(van onze Wakker redactie)

(van onze Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR—  Is de Nederlandse Heersen klasse met hun politieke Puppets a LA het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV (Video’s ) en hun’ Zwarte Tuig in Toga- Nazi-Zorgtoeslag Gerechtelijke Macht’ corrupt tot op hert bot? Oordeelt u zelf”

Nu publiceren wij als enige al tien jaar dat NWO-Big Brother-Corona-Treiter-Keizerin -Spycho-Halsema en de Top van de PvdA en D66 en VVD&CDA& Groenlinks (en ‘ook nog  vaak Pedo-Meetoo) ‘corrupt is tot op het bot en worden wij weer door haar( en die van de PvdA-Hoer) eigen wan en misdadige gedragingen in gelijk gesteld: Treiter-Keizerin Halsema is het symbool van de verrotting en ondergang van de  Nep en Fop-Linkse Partijtjes: Powerd bij ‘Oerdomme Linda de Mol’& ‘Epstein-Pimp John de Mol’& Zoontje ‘Vrouwenbeuker-Meetoo-Pedo-Rapist Johnny de Mol’:Pijnlijke verliesrekening: ‘Nep en Fop-links’ verliest een derde en heeft zijn bestaansrecht verloren net als het Duivelse CDA-CU en wordt opgegeten door de ‘VVD &D66-Volt- Desk Killers’ en Forum voor Democratie en de PVV& Steve Brown Vogelvrij verklaard door OM-Amsterdam(Met Schokkende wordt wakker Video’s)

Fel verzet tegen komst ‘Bankier-Doofpot-NWO-CORONA-Keizerin-Halsema’.(Met schokkende wordt Wakker Video’s)

 De‘NWO –Schwab& Gates& Soros –Big Brother- Corona- GroenLinks Rechts- Keizerin Halsema  van Yuppie Expats Amsterdam onder druk om ‘Ons kent ons Rat in pak’-PvdA-Lennart Booij’corruptie, maar hoort als het Wetboek van strafrechter en Strafvordering zonder aanzien deze persoon zou worden gehandhaafd door het  ‘Kindermisbuiker- Vincent Leenders en zijn ‘Side Kick- Psycho-Killer OvJ- Bas van de Vliet in de cel/of een TBS-Kliniek.

De kritiek vanwege de tonnen kostende Oplichting& Fraude&Witwasser-feestfixer de Pvda-Hoer-Lennart Booij’ ,die door Halsema& en haar eveneens extreem corrupte man’ Loverboy –Pistolen-OEY’ werd ingehuurd voor het 750-jarige Halsema-Kutje-stadsjubileum zwelt aan.  Verzetsheld Steve Brown: GL-Maffia& Halsema een gevaar voor o.a. AJAX, echte Amsterdammers & scooters & Bomen, zie video hierna:

Ook vanuit corrupte D66 DDR66 & ‘PvdA-Hoertjes’ en SP college misdaad-partijen klinkt inmiddels  Nep en fop-gemor.Het is frustrerend dat we voor de tweede keer in korte tijd geconfronteerd worden met loonafspraken die niet lijken te voldoen aan de geldende regels bij de gemeente”, bralt de extreem corrupte  PvdA-Hoer-fractievoorzitter Sofyan Mbarki. „Dit is echt onacceptabel, hahahahah en ik verwacht dat onze  burgemeester alles doet om dit recht te zetten,hahahahah. Ook wil ik (niet) weten waarom het weer is misgegaan(  lees Gejat) en hoe het nu echt voorkomen gaat worden( hij bedoelt dat het niet meer bekent moet worden)  , maar ze blijft onze Top Doofpot-Burgemeester en als ze weer met tonnen gaat smijten voor een fake baantje laat ze het dan aan mij geven en als ik haar daarvoor moet wippen , so bee it, hahahahaha.”

 Het Woongenot van twee Villa’s voor ‘Halsema& Loverboy –Ninja Oey& Zn.’ in Amsterdam is niet weggelegd voor Amsterdammers.(Met schokkende wordt Wakker Video’s

De rel  ‘Ons kent ons Rat in pak-misdaad’  draait rond de inhuur van ‘Nep en fop-consultant  de  extreme corrupte ‘Rat in pak-  PvdA-Hoer-prominent Lennart Booij’ die op verzoek van de Stopera de afgelopen twee jaar voorbereidingen heeft getroffen voor het stadsjubileum  Zakken vullen in 2025 en 10.000 euro per maand mocht declareren voor 20 uur werk per week. Pikant  Duivelse ons ken tons-detail is dat de Mega- Zakkenvuller en Oplichter de  PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij Halsema adviseerde toen zij in 2018 een gooi deed naar het ondemocratische burgemeesterschap. Booij’s tonnen-Fraude&Witwas- feestklus werd niet openbaar aanbesteed omdat hij volgens Keizerin Halsema de juiste Loverboy-man voor haar klus-Kut was en ook dat is weer in strijd met de wet en ook daarvoor zouden de geharde Elite-Criminelen Halsema en Booij per direct met een arrestatieteam van hun bed behoren te worden gelicht en in de cel en/of TBs-Kliniek gesmeten moeten worden .

Yuppie-Expats- OBA –Next’ op de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ en ‘Tuin-Huisjesmelkers’ van Wethouders Meliani & Doorninck & Keizerin Halsema.(Met schokkende wordt wakker video’s)

Volgens de gerenommeerde lafaard  hoogleraar Europees en nationaal aanbestedingsrecht Pieter Kuypers (Radboud Universiteit), tevens advocaat bij AKD, kan de gemeente ’bijna nooit’ een opdracht toekennen zonder dit openbaar aan te besteden. Er is jurisprudentie van het Hof van Justitie waaruit blijkt dat de deze uitzondering ’buitengewoon restrictief’ moet worden uitgelegd en alleen in ’heel bijzondere’ zaken geldt, legt hij uit. „Ik kan me niet voorstellen dat dit in Amsterdam aan de orde is.” De klus had volgens de hoogleraar zeer waarschijnlijk gewoon openbaar aanbesteed moeten worden. Nou, nou hij durft die Hoogleraar Oetlul , het is gewoon strafbaar !

Hypocriete excuses van ‘Slavenhouder’- Keizerin Halsema voor de (Elite)- Slavernij, maar geen excuses voor de ‘VOC-King Willem-Genocide’ en de huidige armoede en Woningnood of te wel de moderne Elite- slavernij van de NOW(Met schokkende wordt Wakker Video’s)  Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk- CDA-Gestapo-Generaal- Grapperhaus: Ik heb Spijt, zie Video hierna:

Document Treiter-Burgemeester- Halsema’ houdt weer informatie in de Doofpot over Oplichter D66 Wethouder van Gils. (Met schokkende wordt wakker video’s) Verzetsheld-Steve Brown undercover als ‘Bennie Boerka’ en krijgt luxe woning van Deep State Burgemeester Halsema, Zie Video hierna:

Opmerkelijk detail: het document waar Kuypers zich op baseert zat aanvankelijk niet tussen de documenten die na een WOB-verzoek van het Amsterdamse studentenblad Propria Cures werden vrijgegeven. Een vergissing, aldus  de altijd liegende uit de hoogtedoende ‘Doofpot-Hoer-Halsema’. In het document dat door de gemeentelijke hoofd inkoop werd opgesteld om de aanbestedingsregels crimineel te ’omzeilen’, staat dat de’ Oplichtings Loverboy-PvdA-Hoer-Booij’ -Halsema-Kutje-klus’ maximaal 9 maanden zou duren, met een uitloop van 9 maanden.Maar in de ‘Ons ken ons ‘Rat in Pak Groenlink-PvdA-  overeenkomst’ die de  die de eveneens extreem corrupte gemeentesecretaris Peter Teesink met  ‘Oplichter- PvdA-Hoer-Booij’ sloot, staat echter een maximumtermijn van 24 maanden. Een Beroeps-leugenaar-woordvoerder van ‘NWO-Corona-Treiter GroenLinksRecht- Halsema’ kon dit verschil niet verklaren en verwees naar de ‘ Halsema-Doofpot’.

Ondertussen: Putin reveals thoughts on ‘US-Taxfree-War crime-Killer-Elite’ response to Russian security proposals&Déjà vu: ‘US-Puppets- Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-SS-NSB-Rutte& Hoestra’ zijn door  hun ‘Führer Biden’ naar de Ukraine gestuurd& Ondertussen gaat ‘Big Pharma-Mafia-Pfizer’ voor babys’!!!!!!!!!(Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Tot Slot:

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze en extreem corrupte altijd liegende Hoofdofficier Renee Beukelaer en ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & extreme corrupte altijd liegende ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 . 

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met alsVoorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort: Schokkend en exclusief : Big Pharma-Mafia-Pfizer  gaat nu voor babys’!!!!!!!!!