( Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR-‘Landverraders -Übermenschen-Nep en Fop -Links-PvdA &GroenLink& Halsema&D66’ gaan ‘Etnisch-Nazi-zuiveren’ eisen dat gewone Amsterdammers als ‘Joodse- Untermenschen’ gedeporteerd worden voor ‘VIP-Status-Houders'(Video’s)& Putin reveals Ukraine’s nuke ploy; Kyiv plotting Chernobyl ‘provocation’ with West claims Russia(Video).

De waarheid is altijd nog Bizarder dan een Complottheorie:’Strafblad-‘ GroenLinksRechts -WEF-Bilderberg-Nazi -smeerpoets- Pedo-Rapist-Boss en Zakkenvuller- Boss- Oxfam Novib’ aka “Dood aan de Russen en verkracht de van de honger strevende kinderen in Afrika,etc.(Video) en gechanteerde ‘CIA&MI6&AVIV-Trol- Tom van der Lee’& Ondertussen worden de gepensioneerde weer beroofd(Video’s) door het ‘Nazi-Zorgtoeslag-Pedo-Boss-Nazi-regime- Rutte’ met Judas- Hulp van psychopathische -‘GroenLinksRechts-Nazi-Zakkenvuller-Paul Rosenmöller n.b. voor de ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’& Tulsi Gabberd: We have too many cowards in War-Mongul-Washington(Video)

Wilders ontmaskert ‘GroenLinksRechts-Nazi lijsttrekker-Zakkenvullers&Oorlog-Hitser-man/vrouw-Paul Rosenmöller’ als ‘Smerige hypocriete en leugenaar in een peperdure energie verslindende en milieu vervuilende Villa(Video) &‘Stelende -PvdA-Hoertje-lijsttrekker Senaat-Mei Li Vos’ aka ”Het PvdA-Hoertjes-Fietsenhok-Sletje”&Steve Brown, het Vrije geluid geweldig aangevallen door NSB-Politie’& ‘GroenLinks-Fat-man-dronkenlap’ op de ‘Dam/Nep en Fop- Oekraïne referendum(Video)’.

Sinds eind 2021 zit psychopathische-‘GroenLinks Rechts-Nazi-Zakkenvuller- Paul Rosenmöller’ in het ‘Rat in pak- Graai een Naai-bestuur’ van ambtenarenpensioenfonds ABP. De extreem corrupte ‘Rat in pak-US-Reptielen- WEF-Groene-Nazi-puppet-politicus’ wil graag bijdragen aan een nieuwe pensioenregeling en ook wil hij een actieve bijdrage leveren aan de ‘duurzame-Stik-de burger-Stof en Dood aan de Russen- koers’ van ABP’. Zie in dit verband het “Elite-Gangster-Billboard”, alwaar ‘300 +- Bestuur-Gangsters’ (Video’s) hangen met naam en toenaam en welke misdaden zij/hij hebben gepleegd, die ten onrechte nooit een dag in de cel hebben gezeten , waaronder ook een aantal ‘Rat in pak-ABP-Bestuurders”:

ABP besloot recentelijk ‘SS-D66-PvdA-Hoertjes-GroenLinkRechts-Pedo-Rapist-Nazi” om te stoppen met beleggingen in producenten van fossiele brandstoffen, zoals olie en gasbedrijven. Die beleggingen zouden in de tussentijd veel geld hebben opgeleverd.

Ondertussen: ‘GroenLinkRechts-Nazi-Furher-Yes we can boy Klaver in onderbroek’ werd in Afrika aangevallen door de woedende en radeloze kaal gelukte en verkrachte Bevolking door o.a. US-Reptielen’-WEF-GroenLinks-Nazi-Pedo-Rapisten. (Video’s)

France sides with Russia and the truth on Nord Stream attacks; ‘US-‘Reptiles’ with-Puppet-Mh17&Nord Stream2 – Terrorist -Biden” obviously blew up wich have cost Germany so far 1000 Triljon,’ says French leader(Video). Gaat het ‘US- puppet-Nazi- racistische- Tuig in Zwarte Toga-Strafhof’ nu naast Poetin ook Biden&Noorwegen vervolgen(Video’s).Het antwoord is NOOIT!!!!! (Video’s)

Tegelijkertijd kocht het pensioenfonds aandelen van Elite-Misdaad-banken, die inmiddels failliet gaan door o.a. de de US-‘Reptielen’- en hun ‘EU-WEF-Nazi-Slaven- sanctie’ tegen Rusland en de Honderden miljarden die cadeau naar de ‘CIA-WEF-puppet-Nazi-AZOV-Coca-Junkie-actuer-Taxfree-Bloed-Miljadair-Zelensky’ gegeven o.a. door door het US-Reptielen- WEF-puppet-Nazi-regiem Rutte” en ‘GroenLinks Rechts-Nazi-Zakkenvuller-Paul Rosenmöller . Verlies 300 miljoen euro zonder bijtelling van de door verkoop niet gederfde fossiele opbrengsten en miljarden voor het ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’ waardoor het gewone Volk dat inmiddels amper eten kan kopen en in de Kou zit .

Schandalig en Misdadig:

Laat het niet gebeuren dat komend jaar de pensioenuitkeringen van het ‘Rat in pak- ABP’ gekort worden door ongevraagd duurzaam bestuursbeleid buiten de opdracht om optimaal winst voor de inlegger te maken,” schrijft Chris Wiets uit Soest.

Tweede Kamerlid Léon de Jong (PVV) haalt op social media hard uit. “Het ‘Rat in pak- ABP ‘heeft geen oog meer voor uw pensioen. Is alleen maar bezig met linkse-Rechtse-WEF-Nazi- klimaatpolitiek,” twittert hij.

“De invloed van de vreselijke ‘Groene -Psychopaat- Paul Rosenmöller’ in zijn Kapitale energie verslindende Milieu vervuilende Villa in een 100 % Witte- ‘SS-D66-PvdA-Hoertjes-GroenlinkRecht-Nazi-VVD- Villawijk’ kost de pensioendeelnemers bakken met pensioengeld. DNB laat het gebeuren,” vervolgt De Jong. “ Misdadig& Schandalig!”

Benoeming terugdraaien en de cel in, maar de Cel zal nooit gebeuren want het Ministerie van Klasse-Pedo-Raptis- Justitie”(video’s) is in corrupte handen van man/vrouw-‘SS-D66-Uncle TOM- Weerwind’ & ‘VVD-Gangsterin-Uncle-TOM- Ex Call-grill- man/vrouw- Dilan Yeşilgöz-Zegerius'(Video’s) . 

Het Kamerlid vindt dat de benoeming van psychopaat en Mega- Rat in pak-Dief-Rosenmöller moet worden teruggedraaid en dat hij vervolgd moet worden voor het stelen van de Pension deelnemers en dat het OM beslag legt op zijn vermogen en Villa.

De Jong waarschuwt al lang dat er met de nieuwe zeer ingewikkelde pensioenwet met gelden van Jan met de Pet gepensioneerden zal worden ge -STIK-de Burger-STOF-gokt(video’s). Hij spreekt dan ook van een ‘casinopensioen’.

President – Coca-Nazi-AZOV-Junkie-Kindermoordenaar- Zelenski’ is niet de leider van Oekraïne net als Hoekstra , Rutte, Kaag niet van NL, maar acteurs die zijn ingehuurd en/of gedwongen door de ‘US-‘Reptielen’&Killer-Pedo-Chantage-CIA’ om een ‘Duivelse-Nazi-WEF-rol’ te spelen om geld wit te wassen en biowapens te maken en Russen Levend te verbranden. (Video’s).

( US-Pedo-Rapist-Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak-acteur- Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien- meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”.)

Wat u uiteraard niet zag bij de ‘SS-D66-NPO&NOS-Journaal’: Verzetshelden David Icke& Gideon van Meijeren& Steve Brown hebben gelijk(Video): Aangifte tegen Rutte en Kaag en ex-minister ‘CDA-Gestapo-Corona-Generaal&Elite- Pedo-Rapist-Beschermer(Video)- Grapperhaus: Duivel- ‘Grapperhaus names ‘US-‘Repieten’-puppet-Nazi-Kabinet Rutte’ hun ‘NSB-KUT-NEGER- SS-D66- Minister-Weerwind-Derksen-Politie’ gaf opdracht om in alle gevallen ‘Nazi-geweld te gebruiken tegen coronademonstranten’.Nu zwijgt het ‘CIA-Mossad-CIDI’!(Video’s)

The ‘Reptile- ‘Royal- Elite-German & Dutch-Rutte & Kelder & Demmenik & Hoofdofficier Vincent Leenders’van OM-Amsterdam, Top VVD-Boef- Rose Pedo Ed Nijpels & GroenLinks Rechts Nazi- Tom van der Lee, Kees Spek Coca Junkie-Johnny de Mol Jr. & Coca-Junkie- Gordon’, etc. – Pedo-Files : ‘Pedo-Rap- zorg dat je vrij blijft- handboek’ niet verboden door de ‘CDA- Gestapo-Generaal Grapperhaus’ in  Nederland van het Nazi-Zorgtoeslag–Pedo-Boss-regime Rutte(Video’s) .

De bijna altijd liegende Verdachte ‘AIVD- OM-Politie-Moordenaar-informant -Coca- Junkie- Peter R. de Vries’: “Epstein onschuldig, Niet de bosjes ingetrokken is Geen Verkrachting!!”& Wat u vandaag nooit hoort in de MSM en de Rechtbank is dat het Hof te Amsterdam reeds in 1992 voor recht heeft verklaard dat ‘AIVD-OM en Politie-informant Moordenaar Peter R de Vries’ een volwaardig lid was van de ‘Moordenaars-Maffia- Bruinsma misdaadgroep en in die zin alleen net als Klaas Bruinsma, Cor van Hout,etc. en tweevoudige veroordeelde Moordenaar en Politie-infromant -Martin Kok door heel veel mensen kan zijn vermoord, maar volgens het corrupte OM zat Taghi er weer achter(Video’s)

Dennis Kucinich on the Congressional Progressive Caucus’ Ukraine letter debacle and how to revive the US& EU Greenparty peace movement at a time when elected Fake progressives are afraid to take a stand against war(Video). ( Bron: Grayzone)

Dennis Kucinich, who led Congressional opposition to the Iraq war, reacts to the Congressional Progressive Caucus retracting a letter calling for diplomacy with Russia. “If we don’t believe in diplomacy,” Kucinich asks, “then where do we go as a country?”.

Guest: Dennis Kucinich. Former Congressmember (D-Ohio) and former Mayor of Cleveland:

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s). Maar dat voorgaande is ook al geen misdaad tegen de menselijkheid volgens het US-puppet-Nazi- racistische-Tuig in Zwarte Toga-Strafhof’ (kuch) (Video’s)

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video). Maar dat voorgaande is geen misdaad tegen de menselijkheid volgens het US-puppet-Nazi- racistische-Tuig in Zwarte Toga-Strafhof’ (kuch) (Video’s)

(Deja VU- 25 000 Nederlandse SS-er vochten tegen Rusland aan het Oostfront eDe Dam Staat bomvol in 1940 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Putin stuns CIA-Puppet-Nazi-AZOV-Coca-Junkie-actor- Zelensky, lands in ‘US-Ukraine’; Drives car in Russia-held Mariupol, chats with people: