( van onze corrupte News of the World redactie)

 

Amsterdam-Noir- Willem Holleeder zou van plan zijn voorlopig gewoon in Nederland te blijven. Z.g. Misdaadjournalist Bruine  Rat Bas van Hout heeft gezegd dat Holleeder dit kort na zijn vrijlating in een telefoongesprek tegen hem heeft gezegd. Van Hout zei dat voor de NCRV-radio. In Het Parool staat het gerucht beschreven dat Holleeder een pand aan de noordrand van Amsterdam-De Pijp zou hebben laten verbouwen.

Daar zou kogelwerend glas zijn ingebouwd en er zouden twee nooduitgangen aan verschillende kanten zijn ingebouwd.

Bruine Rat Bas Van Hout zei dat Holleeder tegenover hem een goed humeur had getoond.

Maffiajournalist Peter R. de Vries laten weten dat hij Holleeder vanmorgen kort had ontmoet. ‘Ik had Holleeder zo’n jaar of vijf niet gezien. Hij ziet er getekend, maar verder best goed uit,’ twitterde hij. “Pretty Boy Bolhaar” was niet bereikbaar voor commentaar waarom zijn grote Held Peter R de Vries aka de Worstenman zich direct bij Holleeder heeft gemeld.

Luister naar het gesprek met Bruine Rat Bas Van Hout bij de NCRV.

Bron: Crimesite

Met onze commandoteam volgde wij hun in Het grote Holleeder bos waar Willem zijn familie ontmoete plots krak krak ja hoor daar kwam Petertje met wat goede richtmicrofoons hebben wij van de week een aardig scoop voor een weekblad.