( door dr. Goebbels-AIVD- NPO van de altijd liegende Voorzitter ‘D66 Media -Trol Rijxman’ en ‘AIVD&D66-Pedo-Rapist-Meetoo-Trol- Sid van der Linden’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen Complot: Corrupte dubbelrol voormalig ‘Staats-AIVD-D66-Media-Trol-NPO-baas- Shula Rijxman’ had PVV Bosman al ontmaskert& te jonge stagiaires aanrander- Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ loopt nog steeds vrij rond. Wanneer wordt dat ‘Zooitje-Elite-D66 -Pedo-Metoo-corrupte-Lubach-Tuig’& ‘NPO-D66-Boss Rijxman’& ‘NPO-Star-Coca-Junkie-Matthijs van Nieuwerk’ op grond van het Wetboek van strafrecht gearresteerd(Video’s)

Geen Complot:
RVD&D66- Pedo-Rapist-Metoo-NPO&NOS-Journaal van Hofnar Rutte houdt aanwezigheid van ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willem-Alexander en zich zelf en Hoekstra bij ‘Opa-Nazi-Prins Bernhard -Bilderberg-Elite-Misdaad-conferentie’ buiten schijnwerpers& Maxima weer zonder King Willem op gratis ‘VIP-Gigolo-Frank-Vakantie’ en hoefde uiteraard niet zoals ‘haar Klootjesvolk’ in de rij te staan op Schiphol& ‘Elite-Misdaad- Big Brother-Rutte&Co’ tegen het Volk loont en blijft weer straffeloos door Pedo-Rapist-Metoo- Ali B.& Borsato& Johnny Mol snuif en neuk Gabber- D66′- Minister Frank Weerwind’.

Geen Complot: Het is niet alleen de Bilderberg groep die achter gesloten deuren opereert. Ook D66 houdt zijn partij congres achter gesloten Deuren: “Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s)”.

NPO-AIVD-D66-Pedo-Rapist-Meetoo Sid van der Linden’:

Zo’n 130 kopstukken uit het bedrijfsleven de wetenschap (kopstukken uit de wetenschap SID? Heb je zeker niet dit artikel gelezen: “200 corrupte liegende ‘Desk-Killers-Nep en Fop- wetenschappers’ onder leiding van ‘dr. Goebbels- & Desk-Killer-Annelien Bredenoord’, tevens corrupte fractievoorzitter van ‘D66-Pedo-Rapist-Metoo-partij’ in de ‘NSB-Eerste-Slaap- Kamer’ in de ‘Goed Mensen-Taking Heads-Volkskrant & NPO/NOS-journaal: “het (liegende)OMT en onze collega ‘Mooie’- (BN-Hoertje)-(Desk-Killer)-Jaapie van Dissel’ en zijn voormalige Boss (CDA-Duivel-Desk-Killer)-Hugo de Jonge zijn niet corrupt net als ons, hihihhihahaha”(Video’s)) en de politiek komen dit weekend bijeen voor de 67ste Bilderbergconferentie. Daar wordt achter gesloten deuren van gedachten gewisseld en dat wakkert levendige fantasieën op bij aanhangers van complottheorieën. Maar ook daarbuiten: ‘Bilderberg’ is een bekend argument geworden om twijfel te zaaien in discussies. Hoe is dat zo gekomen? En hebben die critici een punt? Eerst maar de officiële lezing: van 30 mei tot en met 2 juni ontmoeten de deelnemers elkaar in de Zwitserse stad Montreux. Er zijn elf ‘agendapunten’ waar over wordt gediscussieerd. Dit jaar zijn dat onder andere klimaatverandering, cyberdreigingen, Rusland en China. Het is een informeel gesprek tussen belangrijke mensen uit Europa en Noord-Amerika. Al jaren is ook het Nederlandse koningshuis aanwezig, de conferentie werd ooit mede-geïnitieerd door prins Bernhard. Dit jaar zijn koning Willem-Alexander en premier Mark Rutte er. De volledige deelnemerslijst staat op de website van de organisatie.

Geheim

En dan de belangrijkste regel: er wordt niets bekendgemaakt over wat er wordt besproken. De bedoeling is dat deelnemers vrijuit kunnen discussiëren ‘zonder blad voor de mond’. Er zijn na afloop geen persconferenties en deelnemers spreken af om niet met anderen te praten over wie wat heeft gezegd.Vooral die criteria maken veel los bij mensen die denken dat er een grotere samenzwering bestaat. De theorieën nemen allerlei vormen aan: van geldstromen die richting de zakken van de rijken worden gestuurd tot het plannen van genocide op hele bevolkingsgroepen.In welke mate je daarin gelooft, is voor iedere complotdenker anders. In 2013 stelden onderzoekers van de Amsterdamse Vrije Universiteit dat mensen die zich aan de politieke uitersten bevinden, SP- en PVV-stemmers, complottheorieën het vaakst voor waar aanzien.

Ondertussen:
Persvrijheid? , Complot: Oekraïense journalist in Spanje ‘Poch-Assange-Willem Engel-opgepakt’, omdat hij de waarheid publiceerde over de ‘CIA-Nazi-Maffia-Oligarchen-Killer-Kliek van ‘CIA-Puppet-Zelenski’& ‘US-proxy-Oorlog’ tegen Rusland onder het mom van landverraad(Video’s)

Ondertussen en Geen Complot: Westerste ‘dr. Goebbels-NWO-Reset-Media’ en Politiek begraaft nieuws over ‘dringende’ vergaderingen over Nuke response-opties in Oekraïne& Alles is fout om Rusland te verslaan: ‘Fuhrer Biden’ en zijn ‘EU-Nazi-Slaven’ op hun knieën voor ‘Massamoordenaar(Yemen) en Dictator -Olie-‘& Khaghossi -Killer -Prins Salman, de intieme relatie van Maxima’(Video’s). NPO-Kurt wil het niet weten, die is nog van de oude Alte Kameraden: “Wir haben es nicht gewußt  en dat willen wij ook graag zo houden, want anders zit in net als Assnage en/of Wiilem Engel en/of drs. Micha Kat, enz. in de cel en/of voor de rest van mijn NSB-leven in de honger bijstand“.

(-) Meer Lezen;

Puppet-Biden koos ervoor om Oekraïne geen raket met een groter bereik te sturen, die tot 286 mijl zou kunnen reizen. CIA-CNN-verslaggevers Jim Sciutto, Natasha Bertrand en Alex Marquardt, die voor het eerst het verhaal vertelden over Puppet-Bidens beslissing om de raketten te sturen, schreven dat het grotere bereik “een grote belemmering” was omdat “sommigen bang” waren dat het “de AZOV-Nazi-Oekraïners zou de strijd in Rusland.”

Dus als het gaat om het provoceren van Poetin, trekt Puppet- Biden de grens ergens tussen 48 mijl en 286 mijl. Maar waarom? Wij weten het niet. En we weten niet of het zin heeft. Wat als het deze raketten zijn – de meest geavanceerde wapens die via US en/of SS-NATO-Satelliet die tot nu toe zijn verzonden – die de US- Petro-(Heroïne) Dollar oorlog in Oekraïne tegen Rusland(Video’s) veranderen in een nucleaire of zelfs wereldwijde vuurzee? Zal het het waard zijn geweest? Hoe zullen we ons voelen over het feit dat er in wezen geen publiek debat was voordat de Wereld zo als wij die kennen niet meer bestaat voor altijd en verander is in Nagasaki en Hiroshima ? En dan nog staat die ‘CIA-Puppet-Nazi& acteur-Killer-Clown -Zelesnky net als Hitler in de Bunker op de verschroeide aard te dr. Goebbels-brallen:’” We winnen op alle SS-AZOV-fronten van de Russen, stuur meer wapen en miljarden, ‘Heil onze Furher-Hitler-Biden”

Meer Lezen en Video’s:https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2022/06/04/westerste-dr-goebbels-nwo-reset-media-en-politiek-begraaft-nieuws-over-dringende-vergaderingen-over-nuke-response-opties-in-oekraine-alles-is-fout-om-rusland-te-verslaan-furher-biden/

NPO-AIVD-D66-Pedo-Rapist-Meetoo -Sid van der Lindengaat verder:

“Maar het zit in ieder van ons een beetje”, denkt schrijver en journalist Maarten Reijnders. Hij sprak voor zijn boek Complotdenkers met veel mensen die in meer of mindere mate in complottheorieën geloven. “Het is menselijk om te vermoeden dat er iets meer aan de hand is. En het is menselijk om proberen te verklaren wat je niet weet. Iedereen wordt in het leven geconfronteerd met informatie die niet overeenkomt met wat je eerst misschien dacht. En dan ga je proberen om daar chocola van te maken.”

Het lijkt me tamelijk belachelijk om te denken dat er sprake is van een samenzwering. Oud-genodigde Klaas de Vries.Wat moet je dan maken van een grote groep belangrijke mensen die elk jaar geheimzinnig zitten te doen in een luxe hotel? Niets, vindt oud-minister Klaas de Vries. “Ik ken die theorieën niet precies, maar het lijkt me tamelijk belachelijk om te denken dat er sprake is van een samenzwering.”Hij was in 2003 als Kamerlid uitgenodigd op de Bilderbergconferentie in Parijs. “Ik vond het heel interessant, want dat was net het jaar dat de Irakoorlog was begonnen. De hele internationale wereld was daar en er werd gediscussieerd over hoe de oorlog verliep. De afspraak is dat mensen daar vrij met elkaar kunnen spreken en dat er na afloop niet uit geciteerd wordt. Dat was mij bekend en dat vond ik wel een goed idee.”Het feit dat er niets over bekend wordt, zorgt volgens De Vries namelijk voor betere discussies. “Er zijn genoeg internationale conferenties die wel openbaar zijn. En daar zie je dat men vaak erg in het eigen gelijk blijft. Mensen praten dan vaak alleen in clichés. Mensen met belangrijke banen in het bedrijfsleven zitten er soms niet op te wachten om hun opvattingen terug te lezen in de krant. Daarom is het buitengewoon nuttig om ook eens zonder publiek te discussiëren.”En alles wat met samenzweringen te maken heeft? “Nee, dat heb ik daar niet aangetroffen. Daar werden helemaal geen complotten gesmeed. Er werd gewoon gepraat, mensen luisterden. Sommigen zeiden wat, sommigen zeiden niets. Het was een voortreffelijke discussie. Ik dacht na afloop: misschien begrijp ik nu een beetje beter hoe het in elkaar steekt.”

Het Bilderbergcomplot( Volksnieuws: Zo helder is scheidslijn tussen ‘Kierewiet Bussemaker’ en intelligent Complotdenken niet(Video’s) .

Er is niet één duidelijk verhaal over Bilderberg onder complotdenkers volgens Reijnders. “Iedereen gebruikt ‘Bilderberg’ op zijn eigen manier. Zo sprak ik iemand die denkt dat ufo’s bestaan. Hij dacht dat op de conferenties was besloten om alle informatie over buitenaards leven geheim te houden. Iemand anders dacht dat Kennedy was vermoord omdat hij niet wilde meedoen aan de conferentie.”

“Bilderberg is trouwens een inwisselbaar begrip in die theorieën. Je kunt er ook de illuminati, het IMF, het Vaticaan en de VN van maken. De combinatie van een groep machtige mensen en geheimzinnigheid werkt als een rode lap op een stier bij complotdenkers.”Wat voor impact heeft Bilderberg uiteindelijk? Volgens Robert van de Roer is die impact bijzonder gering. “We moeten de impact alles behalve overschatten.” Van de Roer is diplomatie-expert en heeft nog nooit iets van Bilderberg teruggezien in welk politiek beleid dan ook. “In Nederland, bij de EU, de NAVO en de VN. En ik daag iedereen uit om het tegendeel te bewijzen.”

Ik ben niet negatief over Bilderberg”, zegt Van de Roer. “Er bestaan veel meer clubjes waar mensen samen nadenken over hoe het beleid beter en gezonder kan. Dat is niet verkeerd. Maar we moeten er wel nuchter over blijven. Tegenwoordig bepalen crises of incidenten de besluitvorming in de wereld om ons heen. En niet praatorganen op veilige locaties.”

“Soms denk ik: was de internationale politiek maar zo eenvoudig dat je samenzweringsafspraken zou kunnen maken”, reageert oud-minister Joris Voorhoeve in podcast De Dag. “De wereld is tamelijk chaotisch en als je denkt dat je alles kunt verklaren met een complot dan vallen de dingen in je hoofd misschien op hun plaats maar niet in de werkelijkheid.” Luister hier naar Voorhoeves ervaringen als genodigde op de conferentie.

De ingang van het Montreux Palace Hotel is afgeschermd met planten AFP

Mensen die meer achter Bilderberg zoeken, zijn ook mensen die graag een alomvattend wereldbeeld willen hebben, merkte Reijnders. “En die noemen zichzelf geen complotdenker natuurlijk. ‘Compleetdenker’ is een term die wel eens valt. Ze kijken soms ook neer op mensen die niet geloven. Dat vinden ze mensen die niet kritisch kunnen nadenken. Dat is denk ik ook een deel van wat het aantrekkelijk maakt. Dat je iets weet wat de rest van de wereld nog niet snapt.

Van complot naar debat:
Overigens is complotdenken veel wijder verspreid dan veel mensen zich realiseren, weet Reijnders. Bepaalde elementen uit complottheorieën hebben namelijk hun weg gevonden naar het maatschappelijk debat. “Zo heb je mensen die zeggen: dat de moord op Kennedy een complot was geloof ik niet, maar ik heb toch wel een paar gekke dingen gelezen over 9/11.”

Politici flirten volgens Reijnders openlijk met complottheorieën. “Zoals Trump die twijfel uit over vaccinaties of Baudet die zegt dat de brexit wordt tegengewerkt door de deep state, ook een bekend begrip uit complottheorieën.”

“In veel gevallen zijn complotdenkers ongevaarlijk. Als je graag wilt geloven dat er ufo’s rondvliegen en je doet daar niemand kwaad mee, lijkt me dat prima. Maar bij de discussie over vaccineren bijvoorbeeld, daar spelen allerlei factoren een rol en ook een complotgeloof. Namelijk dat er met opzet enge dingen in die vaccins zijn gestopt om ons onvruchtbaar of autistisch te maken. En als daardoor de vaccinatiegraad omlaaggaat, is dat schadelijk.”Hetzelfde geldt voor bevolkingsgroepen: “Theorieën over joden leiden soms tot geweld tegen joden. En dat heb je ook met moslims. Complotdenken zet mensen tegen elkaar op, hahahahaahah, hihihihhihi, Snif .”

Geen Complot
Disappeared”: Chris Hedges Responds to YouTube Deleting His 6-Year Archive of RT America Shows:

Nou ‘NPO-AIVD-D66-Pedo-Rapist-Meetoo-NSB- Corona-Sid’ je hebt weer je Bloed-salaris voor een jaartje veilig gesteld bij je Duivelse Bazen de ‘NWO-WEF& ‘Nazi- IG Faber-Prins Bernhard-Bilderberg-Taxfree-King Willem & Queen Exotica -Maxima -NPO-Killer-Elite met je ronduit dr. Goebbels propaganda promotie -debiele artikel m.b.t. de Feodale ‘Nazi-IG-Faber-Prins Bernhard& Taxfree-VOC-Genocide-King Willem-Bilderberg-Crime groep’ en mensen zoals Noam Chomsky Assange en Steve Brown en Chris Hedges en Nine For News en De Andere Krant en FvD en PVV weg te zetten als gekke complot denkers, die haat zaaien en anti Joods en Moslim zijn. Tja , kijk maar eens goed naar de Foto van dat onbenullige DESK-Killers-burgermannetje Sid van der Linden . Dat zijn nu de corrupte NSB- types die levensgevaarlijk NPO-dr. Goebbels- Fake news verspreiden,

Tot Slot: Wie na het lezen van alleen al het artikel hiervoor nog de NPO&NOS-Journaal en de Op1 en commerciële RTL-SBS-Bral-praat-programma’s en de NSB-Gevestigde Orde- Talking Heads van de geïllustreerde Pers’ de bejaarde -GOEDMENSEN- Volkskrant, bejaarde demente PvdA- VOD -Het Parool (Video’s), enz. geloof verdient het ook om zonder geld, eten en zonder kachel op de Bank te zitten met een oude Bontjas vol luizen uit de Kringloop winkel aan en zijn ‘kinderen’ van een jaar of 40 naast hem ( kunnen geen betaalbaar huis vinden omdat alle Oliedollar& VIP-AZOV-Nazi-Vluchtelingen” voor gaan ) met een Vlaggetje van de ‘CIA-AZOV-Nazi- Oekraïne’ in zijn bevroren, magere handjes.

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WEF en de Bilderberg-Elite-crime groep vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” is nu al weer gelijk in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this