Schokkend: Het College procureurs-generaal werken nauw samen met de  rechtens vastgesteld Maffiajournalist en Moordenaar in Spé Peter R. de Vries, aldus Evert Boerstra namens het College. Hoe kan een normaal mens zich verweren tegen deze laffe College- sluipmoordenaars met de wet in hand, die in kongsi (club of kliek) zijn met de Media-Maffia?

(Door het Anti- Media-Maffia-Volkstribunaal)

Amsterdam-Noir- Voorzitter College Procureurs-Generaal Bolhaar sanctioneert  misdadig gedrag Peter R. de Vries.

De pulp-media-maffia haalt het slechtste en domste uit de mens.
College van procureurs-generaal volgens deze hersenloze pulp-media Evert Boerstra zeer tevreden  over de werkwijze ( vele malen veroordeelt door de Rechter wegens onrechtmatige handelen) van de Maffioso en Moordenaar in Spé Peter R. de Vries. College van procureurs-generaal zijn zeer te spreken over de moordaanslag en onrechtmatige media-aanslagen van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ de afgelopen 25 jaar.

Prima vinden deze Corrupte kennelijk wereld vreemde, domme heren Mr. H.J. Bolhaar (voorzitter),Mr. M.C.W.M. van Nimwegen, Mr. J.M. Penn- te Strake, Mr. A.H. van Wijk van het College-procureurs-generaals het allemaal. Wie is hier nu SBS-Maf en/of crimineel en/of intens dom? Het hoogste orgaan in Nederland van het Openbaar Ministerie wordt-zeer schokkend- kennelijk geleid door een stel ‘Generaals’ die gezamenlijk één walnoot delen in hun (SBS) hersenpan.

Luister hier wat deze Evert Boerstra zonder hersens van het college-procureurs-generaal stelt tegen Mischa Kat over de samenwerking tussen Justitie en de Maffia, c.q. de ( media-huurmoordenaar) moordenaar in Spé Peter R de Vries en zijn misdaadgroep:

Opmerking: wij hebben inmiddels het college-procureurs -generaal, alsmede de Ministers van Justitie, alsmede de leden van de Tweede Kamer commissie Justitie en Veiligheid verzocht ons per omgaande te laten weten of hetgeen deze Evert Boerstra namens het college-procureurs verklaart inzake hun ‘goede’ samenwerking met moordenaar in spé  De Vries en zijn ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries ‘correct is verklaard. Eén en ander wringt des te meer, aangezien De Vries voor/met de Hoogland Maffia en “Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” een moord aanslag en een rechtens vastgestelde onrechtmatige media-moordaanslag op Steve Brown en vele andere burgers van Nederland heeft gepleegd. Zijn deze misdaden gepleegd door De Vries met formele goedkeurig gedaan en/of in samenwerking met/door het college-procureurs-generaal?

cie.vj@tweedekamer.nl

cc: De Pers