(Door Verzetstrijder Steve Brown gediplomeerd maatschappelijk werker en psycho therapeut en rechten gestudeerd aan de UVA en VU en Underground presentator De Stem van Straat SALTO TV)

Amsterdam-Noir- Het   alijd liegende  en extreme corrupte  kabinet  ‘Regime- Zorgtoeslag Nazi en Pedo Boss-Misdaadgroep -Rutte IV ‘bestaat uit twintig ministers en negen staatssecretarissen en ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willem’. De VVD leverde acht ministers en drie staatssecretarissen, D66 zes ministers en drie staatssecretarissen, het CDA vier ministers en twee staatssecretarissen en de ChristenUnie twee ministers en een staatssecretarisen het zijn  allemaal niet ter zake kundige Freaks. . Dit zijn de Freaks : Bruins Slot, Schouten, Rutte, koning Willem-Alexander, Hoekstra, Yesilgoz en Dijkgraaf. Middelste rij v.n.r.: Schreinemacher, Van Gennip, Adriaansens, Ollogren, Harbers, Staghouwer en Kuipers. Achterste rij v.n.r.: Van der Wal, Wiersma, Weerwind, De Jonge, Jetten en Helder. ( de Freak Ijskoningin PLO-CIA Trol- Kaag- Anis al Qaq ontbrak).Wat u nooit ziet bij de dr. Goebbels-Staats-AIVD-NPO-NOS-Journaal met als Straffeloze’ Graai en Naai -Directeur -Pooier& Mega-Witwwasser &fraudeur Frans Klein’ ( met Schokkende Video’s) leest u hierna: Goeden Doelen -Maffia- Puppet & Uncle Tom- Minerva- D66- Franc Weerwind’  van John de Mol en Johnny de Mol benoemt tot Minister van Klasse (pedo)- Doofpot-Justitie  voor (‘Rechts’ )-Bescherming  van/voor Ali B.& Marco Borsato en Vrouwenbeuker- en ‘Pedo-Rapist-Metoo- Johnny de Mol’ ,’Viezerik-Psycho-Jeroen Rietbergen’ & Vieze Voice-regisseur MartijnNieman’ en ‘Oerdomme Linda de Mol’ (Video’s)  en ‘.AIVD  en Freaks Rutte en Kaa  en de NPO weten weer van niets. Taxfree-EliteMisdaad:€300 miljoen Yab Yum billen van Prinses Mabel in beeld & Oerdomme Linda de Mol, zie Video hierna:

Trigger warning’ on ‘1984’? Big Brother would be proud! ‘Taxfree- Miljardair- Duivel-Soros’ doet macht greep in Amsterdam met zijn ‘Kaag-D66-Light-Jeugd- Expat-Yuppie-Storm -Soros- troepen- Volt’ en de ‘US Nazi-NWO—Killer-Taxfree-Elite gaat door met uitlokken van Derde (Nazi)-Wereld Oorlog tegen Rusland & OM & Rechtbank-Amsterdam verklaart Steve Brown Vogelvrij! & John de Mol indirect de Bos van het Minister van Justitie met Jonny de Mol- Goeden Doelen Maffia -Witwasser D66 Franc Weerwind( Met schokkende wordt Wakker Video’s) 

Kabinet regiem  Rutte 4 en ‘Taxfree- VOC-Genocide- King Willem ‘ zijn gewoon een de grootste en Moorddadigste  criminele ‘( Pedo)- NWO-Corona- Big Brother organisatie van Nederland’  met Freaks  Ministers ( Met schokkende wordt wakker Video’s) .

Nep en fop Benoemingsprocedure’  corrupte pervese  Freak-bewindslieden( bron: https://www.parlement.com/id/vhnnmt7mkvw1/benoemingsprocedure_bewindslieden)
Aan de benoeming van een minister (en staatssecretaris) gaat een hele procedure vooraf: tijdens de duister Freaks- kabinetsformatie wordt er gezocht naar Freak-kandidaten, vervolgens moeten zij gescreend worden en tot slot voeren zij een gesprek met de formateur de altijd liegende ‘Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss Rutte’(Video’s) waarin wordt bekeken of er ‘enig beletsel is in het heden of verleden van de kandidaat om de functie te aanvaarden’, hahahahahah.Bij de Nep en Fop-screening wordt van kandidaat-Freak-bewindslieden onderzocht of ze een strafblad hebben, bekend zijn bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst en of er risico’s zijn in de sfeer van hun belastinggedrag.In het gesprek met de beoogde altijd liegende  minister-president  Freak Ruttekomen ook de nevenfuncties, financiële en zakelijke belangen en de gezondheid van de kandidaat aan de orde. Blijkt er een beletsel te zijn, dan bekijken de formateur en de kandidaat of en zo ja hoe het beletsel kan worden weggenomen. Na afloop van het gesprek moet de ( Freak)- kandidaat in een brief aan de formateur Freak- Rutte bevestigen wat er is besproken( Gelogen). Deze ‘ Nep en Fop-benoemingsprocedure’ is vastgelegd in een  ‘Lieg-brief’ van de extreem corrupte  ‘minister-president -Freak- Rutte’. Tot slot worden de Freak corrupte ministers per Koninklijk Besluitdoor Freak ‘Taxfree- King Willem’ benoemd. Maar al hetgeen wij hierna publiceren en reeds voor een deel in 2018 hadden  gepubliceerd  inzake puppet Weerwind is de AIVD en  de Staats AIVD-NPO  nu FF ontgaan (Kuch). Maar goed als deze Fake benoeming procedure echt eerlijk zoude worden uitgevoerd hadden de Freaks Rutte  en Kaag en Hoekstra en  ‘Penthouse- Elite Schandknaap- Pechtholt’, etc.  al  jaren in de cel gezeten en niet meer benoemt mogen worden: 


Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg( Met schokkende wordt Wakker Video’s) 

Er is geen fatsoenlijk, integer en ter zake deskundig van naam en faam bekenden persoon  meer te vinden in Nederland die zijn naam nog wil verbinden aan het altijd liegende en misdaad plegende ‘Freak- regiem Rutte4’. Het altijd liegende regiem Rutte is inmiddels verworden tot een corrupt tot het bot ‘freak- Kabinet’ met  extreme corrupte Ministers en staatssecretarissen met types als Freakjes Rob Jetten( in het buitenland denk zij dat Jette een schandknaap is) en Dilan Yeşilgöz-Zegerius ( met twee paspoorten , een Turkse van Sultan Erdogan) en  Puppet van  John de Mol ‘Uncle Franc Weerwind ‘en Kaag, Rutte, Hoekstra, Jonkvrouw Ollongren, Franc Weerwind. etc., maar dat terzijde. 

Mislukte rechtenstudent en vreemdganger en gabber in crime van Ali B  Franc Weerwind groeide op in Nieuw Vennep en ging tot 1984 naar het Christelijk Atheneum Adriaen Pauw in Heemstede. Van 1986 tot 1992 studeerde hij bestuurskunde aan de Rijks Universiteit Leiden wat hij niet heeft afgerond. Hij werd in 1987 lid van beruchte ‘Pedo- Neo- Nazi #Meetoo -Taxfree- Royal- Killer- (VOC)-War Crime-Elite studentenvereniging Minerva’ en speelde hij/zij daar de Uncle Tom – Huis-Butler voor de’ Royal Elite-Neonazi- perverse (pedo)- tuig-Studenten’.  Of Weerwind zich aldaar had laten Kontebonken door de Perverse Elite Studenten is ons nog niet bekent, maar  het zou zo maar kunnen ,want dat kontegebonk gebeurde in die tijd bijna standaard met de Uncle Tom’s van lage afkomst. Tijdens zijn  ‘Nep en fop-studie’ was hij van 1991 tot 1992 junior organisatieadviseur bij de  misdadige  en onmenselijk ‘Nazi Zorgtoeslag – Snake in Suits-directie’  als vet betaalde Uncle Tom SoZa consult op het ministerie van asociale Zaken en geen  Werkgelegenheid voor de Laagste Klasse. “Anderhalf jaar na zijn duistere aantreden – in april 2017 – komt hij vanwege zijn perverse ranzige  privézaken in het nieuws. Hij stelt alle  domme en/of corrupte fractievoorzitters in de gemeenteraad op de hoogte van zijn privéomstandigheden, behalve dan dat hij ook bijna wekelijks in de zomer als ‘D66- Uncle Tom- Minerva -Burgemeester en Geilneef  aanwezig was bij de beruchte coke, gok en neuk er op los  Barbecues van Ali B. in Almere.

De AIVD  en hun’ Nep en Fop misdaad-journalisten’- Media-Huurmoordenaar- John van de Heuvel en de vermoorde ‘Junkie ‘Geilneef en  Maffia boss- Klaas Bruinsma mede- Moordenaar- Peter R. de Vries’ ( Video’s). 

En de dr. Goebbels Staats ‘AIVD-NPO’ met zijn eigen ‘Pedo-Metoo man Matthijs van Nieuwkerk’ wisten natuurlijk weer van niets (Kuch).

De  D66- burgemeester Weerwind vertelt hen dat hij een ( Coke snuif) relatie had met een ‘Alibi- vrouwtje ‘uit de Laagste ‘Voedselbank – Klasse’  die zwanger van hem is geraakt. Gijlneef Weerwind heeft die relatie verbroken, het kind erkend en inmiddels heeft hij een andere  Coke snuif-vriendin. De Almeerse burgemeester liegt dat hij op dat moment van vreemdgaan een paar dagen gescheiden van zijn echtgenote en woonde in de Villa Bordela van Ali B waarbij hij ook kinderen heeft.( Bron:https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/268184/weerwind-zijn-burgemeesterschap-in-vogelvlucht) Hoeveel Bastaard kinderen Weerwind in de rond heeft lopen in Nederland en het Buitenland weet zelfs de AIVD niet.

Hoe het ook zij deze Puppet- Weerwind van John de Mol en Johnny en nu  dus Minister voor ‘Nep en Fop  Rechtsbescherming’ komt  hij/ zij ( ‘Gestapo- Woke’ correct duiden van een man of vrouw) net als zo veel van zijn criminele voorgangers bij  het corrupte Klasse Justitie, zoals de extreem corrupte en altijd liegende VVD-ers  ‘Bral Opstelten’ en  Ard van der Steur,Griezel- Teeven en ‘Pedo-Rapist- Demmmink’ en de ‘Pedo-Rapist -Hoofdofficier Vincent Leenders’ en zijn Side kick ‘Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’ van het ‘Riool –Showbizz- Lynch Holleeder en Taghi- Kinder -Misbruikers- OM Amsterdam’ van de beruchte  en misdadige  Leidse Minerva- studenten vereniging  en dat voorgaande  is wellicht de reden dat  de Witwas&fraude &Oplichter over de rug van Kids ‘Puppet-Uncle Tom- D66-  Weerwind ‘van  ‘Maffiaboss- Epstien- Pimp- John de Mol’ en zijn Dwergzoontje ‘Vrouwenbeuker- Pedo-Rapist-Meetoo –Freakje-Johnny nu benoemd is tot ‘Pedo-Meetoo-Doofpot- D66-Minister van ‘Rechts’-bescherming van Klasse Justitie maakt John de Mol de Boss van het ‘Ministerie van Klasse The Pedo&Meetoo- Kids Voice-Justitie’ . 

Pikant: De Voormalig extreem corrupte VVD-Burgemeester van Maastricht  ‘Onno-Schandknapen Hoes’ ontkent ooit bij een van deze  beruchte ‘Ali B.- ‘Coca-Barbecueën’ te zijn geweest( Met Schokkende wordt wakker Video’s) .

Buren van Ali B. keken hun ogen uit als Ali B. weer zijn wekelijkse zomeravonden Barbecue gaf en hielden hun kinderen dan binnen :”het leek wel de Pedo-Paardesteeg in Amsterdam wel zo veel duistere figuren, zoals ‘SBS-Coca- Presentator-  Frank Masmeijer’ (Video’s)  en andere  ‘Coke- dealers scooters ‘  en Pooiers met te jonge Hoerentjes en Schandkaanpjes  in dure Bolides reden af en aan” .  De buren waren doodsbang en begrepen niet waarom de corrupte ‘NSB-politie’ van  ‘D66-Burgemeester Weerwind nooit heeft ingegrepen. 

Verzetshelden Van der Staaij & Van Meijeren& Omtzigt &Wilders&Van Morrison & Boudet &Steve Brown& doorzien NWO-Regime Rutte’s Duivelse  Corona-misdaad-plannen en zijn ‘Moordende’- ‘Nazi-Zorgtoeslag-Rechters & Ovj’s als Psycho-Killer Bas van de Vliet & Afghaanse- ‘CIA-MI6&AIVD-War Crime-Killer-Pedo-Rapist-Drugs&War-lord ‘naar en in NL  (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Heeft de voormalige corrupter Burgemeester van Almere  en de huidige  ‘D66- Pedo-Meetoo-Doofpot- Minister van Klasse Justitie’  Weerwind  gesnoven en geneukt en  gegokt met  en bij Ali B. en  Borsato en Johnny de Mol tijdens bijv. de beruchte Barbecues bij Ali B. in Almere en/of op andere plaatsen en tijd stippen met Ali B . Wat denkt u zelf?  De  ‘Elite-Podo-Doofpo-AIVD’ weet in ieder geval  weer eens van niets(kuch ,anders had deze corrupte ‘D66-Smeerpoet- Freak- Weerwind ‘niet benoemd mogen worden( Kuch) tot D66 Minister en zat hij al lang in de cel. 

Wij hebben inmiddels van onze Kameraden van de Straat in Almere vernomen dat het een publiek geheim is in Almere dat vieze D66 Franc Weerwind  bijna wekelijk aanwezig was bij de beruchte gok, neuk en snuif Barbecues van Ali B. in de tuin van zijn ‘Villa Bordella’ in Almere. Ook de Vrouwenbeuker-  en ‘Pedo-#Metoo- Johnny  de Mol’  en’ Pedo-Rapist –Borsato ‘wipte’ ook regelmatig langs bij deze beruchte ‘Ali B –Barbecues’. Daarnaast  is het een publiek geheim dat corrupte ‘Viespeuk-  D66- Burgemeester Franc Weerwind’ net als de voormalige extreem corrupte VVD Burgemeester Krikke van de Haag  in het geniep Ali B. van dienst was met een of andere corrupte  ‘Hotel –deal in Almere, die nadat het min of meer bekent was geworden in in Almere  niet meer doorging. Verder trok het  vreemdgangers duo ‘D66 Minerva- Uncle Tom- Franc ‘en de aanrander en gokker en Cocaïne snuiver Ali B. in het kader van ‘Maffia Goeden doelen’ regelmaat gezamenlijk verwoestend  door Almere. De AIVD wist weer van niets(kuch). 

Stichting muziekKids Ali B en Franc Weerwind ( zie https://muziekids.nl/ali-b-en-franc-weerwind/ en Zie  ook in dit verband: 81-jarige eenzame Almeerse krijgt bloemen van vieze Junkie Ali B en vieze Junkie- Franc Weerwind
De 81-jarige Nel Monster uit Almere werd donderdagmiddag verrast door burgemeester Franc Weerwind en rapper Ali B. Die bezochten haar thuis, om haar bloemen te geven. De  ‘Nep en Fop bloemenactie’ is bedoeld om ouderen op te fleuren en er aandacht voor te vragen dat zij door de coronamaatregelen weinig contact hebben en vaak alleen zitten(kuch).Ali B bedacht de bloemenactie vorige week samen met de sierteeltsector en de ouderenorganisatie Anbo. In heel Nederland worden op Goede Vrijdag zo’n 150.000 boeketten uitgedeeld bij zorginstellingen om eenzame ouderen een hart onder de riem te steken” (-)( “ zie: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/180156/81-jarige-eenzame-almeerse-krijgt-bloemen-van-ali-b)

Aanrander Ali B opent muziekstudio in Kinderkliniek.

“Ali B heeft woensdagmiddag zijn ‘Ali B -Jimmy Salville- Muziekids Studio’ geopend in de Kinderkliniek in Almere. Hij deed dat samen met zijn snuif en neuk en gok gabber in crime de ‘D66-  Uncle Tom burgemeester Franc Weerwind’ ” (-)(Bron:https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/148779/almere-ali-b-opent-muziekstudio-in-kinderkliniek)

Maar het voorgaande schokkende Barbecues en Hotel-deal en het feit dat Franc de corrupte ‘Witwas-Fraude- Voorzitter’ was of wiezal het zeggen nog steeds is van Johnny de Mol zijn ‘Fraude en Wit was oplichting- stichting Kids’ verklaart natuurlijk waarom het viertal levensgevaarlijke psychopaten Borsato, Ali B &  ‘Vieze The Voice-regisseur Martijn Nieman ’en ’Viezerik-Psycho-Jeroen Rietbergen ’ van  ‘Pedo-Rapist #Meetoo-Voice- Kids en Johnny de Mol( en Matthijs van Nieuwkerk) nog steeds vrij rondlopen en niet zo als het Wetboek van Strafrecht en Strafvordering vereist in voorarrest zitten, al dan niet in een Tbs-Kliniek. De ‘D66 -Vreemdganger- Uncle Tom- Franc  Weerwind’ moet er nu voor zogen dat ze ook nooit zullen worden veroordeeld, anders doet   zijn Boss ‘Pimp Epstein-John de Mol’ en Johnny en zijn ‘snuif, Gok en neuk- aanrander -gabber Ali B’ een boekje open over hem !!!!!

Werkrelatie ADW en Perverse PvdA Wethouder gestoorde ‘Sex-Offender Herrema’ ernstig Verstoord. Voor straf het Luxe Wachtgeld in! En D66 Burgemeester Franc Weerwind ontmakserd als Witwasser en Fraudeur over de rug van kinderen van Johnny de Mol (gepubliceerd in juni 2018)( MET schokkende Wordt Wakker video!). 

BOOS eenzijdig BOOS:Steve Brown benoemt tot Police commissaris tegen Fake-News& Metoo-Pedo-The Voice- Ali G.& Borsato& Johnny de Mol& Matthijs van Nieuwkerk& John de Mol&NPO& Regiem Rutte 4 trekt weer op naar het Oost-Front: “Dood aan de Russen en alle armen aan het Gas, Heil onze ‘Pedo-Biden’ “& OM&Rechtbank-Amsterdam: Steve Brown Vogelvrij!( Met schokkende wordt Wakker Video’s) 

Gisteren publiceerde wij al als eerste en enige al dat  wij reeds  in 2018   melde dat Weerwind  een Puppet is van John de Mol en Johnny  :   Ministerie van Justitie in de greep van John de Mol met hun puppet D66- Franc Weerwind( Met schokkende wordt Wakker Video’s) . Goede Doelen Maffia’: Johnny de Mol aka ‘De Allesneuker’ &Exploitant gehandicapten en ‘verwaarloosde’ kinderen met Franc Weerwind. ( Met schokkende wordt Wakker Video’s) 

( 2018)  in De Stem van de Straat SaltoTV:”De Staats-Kinderen” van de ‘Self-fulfilling prophecy -Elite& Pedo-Maffia -Industrie”(Video)&‘Goede-Doelen-Maffia’-praktijken  van John de Mol&Zn. met de misdadige ‘Talpa-Witwas- Stichting’: “Het vergeten Kind” met als Alibi o.a. de  DDR66 Burgmeester Mivera Franc Weerwind van Almere  voor het eerst ooit uitgezonden in NL.

John de Mol indirect de Boss van het Minister van Justitie met Jonny de Mol -Goeden Doelen Maffia -Witwasser D66 Franc Weerwind. ( Met schokkende Wordt Wakker Video’s) 

Vieze  Pedo-Rapist-Metoo-Voice-regisseur Martijn Nieman’ gesloopt: ‘Wat een dooddoener!(zie: https://www.mediacourant.nl/2022/01/vieze-voice-regisseur-martijn-gesloopt-wat-een-dooddoener/)

Martijn ontkent zijn wangedrag achter de schermen van The Voice of Holland en stelt dat hij slechts een amicale jongen is. Net als Ali B, Jeroen Rietbergen en Marco Borsato, heeft ook Martijn een aangifte aan zijn broek hangen, namelijk van aanranding. ‘Onrecht’, noemt hij dat zelf in het AD. Volgens hem komen de klagers allemaal uit de woke-hoek” (-)

Ondertussen: War between Russians & Ukrainians is unacceptable – Moscow” The two countries don’t want to fight against each other, but the  Taxfree- War Crime Peod Rapist Epstien, Binden Trum , Clinton- Killer Elite West and teher dr Goebbels Oulte CIA-CNN and there EU Slave State Oulets MI6-BBC and the Dutch secret service AIVD-NPO is pushing for it, Russia insists”(-). Read more: https://www.rt.com/russia/547538-russia-ukraine-war-unthinkable/

Oerdomme Linda de Mol’ al 15 jaar geleden gewaarschuwd voor ‘vieze Jeroentje’: ‘Door eigen vader!’ (

 Eis: tien jaar cel en tbs voor AVRO-DJ -Pedo-Romeo van ‘AVRO Voorzitter Ed Nijpels ’ die ‘Jongens-Slaven-bordeel’ runde als ‘Saville-Roofdier’(Met Schokkende wordt Wakker Video’s)  Misdaad:’Rose -Pedo- Ed Nijpels’ in EenVandaag:Ik heb Oerdomme Linda de Mol gewipt als tienermeisje, zie hierna:

Ali B betrapt op pijnlijke bekentenis: ‘Ik raakte verslaafd aan seks , drugs en gokken net als zijn ‘gabber in Metoo- Pedo-Rapist-Johny de Mol’ . Ali B heeft in zijn Bordelo Villa en in Almere   samen met de ‘D66 -Uncle Tom en vreemdganger –Weerwind’ zich ‘ingezet’ voor Kinderen in het Ziekenhuis met zijn ‘Fraude&Witwas- Stichting’. Dat deed de beruchte ‘Pedo-Meoot psychopaat Jimmy Saville ‘ook . Wat weet de AIVD hiervan? 

Ondertussen : Thousands of sex crime suspects released ‘unconditionally’, but Assange stay in the Torture Belmore Jail. The Killing&Torture by ‘CIA-&MI6’ with ‘Lynch-Persecution’ of Julian Assange. Rutte&NPO het is Oke, wij doen het ook met ‘Anti-Corona demonstranten’& Mensen die onze Pedo’s ontmaskeren( Met schokkende wordt Wakker Video’s)

The scale of the problem, hinted at in new UK Pedo-Rapist-Meooo Prinde Andrew Home Office figures, may be much high”er due to under-reporting by police forces(-) “British police released as many as 12,000 suspected sex offenders back into their communities without setting any bail conditions to protect victims and the general public in the year to March 2021, data from the Home Office shows and they warned the People for the Russian and Chines, wile theer Kids get rapes on the steaar   . “(-)Read More; https://www.rt.com/news/547508-thousands-sex-crime-suspects-released-unconditional/

Seksverslaafd’
Columnist Jan Dijkgraaf kocht op het nippertje een exemplaar en heeft die zorgvuldig doorgenomen. Hij stuitte in het boek op een bekentenis die behoorlijk belastend is voor Ali nu hij door meerdere vrouwen wordt beschuldigd van verkrachting. Jan schrijft in zijn populaire column Briefje van Jan: “In het boekje onthul je namelijk voor het eerst dat je niet alleen verslaafd was aan gokken en drugs (daar had je al eerder mee gekoketteerd), maar ook… seksverslaafd.” Meer lezen: https://www.mediacourant.nl/2022/01/ali-b-betrapt-op-pijnlijke-bekentenis-ik-raakte-verslaafd-aan-seks/

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze Hoofdofficier Renee Beukelaer en ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 . 

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met alsVoorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Wij hebben dit artikel in het kader van het Algemeen belang  en de Rule of Law en de reeds extreme aangetaste Rechtstaat door het ‘Freak – regiem Rutte4’ en wederhoor aan het corrupte Ministerie van Justitie en de corrupte Doofpot AIVD en de D66 Minister Weerwind  en de  alle Tweede Kamer leden die eind verantwoordelijk  zijn  voor de ronduit  ‘Pimp-Epstein-John de Mol-  Maffia’ benoeming van Weerwind  gestuurd. 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!