. de Vries. M.a.w. men heeft deze  handelingen door De Vries laten verrichten ,waardoor zij niet als orgaan of ambtenaar de wet direct hebben overtreden(kuch). Dat lieten zij dus De Vries doen. ‘Goede’  criminele samenwerking dus.

Hopelijk gaat nu eindelijk deze ‘Justitie Moord media Pulp- Beerput’ van de eeuw wagenwijd open. Koop allen vast wasknijpers, want de stank die dan over Banana-Neerland zal los barsten zal niet te harden zijn.