Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR- Omtzigt ontmaskert Status qua handhavers van de ‘Heersende-Taxfree-King-Willem-Klasse’ de ‘SS-Pedo-D66-Bulk-Hoge Raad’ met de straffeloze GRONDWET-SCHENDING van hun Boss het ‘US-‘Reptielen’-WEF-puppet-acteurs- Naziregime-Rutte'(Video) & ‘Judas-Raadkamer’ met ‘Rechter-Killer Queen-Nienke Waele’ van ‘AIVD-Moordenaar-Junkie-Peter R. de Vries'(Video)& ‘AIVD-&OM-Amsterdam-Moordenaars- Peter R. de Vries en Bas van Hout mogen straffeloos samen met bepaalde politie Moordaanslagen plegen op Steve Brown (Video).

 US-‘Reptielen’ bedreigen medewerkers Internationaal Strafhof in Den Haag als zij niet gauw weer doen wat de US wil en eist.

De (US-‘Reptielen’) – Amerikaanse regering dreigt medewerkers van het Internationaal Strafhof , onder meer met in beslagname van hun bezittingen. Het gaat om professionals die onderzoek verrichten naar mogelijke oorlogsmisdaden die gepleegd zijn door Amerikaanse militairen en die van nauwe bondgenoten als Israël.

De medewerkers en hun familieleden kunnen met het decreet dat Mad Dog-president -Moordenaar-Trump vandaag uitvaardigde om het onderzoek te saboteren, ook tot persona non grata verklaard worden. In maart startte het Starfhof een onderzoek naar oorlogsmisdrijven die begaan zijn in Afghanistan door zowel de Taliban, de Afghaanse regering als de Amerikaanse troepen en SS-NATO-diensten.

Eerder dreigde de VS met een invasie op de Nederlandse kust als er Amerikanen door het Strafhof gevangen zouden worden gezet. Het hof werd in 2002 opgericht om misdaden te vervolgen die anders mogelijk onbestraft blijven, ahahahahah ” (-) Meer lezen: https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/vs-bedreigen-medewerkers-internationaal-strafhof-in-den-haag

The Last of Us”(video) die hun Hersens nog niet zijn aangetast door de ‘Kinderlokker-Drag Queen’s’& ‘KINDER-Pedo-Rapist-Lammers-BOEKENWEEK’& ‘SS-D66-NPO-Buitenhof’ en nog geloven dat ‘US-CIA-puppet- Zelensky op alle ( corruptie) fronten wint en Rutte, Kaag, Bikker en Hoekstra niet liegen(Video’s) en volle ‘WEF-Nazi- psychopaten’ en Oorlogsmisdadigers zijn!(Video’s)

Geen vergoeding voor de door F16 en VOC Vermoorde en verminkte slachtoffers en kinderen en baby’s in Irak en Indonesië van ‘US-Puppet-WEF-Bilderberg-Oorlogs-misdadiger- Rutte’ en zijn Naziregime: ‘US-Puppet -Boy-Rutte:” Al het geld van het Volk moet naar de ‘US-Vazalstaatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’ en mijn ‘Oekraïense-VIP- Dood aan de Lesbo’s en Homo’s en Blacks en Islam-Vluchtelingen’ in NL.(Video’s)

US-‘Reptielen-‘puppet- President Joe Biden has branded Vladimir Putin a war criminal. The US -War Crimenal -Senate wants an ICC probe into Putin’s actions in US-Vazal-State-Nazi-AZOV-War Crime-Ukraine. But what about the crimes committed by US Presidents like George Bush and Uncle Tom-Barack Obama. Palki Sharma tells you how the international system benefits US-Devil-War Crime-people like Biden and Bush:

US-Slaven-landen’ en racistische- Internationaal Strafhof’ maakt zich volstre:

t belachelijk door Poetin te gaan vervolgen, maar nog nooit een US-President en/of hun ‘EU-SS-NATO-puppets’ a La WEF-Nazi-Rutte” voor Oorlogsmisdaden heeft vervolgd:

De US-‘Reptielen- puppet- president Oorlogsmisdadiger  Joe Biden en zijn Puppet -Naziregime Rutte  noemen het arrestatiebevel van het Internationaal Strafhof (ICC) tegen de Russische president Vladimir Poetin gerechtvaardigd. ,,Ik denk dat het een heel sterk punt maakt”, bralde de ‘MH17&Nord Stream Terrorist- Biden’ vrijdag in War Mongul-Washington. Poetin heeft duidelijk oorlogsmisdaden begaan, bralde hij. Het Internationaal Strafhof wordt echter niet wereldwijd erkend, ,,zelfs niet door ons” hahahha en als ze mij willen vervolgen dan blazen wij het Strafhof te Den Haag gewoon op,hahahahah , voegde de ‘kleine meisjes snuiver -Demente-puppet- president ‘eraan toe.

De completen Oekraïense computer overheids- Nazi-AZOV-administratie staat in de ‘Microshoft-‘Reptiel-Pedo-Rapist-Gates-Wolken bij de CIA!!!! Wie is er dan de baas in de Oekraïne(Video’s)

Het in ‘US-WEF-Nazi-Rutte’s- Den Haag’ gevestigde ‘US-Slaven- ICC-misdaadgroep ‘heeft vrijdag een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Poetin wegens oorlogsmisdaden in Oekraïne. DE CIA-AIVD-MI6-AIVD-Onderzoekers beschuldigen hem ervan dat hij kinderen uit door de US bezette ‘Nazi-AZOV-Oekraïens gebied naar Russisch grondgebied heeft ontvoerd.

Op de vraag of Poetin zou worden gearresteerd op basis van het arrestatiebevel van het ICC als hij naar Amerika zou reizen, reageerde veiligheidswoordvoerder en Oorlogsmisdadiger John Kirby vrijdagavond ontwijkend. Hij acht het in ieder geval onwaarschijnlijk dat Poetin komt, hahahahah . Een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zei eerder al dat het US-‘Reptielen- arrestatiebevel voor Poetin geen betekenis heeft omdat Rusland niet is aangesloten bij het zogeheten Statuut van Rome. Dat is de wettelijke basis voor het strafhof. Dus het Strafhof overdeed ook nog zijn eigen regels in deze.

Wie betaald bepaald: Een woordvoerder van het ‘US-‘Reptielen’-puppet-Britse ministerie van Buitenlandse ‘-extreem corrupte-Zaken’ wijst erop dat US-‘Reptielen’-Groot-Brittannië een van de grootste racistische voorstanders en geldschieters van hun ICC is. En dat is wrang want ‘US-Reptielen”-puppet- UK’ houdt al meer dan drie jaar ten onrechte journalist Assange vast in mensonterende omstandigheden op verzoek( Lees: orders) van de US-‘Reptielen’ , omdat hij ‘US-‘Reptielen’-Oorlogsmisdaden’ heeft geopenbaard in Irak .En daar horen wij het laffe en corrupte en racistische (US)-Hof nooit over!!!!!!!

De grootste doneren ( lees: wie betaald bepaald) van het Strafhof zijn de ” US-‘Reptielen’-Super-puppets- landen- Japan, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië, dus Indirect achter de schermen zijn de US-‘Reptielen’ weer eens de Elite-Maffia-Baas van het Hof

De extreem corrupte en laffe hoofdaanklager is de ” CIA en/of MI6-Trol-WEF-Nazi- Brit-Uncle Tom- Karim Khan’, die voor een periode van negen jaar ‘gekozen’ is. Het extreem corrupt en laffe racistische ‘Taxfree-(US)-Elite- War crime-WEF-nazi-Westerse- Strafhof is niet voor niks gevestigd in Den Haag van de US-‘Reptielen’-WEF-puppet-Naziregime-Rutte. Het US-‘Reptielen-‘ Westerse – Internationaal Strafhof’ maakt geen deel uit van de  VN maar werkt hier wel mee samen, althans met de US-(Reptielen) en de US-Slavenlanden .

Heeft “ons” ‘internationaal strafhof’ het alleen op Afrikanen en nu Rusland gemunt?

In de jaren 90 groeide de behoefte aan een permanent hof door de oprichting van de oorlogstribunalen voor Rwanda en Joegoslavië. Daarom werd in 2002 het Internationaal Strafhof opgericht, nadat zestig ‘US-‘Reptielen’ Slaven- landen’ het Statuut van Rome hadden geratificeerd. Inmiddels hebben meer dan honderdtwintig landen het Statuut ondertekend. Gek genoeg is de US zelf geen lid Eind 2016 raakte de objectiviteit van het ‘US-‘Reptielen’- ICC’ in opspraak omdat het racistische Hof bijna uitsluitend Afrikanen vervolgde die niet naar de Pijpen dansende van de US-‘Reptielen’ en niet de ‘US-Slaven- Westerse -Presidenten’. Het resultaat was dat meerdere Afrikaanse landen uit het racistische Internationaal Strafhof stapten, waaronder Zuid-Afrika. Ook Rusland stapte uit het ICC in november 2016.

“(-) Het Hof heeft door die lijst van louter Afrikaanse verdachten een nogal koloniale uitstraling en daarmee wat dubieus imago gekregen. Want het lijkt nu vooral een Westers instituut waar blanken nog steeds bepalen wie berecht  wordt en hoe. En zoals gezegd zijn Afrikanen daarbij het exclusieve mikpunt. Het is een op z’n zachtst gezegd wat ongemakkelijke situatie waar critici de laatste jaren steeds vaker en feller op wijzen. De immer uitgesproken Rwandese president Paul Kagame noemde het Hof een “frauduleus instituut”, uitsluitend gemaakt “voor Afrikanen en arme landen”. De kritiek van de Ethiopische premier Hailemariam Desalegn vatte de kern van de retoriek van Afrikaanse regeringsleiders misschien wel het beste samen door het beleid van het Hof te reduceren tot “een soort rassenjacht. (-)

Poetin en Rusland Kafka vervolgd door US-Slaven-landen’ en racistische- Elite-Nazi-CIA-Internationaal Strafhof& Vet door de ‘Staat’ betaalde/omgekochte Duitse& Nederlandse- ‘SS-D66- AIVD-NPO- Hoerjournalisten a La Rudy Bouman,Pauw &Twan Huys & ‘Nazi Telegraaf’ &’GroenLinks-AIVD-Terrorist-De Volkskrant’ &’AIVD-Moordenaars-Hoer-Journalisten- Bas van Hout & Peter R. de Vries & John van den Heuvel’ nu officieel ontmaskert als stiekeme corrupte dr. Goebbels-propagandisten’ van en voor ‘US-Naziregimes-Rutte& Scholz& GroenLinks -Nazi-Annalena Baerbock'(Video’s).

The contents of the warrants are being kept Kafka-secret, ostensibly to protect the identities of the victims. Nevertheless, CIA-Nazi-WEF-Hofmanski said “the CIA-MI6-AIVDA-WEF-Nazis-judges of the chamber decided with this case to make the existence of the warrants public in the interest of US-War Crime-Reptiles- justice and to prevent the Corrupte-US-Nazi-Kafka-commission of future crimes.”(-)

“An Kafka-arrest warrant for Maria Alekseyevna Lvova-Belova, Russia’s commissioner for children’s rights, was issued over similar CIA-MI6-AIVD-allegations. According to a report published last month by CIA-Conflict Observatory, a program supported by the US-‘Repitles’- WEF-Nazi-State Dood to the Russians and Chinese-Department

Read More: https://news.antiwar.com/2023/03/17/international-criminal-court-issues-arrest-warrants-for-putin-and-other-russian-officials/

Bloomberg: Het oplazen door ‘Mh17-Terrotist- Biden’ van Nord Stream 2 kost Duisland nu al 1 Trilion Dollars(Video’s) en daardoor zullen honderd duizenden gewone mensen omkomen van armoede, honger en Kou in Duitsland en de EU. ‘WEF-nazi-Rutte&’CDA-Pooier Hugo de Jonge’& ‘SS-D66-CIA-trol-Sjoerdmsa’&NPO’: “Wij blijven toch tot de laatste gewone Nederlander aan de G-honger’ ligt achter onze Furher Biden’ en zijn ‘CIA-Nazi-puppet Zelesnky’ staan”. (Video’s)

President – Coca-Nazi-AZOV-Junkie-Kindermoordenaar- Zelenski’ is niet de leider van Oekraïne net als Hoekstra , Rutte, Kaag niet van NL, maar acteurs die zijn ingehuurd en/of gedwongen door de ‘US-‘Reptielen’&Killer-Pedo-Chantage-CIA’ om een ‘Duivelse-Nazi-WEF-rol’ te spelen om geld wit te wassen en biowapens te maken en Russen Levend te verbranden. (Video’s).


( US-Pedo-Rapist-Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak-acteur- Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien-meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”.)

CDA-Rat in pak-CORONA-Killer-Hugo de Jonge’ ontmaskert zich zelf als Pooier& Nadat CIA-puppet Zelesnky” eiste dat Rusland Moscovia  moet heten eist nu Rusland dat Ukraine ‘US-Vazal-Slaatje-Nazi-Stepan Bandera-Oekraïne’ moet heten(Video)&Shock poll voor WEF-Naziregime Rutte’ en Day voor Vrede en het Gewone Volk Forum voor Democratie in Nederland wordt 15 maart de weer de Grootste Partij(Video’s).

“Gebruik van CDA-Pooier- De Jonge niet meer te verhullen” Zelfs Jules de Korte kan zien dat Hugo grootverbruiker is met zijn coke-ogen:

Tot Slot: Wij hebben als enige exclusief met de verbogen camera schokkende beelden weten te bemachtigen van een besloten zitting van de hoofdaanklager -‘CIA en/of MI6-Trol-WEF-Nazi- Brit-Uncle Tom- Karim Khan’ die een Rus vervolgd bij het US-‘Reptielen’- WEF-Nazi-racistische-Strafhof:

Maar vergist u zich nou niet ‘Rutte’s- Nederlandse -SS-D66-(Pedo-Rapist)-Rechters’ a La ‘Judas-Raadkamer – AIVD-Moordenaar- Peter R. de Vries -Killer Queen Nieke de Waele,etc,- en ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders & zijn ‘Side Kick-Killer- OvJ Bas van de Vliet- OM-Amsterdam’ (Video’s) zijn net zo corrupt en laf als die van het ‘ zwarte Tuig in Toga- US-Nazi-WEF-Strafhof:

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(Deja VU- 25 000 Nederlandse SS-er vochten tegen Rusland aan het Oostfront eDe Dam Staat bomvol in 1940 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Noot: Kafka, Het proces is de Nederlandse titel van Der Process (titel naar Kafka’s eigen spelling, Der Prozess in de huidige Duitse spelling), een fragmentarische surrealistische roman, van het genre dat tegenwoordig ook wel paranoïde fictie wordt genoemd, geschreven in 1914-15 door Franz Kafka en postuum gepubliceerd in 1925.

De hoofdpersoon Josef K. raakt verstrikt in een ondoorgrondelijk rechtssysteem. ‹Jemand mußte Josef K. verleumdet haben, denn ohne daß er etwas Böses getan hätte, wurde er eines Morgens verhaftet.›

In het ongewisse van waarvan hij eigenlijk wordt beschuldigd en ervan overtuigd niets te hebben misdaan, verweert Josef K. zich tegen het raadselachtige rechtssysteem, dat hij als brave burger voor een rechtsstaat houdt waarin het beginsel van de onschuldpresumptie in ere wordt gehouden. Tot zijn verbijstering ondervindt hij echter, dat alles wat hij inbrengt om zijn onschuld te bepleiten, op voor hem onnavolgbare wijze juist tegen hem wordt gebruikt. Hij belandt zo in een absurde wereld, waarin recht en rede lijken te wijken voor de macht en logica van een kille en ondoorgrondelijke bureaucratie. Het lijkt zelfs alsof hij in een droom of een nachtmerrie is beland: hij wordt weliswaar “gearresteerd”, maar mag zijn dagelijkse werkzaamheden voortzetten; en de verhoren en zittingen van het tegen hem gevoerd proces vinden niet plaats in gerechtsgebouwen of paleizen van justitie, maar op zolderkamertjes en vage achteraf-adresjes, en op zondagen. Langzaamaan doordringt ‘het proces’ alle facetten van zijn voortslepende leven als hoge bankemployé. Na verschillende vruchteloze pogingen om ook maar enigszins greep te krijgen op zijn proces (K. komt er zelfs nooit achter waarvan hij beschuldigd wordt), zwicht Josef K. Gedwee laat hij zich één dag voor zijn 31e verjaardag meevoeren naar een steengroeve waar het over hem geveld doodvonnis wordt voltrokken middels een dolksteek in zijn hart.