(Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘dr. Goebbels-AIVD-NPO van Voorzitter D66- Media-Trol Rijxman en Pimp&Mega-Fraudeur Frans Klein”: “Waarom ‘Nazi-IG Faber Jodenhater- -Prins Bernhard & Taxfree-King Willem-Bilderberg-Elite-misdaadgroep’ een dankbaar onderwerp is voor complotdenkers en Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid( Assange)”(Video’s)

Schande:Op ‘Nazi-IG-Faber-Prins Bernhard -Bilderberg’ is besloten dat Rutte geen 50O mag geven aan de arme NL Burgers, die kunnen doodvriezen, al die miljarden gaan naar US-Nazi Oekraïne” en 500 euro per week en alle sociale huurwoningen naar de ‘VIP-AZOV-Nazi-Oekraïense-Vluchtelingen(de kosten van Oekraïense Vluchteling per week)en gewonde Russische krijgsgevangen te castreren(Video), dat had zelfs Hitler niet bedacht(Video’s)

Kristallbacht herdacht/misbruikt door CDA-Rat in pak-Brievenbus-Witwasser- Jodenhater -Minister Hoekstra met medewerking van ‘CIA-Mossad-CIDI’.

(-)

Het is opmerkelijk dat de CDA-Rat -Jodenhater( formeel zelf erkent bij de VN)- minister Nazi-Prins Bernhard -Bilderberg in één adem noemt met antisemitisme. Hij verwijst hiermee naar de ‘ Reptielen’- Nazi-Bilderbergconferentie, een politieke bijeenkomst met een besloten en streng geheim karakter. Staat-Loverboy en Nazi-Prins Bernhard was één van de Duistere Duivelse initiatiefnemers. Saillant detail: Hoekstra was zelf aanwezig als ‘Trek-pop-puppet bij de meest recente ‘Reptielen’- Nazi-Prins Bernhard- Bilderbergconferentie,” Meer Lezen: https://www.ninefornews.nl/minister-hoekstra-schaart-bilderberg-onder-antisemitische-complottheorieen/

“Het is opmerkelijk dat de CDA- minister Bilderberg in één adem noemt met antisemitisme. Hij verwijst hiermee naar de Bilderbergconferentie, een politieke bijeenkomst met een besloten en streng geheim karakter. Prins Bernhard was één van de initiatiefnemers. Saillant detail: Hoekstra was zelf aanwezig bij de meest recente Bilderbergconferentie.

Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt met medewerking van het ‘CIA-Mossad-CIDI’ door ‘CDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum .

Wat u weer niet ziet bij de ‘SS-D66-NPO” en/of leest in de US- ‘reptielen’- Nazikranten Parool, Trouw en de Telegraaf : Wie zit er echt achter de zoveelste staatsgreep van Burkina Faso en Nazi-AZOV-Oekraïne ?’US- ‘Reptielen’-Puppet -WEF-Bilderberg-Rutte’ stemt bij VN voor Nazi en Holocaust(Video).FvD maakt gehakt van de ‘NSB-Gevestigde- Orde- partijtjes -CDA, VVD, CHU, D66,PvdA, Volt, SP,Denk en GroenLinks’met hun steun aan de ‘US-Puppet-Nazi-AZOV-Oekraïne(Video’s)

Poetin &David Icke& Baudet &Steve Brown hebben gelijk: De US-‘Repieten’-Puppet- regime’s – Rutte& Zelensky omarmen openlijk in de VN het Nazisme en dus de Holocaust.Nu zwijgt de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘CIA-Mossad-CIDI’ weer!!!!!!& Nadat de Russen in hoofdzaak de Nazi handden verslagen tijdens de Tweede Wereld Oorlog en de EU bevrijdt heeft van de Nazi’s heeft de US meer dan 200 ‘Nazi- Reptielen- oorlogen’ gevoerd en nu weer tegen Rusland &’ Pedo-Rapist- Epstein- ‘Reptiel’-Clinton’ lacht zich rot om zijn ‘Lolita-verkrachtingen'(Video) tijdens zijn Leugencampagne’ voor de corrupte ‘War-Mogol-DEM’& Messcherpe analyse van Kamerlid Ralf Dekker over Oekraïne: ‘We lijken wel totaal krankzinnig geworden(Video’s)

Niemand in deze voor het over grote deel ‘NSB-CDA-VVD-D66-PvdA-CHU, Volt-GroenLinks-Slaap-zaal ‘is tegen het niet bestaande recht op demonstreren, hihihihih. Sterker nog, we zitten juist allemaal in deze zaal omdat we de grondrechten van de ‘Reptielen’ a La ‘Taxfree-VOC-Genocide- Miljardair- King Willem’ willen verdedigen’ en Russen, arme mensen en Boeren en de waarheid( Verzetshelden- Assange, Icke, Baudet Steve Brown) de nek om willen draaien . Dat recht om de massa te hersenspoelen door met name onze ‘SS-D66-NPO’ en kaal te plukken staat bovenaan, loog zij nu FFF niet aldus de US-‘Reptielen’-puppet-‘KUT-NEGER’-Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders& Side-Kick Psycho-Killer-Ovj Bas van de Vliet- Justitie’- VVD-Boef-Minister -Unlce Tom-Yesilgözdinsdag in de voor het merendeel slapende en laffe corrupte NSB- Tweede Kamer.

Liederlijk Pedo-pervers -Weerwind- TOP-OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand en lopen nog steeds vrij rond(Video’s)

Rusland -hater-D66-SS-‘betaalde-CIA-Trol-Soerd Soerdsma&dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO-& Nazi-kranten Trouw en Telegraaf- Haten’ net als in ‘Nazi-Oekraïne-Duitsland'( 40-45).& Meer kinderen Pfizer-slachtoffer in Canada van ‘US-puppet-WEF-Boy -Trudeau’ dan Oorlogsslachtoffers in de Oekraïne(Video’s).

Hulde aan PSP-Supporter en Profvoetballer-David Icke die ‘Reptiel’-Puppet- ‘Keizerin Halsema &Loverboy Pistolen OEY& verwende-crimineeltje-Zoon’ de waarheid zeggen: Openlijke Klasse Justitie: Elite- Misdaad- Familie van Keizerin Halsema: zoon mag inbreken met wapen van vader en ‘Junkie-Moeder’ mag tweede Villa in Amsterdam(Video)& Meet the spooks, mercs and chickenhawk politicos enlisting as SS-NAFO-CIA-AIVD-MI6- trolls(Video’s)

“De extreem corrupte VVD- minister maakt nu een groot punt van het demonstratierecht, terwijl de feiten zijn dat demonstraties die haar en het US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite-puppet-Reptielen-Nazi regime Rutte en GroenLinks Rechts- Coca-Junkie- Keizerin Halsema van ‘Yuppie-Expats-VIP-Nazi-AZOV-Vluchtelingen-Amsterdam’ niet aan staan om de haverklap worden verboden en/of verplaatst naar een dood punt en/of met extreem SS-D66 Uncle TOM- ‘ Derksen-KUT-Neger’- Minister Weerwind – Jodenjagers-Politie -geweld’ uit elkaar worden geslagen. Maar zoals de liegende ‘Uncle Tom-VVD-Boef-minister ongetwijfeld weet, is afgelopen weekend een demonstratie in Amsterdam verboden. Hoe werden daar de openbare orde en de veiligheid van anderen in gevaar gebracht? Misschien kunt u daar iets over zeggen,” reageerde Verzetsheld- FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Ondertussen: ‘Reptielen’- Complot? Verkiezing Fraude in de US:

De kracht van de ‘Gevestigde- Orde-Nazi- Media: Liegende CIA-War mongul-WOKE-MAFFIA-‘Nazi-AOC herkozen :

De extreem corrupte Uncle Tom- VVD-boef- Minister Yesilgoz noemt Verzetsheld David Icke een Jodenhater, terwijl de aan haar en haat SS-D66-NPO bekende Fieten het tegendeel aantonen en is blij dat lcke niet naar de US-‘Reptielen- puppet- ‘Nazi-Úrsula-EU’ mag komen! Waar is het bewijs dat hij een Jodenhater is dan? Yesilgoz is zelf een Joden-democratiehater!, zie : Video: https://www.ninefornews.nl/justitieminister-yesilgoz-is-ontzettend-blij-dat-jodenhater-david-icke-is-tegengehouden/

Het is een enorm grof schandaal en een aanslag op de vrijheid van menings uiting en de toch al niet bestaande US-‘Reptielen’ bij de VN door Rutte verklaarde Nazi-Democratie- Rat in pak-NL.

Wat u niet ziet bij de ‘SS-D66-NPO: ‘US-‘Reptile-CIA-Puppet-Nazi-AZOV- Dictator- Zelensky’ banned opposition parties, and elections and nationalized the media and steels Property . Zelensky go’s Futher than Hitler! & Rutte&Kaag:” Het is Oké wij blijven onze Held Zelensky miljarden cadeau doen al heeft onze eigen Volk niet meer te eten'(Video’s)

‘Uncle Tom-Yesilgöz ‘Loog nu FF niet weer: “Dat is aan onze echte Bazen de US-‘Reptielen’ en de CIA en de AIVD en hun puppets de corrupte burgemeester a La Keizerin Halsema , de ‘KUT-NEGER’-Jodenjagders- politie van’ SS-D66-Minister Weerwind en zijn ‘Pedo-Rapist- Hoofdofficier Vincent Leender& Sidkick-Spsycho-Killler OvJ. Bas van de Vliet- Ministerie Amsterdam’ . Die kijken wat er lokaal aan de hand is, hihihihihi . Wie komt hier demonstreren en met hoeveel mensen? Hoe ziet het eruit als reptielen , Nazi’-VVD-D66-CDA-CHU-PvdA- GroenLinks- ers ? Dan mag het altijd. Op welke plek? Worden andere mensen in gevaar gebracht dat zij wakker worden en brengen zij de waarheid naar voren die ons niet aanstaat , ja of nee? Zij( lees:de CIA en hun Poedel de AIVD) maken daarin een afweging. Als er mensen zijn die het niet eens zijn met de afweging, dan kunnen ze het daar in de eveneens voor het merendeel corrupte NSB- gemeenteraad bespreken. Daarvoor is de gemeenteraad, hihihihihihih dat was in 40-45 zo eb dat is nog steeds zo, Heil onze Furher Hitler, oeps slip of theTong ik bedoel natuurlijk de kleine meisjes snuiver- Biden en zijn puppet- ‘Nazi-AZOV-Zelensky’, hihihihih’ .”

Wat u uiteraard niet zag bij de ‘SS-D66-NPO&NOS-Journaal’: Verzetshelden David Icke& Gideon van Meijeren& Steve Brown hebben gelijk(Video): Aangifte tegen Rutte en Kaag en ex-minister ‘CDA-Gestapo-Corona-Generaal&Elite- Pedo-Rapist-Beschermer(Video)- Grapperhaus: Duivel- ‘Grapperhaus names ‘US-‘Repieten’-puppet-Nazi-Kabinet Rutte’ hun ‘NSB-KUT-NEGER- SS-D66- Minister-Weerwind-Derksen-Politie’ gaf opdracht om in alle gevallen ‘Nazi-geweld te gebruiken tegen coronademonstranten’.Nu zwijgt het ‘CIA-Mossad-CIDI’!(Video’s)

“Ditzelfde Lieg-riedeltje hoorden we natuurlijk afgelopen vrijdag van de US-Puppet-‘Reptielen’ Zelf verklaar de Nazi-‘Holocaust- minister-president-Rutte , die loog half: ik ga daar niet over, maar onze bazen de US-‘Reptielen en de CIA . Er is afgelopen weekend iets heel ergs gebeurd; er is iemand verboden om te demonstreren en de toegang tot Nederland ontzegt . Er is een demonstratie verboden en u komt alleen maar met een algemeen procesantwoord, terwijl u zelfs niet in staat bent om één juridische reden te geven waarom dat verboden is. Het is een enorm grof schandaal en een misdaad,” beet Van Houwelingen haar meer dan terecht toe.

Jodenhater& ‘KUT-NEGER’- JODEN JAGERS POLITE WORDEN NIET VERBODEN, Heil Hitler is wieder da!

Ik probeerde Forum voor Democratie uit te leggen hoe ons US-‘Reptielen’ Nazi-Holocaust- democratisch stelsel in elkaar zit. Aangezien Forum voor Democratie op allerlei plekken vertegenwoordigd is, zou je kunnen verwachten dat ze dat inmiddels een beetje weten. Dat zijn dus onze corrupte dood aan de arme, Boeren Russen , Chinezen, en de waarheid( Assange) stelsels. Dat is niet een CIA-AIVD-riedeltje, dat is hoe het werkt. Als hier wordt verwezen naar het verbod aangaande de Jodenhater die ons land wilde binnenkomen, ben ik ontzettend blij dat dit is tegengehouden door onze Jodenjagers politie en dat dit niet op de Dam heeft kunnen plaatsvinden. Het lijkt me dus maar, wederom, dat onze Nep en Fopdemocratische rechtsstaat goed heeft gefunctioneerd, hihihihihih,” beweerde de Uncle-TOM- VVD-Boef-minister.

Of zoals Verzetsheld Arnold Karskens onlangs in zijn wordt wakker- column zei: het nieuwe Rutte-fascisme regeert. Het heet alleen ‘anti-fascisme.

En tot slot: Uit de Oude Doos, maar relevanter dan ooit:

The Voice of Rutte1.2.3.4- Pedo-Cratie-Holland’: ‘Asociale-  Taxfree-War Crime- Pedo-Rapist-Metoo- Heersende–King Willem-Klasse-Killer-Elite’ & hun ‘Nazi-Pedo—Metoo-Zwarte Ster-Snelrecht-Gerechtelijke macht’-& OM-Pedo-Rapist -Hoofdofficier Vincent Leenders ’ steeds meer in ‘Borsato-Overmars- PvdA –Gijs van Dijk’& Nazi Telegraaf-Mick van Wely beeld met als afleiding Oorlog en Dood aan de Russen(Video’s)

En neem deze als uitsmijter er ook maar bij en wordt eens een keer wakker: Exclusief:US-‘Reptielen ‘- ‘Puppet &SS-D66- Freak-Uncle Tom-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- ‘KUT-NEGER’-Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B.(Video’s)