(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR- ‘US-‘Reptielen’-WEF-puppet- Landverraders -Nazi’s- psychopaten- Kindermoordenaars-SS-D66-CIA-Trol-man/vrouw-Kaag &CDA-Rat in pak-Hoekstra’ aka “de Zuid-as -‘Reptielen’- ‘Gates-SOROS-Miljardairs- Witwasser” met zijn directe-‘US-‘Reptielen’- Duivelse-Boss’-‘Pedo-Rapist-Taxfree-Bloed-Miljardair-Pfizer-Killer- Bill Gates’ maken gewone NL-ers KAPOT en willen Russen levend Nazi-verbanden” ! Stem ze 15 maart weg en VOOR EEN TRIBUNAAL en dan de cel in!(video’s)

‘( US-Pedo-Rapist- Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak-Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien- meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”.)

 Wat u weer niet ziet bij Rutte’s -dr- Goebbels- -AIVD-SS-D66-NPO en /of leest in de Nazi-Telegraaf sinds 40-45: This is going get us all killed” – US-‘Repitles’-SS-NATO proxy war in ÚS-Vazal-State-Nazi-AZOV- Ukraine escalates:

Deze zeldzaam eerlijke en moedige journalist haalt in 8 minuten Westerse verhaal over oorlog in ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’ onderuit(Video).

Waarom proberen de Verenigde Staten ( lees; US-‘Reptielen) een oorlog met Rusland uit te lokken? “Oekraïne is de Deep State. Oekraïne is niet eens een land meer. Het is opgekocht en verkocht door de in hoofdzaak US-‘Reptielen’- en er is een westerse marionet-acteur geïnstalleerd om zijn westerse meesters te dienen,” zegt journalist Pearson Sharp van One America News.

President Zelenski is niet de leider van Oekraïne, maar een CIA-puppet-Nazi-AZOV-Coca-junkie- acteur’ die is ingehuurd om een rol te spelen en aan het einde zo goed als zeker door de CIA vermoord gaat worden , aldus Sharp, die toevoegt dat Washington het land gebruikt om geld wit te wassen en dr.-Mengele-biowapens te maken.

De biolabs waar de media niet over willen praten, bestaan echt, benadrukt Sharp. De topgeheime dr-Mengele-labs, waar de gevaarlijkste nucleaire en chemische wapens op aarde worden bewaard, werden in de jaren 2000 overgenomen door de Verenigde Staten. In de jaren daarna werd in die labs topgeheim onderzoek gedaan. Onder meer president Joe Biden en zijn zoon Hunter speelden daar een belangrijke rol in.’ ZIE HIER DE SCHOKKENDE VIDEO: https://www.ninefornews.nl/deze-journalist-haalt-in-8-minuten-verhaal-over-oorlog-in-oekraine-onderuit/

US-‘Reptielen’-puppet- Misdaadfamilie Biden: US-‘Reptiles’- attacked Nord Stream 2 and are now plotting attack on Crimea with ‘US-Vazal-State-Nazi-AZOV- Ukraine& ‘SS-NATO-Polan-troops- Russia fumes, warns ‘Terrorist- M17& Nord Stream -Biden- admin’ of escalation’. WEF-Nazi-regime-Rutte”& SS-D66-CIA-Trol Sjoerdsma’:” Wij staan altijd achter onze Furher Biden& ‘Puppet-Nazi-AZOV-Coca-Junkie- Zelesky aka “kleine Hitler” tot de Laatste gewone Oekraïner en Nederlander is dood gevroren en/of verhongert”(Video’s).

Rusland sloeg eerder al alarm over deze dr-Mengele-US-‘Reptielen’- labs en de biologische en chemische wapens die er worden gemaakt in opdracht van de US-‘Reptielen’-puppets- misdaadfamilie Biden, stelt Sharp.

De Russen hadden gelijk. Uit documenten blijkt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie in november 2019 bijna vier ton heeft geïnvesteerd in onderzoek naar Covid-19 dat is uitgevoerd in Oekraïense biolabs. Op dat moment werd er nog niet gesproken over Covid-19.

We financieren weer eens onze eigen Untergang:

Ons belastinggeld gaat niet naar Oekraïne om te vechten voor hun vrijheid, maar om de biowapens van de Deep State te financieren, benadrukt Sharp. “We financieren onze eigen ondergang en worden verraders genoemd als we ons verzetten.”

“Big Pharma, de mainstream media, de Deep State in Washington, Zelenski en de WHO werken allemaal samen om hun misdaden te verdoezelen. Niet Rusland, maar onze eigen overheid is de slechterik.”

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: