Hoe zit het bijvoorbeeld met zero tolerance en de Law en Orde met zijn criminele partij genoten de Witwassers Karin Straus en de liegende Staatssecretaris Frans Weekers? En de inmiddels niet meer te tellen “Kleine VVD-gangsters”

Karin Straus Frans Weekers

( van onze Klasse justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Nederland het Fraudeland van VVD-er Ivo Opstelten.
En daar is hij al weer het vleesgeworden  Pulp-media “Zwijn van de VVD” Ivo Opstelten. Als hij maar goedkoop kan scoren en de boel kan afleiden van de criminele praktijken van zijn partij genoten als de Staatssecretaris  Witwasser en leugenaar Frans Weekers (VVD) en  de VVD-Gangsterin Karin Strausen  en zijn echte bazen de Bankier-gangsters.
‘VVD-Zwijn Opstelten’ goedkoop scoren over de rug van de dode grensrechter en nu weer over de rug van hulpverleners.

‘Demente Pis in de broek Minister Opstelten’ ( Klasse Justitie) wil dat agressief tuig dat brandweer en ambulancevervoer ook maar met een vinger aanraakt of hun het werk belet meteen achter slot en grendel. En dat is op zich een goede zaak als men tegelijkertijd serieus zoekt naar structurele oplossingen voor de oorzaken van dit verschijnsel in de Straf de arme maatschappij. Maar ook daar horen wij nooit een zinnig woord geknor  uit de bek van het Pulp-Media “VVD-Zwijn”. Hoe lang nog dat de PvdA met zo een  pulp-media VVD-Zwijn door één deur gaat?

Weer geen woord over zijn “Kleine VVD-gangsters”. Nederland het Fraudeland van VVD-er Opstelten.
De VVD- pulp-media SBS-bewindsman  kondigde gisteren aan bij de start van de Telegraafactie Kerstgroet ( in het verleden werd die Kersgroet gedaan aan de Nederlanderlandse SS-ers die aan Oostfront vochten door De Telegraaf) aan de hulpverleners dat de zerotoleranceaanpak wordt opgevoerd. „Van onze hulpverleners blijf je af. Dat is de algemeen gedeelde norm in onze samenleving”, aldus een strijdvaardige Pulp-media onderbuik hysterica Opstelten. „Gelukkig gaat het slechts om een kleine groep mensen, tot wie deze boodschap maar niet wil doordringen. Dan helpt maar een ding: keihard aanpakken, zero tolerance, law and order.”

Nou, nou wat een grote woorden voor die paar onopgeleide dronkelappen. Van onze Hulpverlener blijf je af, maar dat de Nederlandse eerlijk hardwerkende burger dagelijks helemaal scheel wordt gestolen door zijn Bankier-Gangsters en Bestuur-Gangsters vriendje horen wij hem nooit met een woord over.  Voor hen geen zero tolerance, law and order.”, maar straffeloos de gewone werkende burger dagelijks leeg roven en plunderen. En ondertussen wordt zijn  Elite-misdaad-partij stiekem zwart gefinancierd door die ‘Elite-gangster-freunden’.

Het Elite-gangster Billboard hangt vol met die VVD-ers. Nederland het Fraudeland van VVD-er Opstelten.

 Billboard Elite- Gangsters
Hoe lang kan dit vleesgeworden Volksmenner  ‘Zwijn Opstelten’ nog de bink uithangen in de pulp-media met zijn walgelijke goedkope praatjes?

Nederland het Fraudeland van VVD-er Ivo Opstelten.

Opmerking: wij hebben de VVD en Minister Opstelten, Karin Straus en Weekers om commentaar gevraagd. Allen beriepen zich op hun zwijgrecht.

Noot:
Een SS-verslaggever uit Geertruidenberg aan het oostfront. Daar zat Hakkie Holdert bij, de erfgenaam van De Telegraaf, en daar zaten de jongens Willem en Op kerstavond wordt daar een toneelstukje opgevoerd door de gevangenen

Bron: AD.nl