(Door Freedom Fighter ing. Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- CIA-NAZI-NSB-NL-Ambassador Jennes de Mol’ in Ukraine:” Glory to ( Holocaust)-Ukraine’ and ‘Glory to the(SS)- Heroes’. Rutte:”Heil to ‘Nazi-Zorgtoeslag-Regime-Hofnar- Rutte&King Willem’ en Dood aan De Russen en alle Armen aan het Gas”. Nu zwijgt CIDI en Joodse Raad en NPO( Met Schokkende Wordt Akker Video’s) .

Only US& Ukraine votes against UN resolution condemning Nazism & Holocaust. Nu zwijgt ‘CIA-CIDI’ en het Joods-Overleg & NPO & CIA betaald $20,000 per maand aan (Nazi)- Anti-Rusland  & Pro-CIA- Ukraine-Zelensky Holocaust parlementsleden. Nu zwijgt CIDI& Joods Overleg& regime Rutte4 & NPO weer ( Met schokkende wordt wakker video’s).

T.a.v. Minister van Cultuur –

-‘Vrouwenbeuker Meetoo-Pedo- Junkie -Johnny de Mol’ randt letterlijk een zanger aan die oogt rond een jaar 14,15 op nationale tv stijf van de cocaïne bij een programma van zijn vader John de Mol en tot vandaag de dag heeft het Ministerie van Justitie c.q.het OM Johnny de Mol niet gearresteerd wegens aanranding.

Het is een feit van algemene bekendheid dat ‘Meetoo-Pedo-Matthijs van Nieuwkerk ‘ systematisch open en bloot net als Meetoo-Pedo-Marco Borsato alle (te jonge ) stagiaires aanranden en tot heden het  corrupte Ministerie van Justitie c.q.het OM  van het regiem van ‘Nazi-Zorgtoeslag &Pedo Boss- Rutte 1,2,3,4’ hem niet heeft gearresteerd.(Zie Steve Brown benoemt tot Police commissaris Sri Lanka tegen FakeNews Metoo The Voice-John de Mol& Staats-AIVD-NPO:

Geachte Minister Uslu,

Hierbij zenden wij u enkele punten voor uw gesprek met John de Mol en omroepen en u kunt tevens de hierna en hiervoor genoemde punten bespreken met uw collega minister van Justitie en van de AIVD waarom zij nooit eerder hebben vervolgd in deze en de AIVD deze kennis kennelijk in de doofpot heeft gehouden. Waardoor er honderden zo niet duizenden slachtoffers waaronder kinderen zijn gevallen hetgeen anders was voorkomen.Ik weet als geen ander dat indien men aangiften doet tegen bepaalde media zoals de AIVD informanten Peter R. de Vries, Bas van Hout, John van den Heuvel , Pauw etc voor o.a.smaad en laster , poging tot moord op mij in vereniging n.b. met politie en OM Amsterdam die gaan al 30 jaar lang de doofpot in.Zie #Metoo- Johnny de Mol potloodventer  en Goede doelen oplichter misbruikt Kinderenen  en de ‘Coca Junkie- BN-hoertjes’ van ‘Papa-Pimp-Epstein- John’.

En Holleeder Kindermoordenaar& AIVD-Peter R.de Vries &Pedo-Matthijs v Nieuwkerk ontmaskerd als #Metoo:

En AIVD Informanten & Moordenaar Junkie- Peter R. de Vries & Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout laten Steve Brown Wurgen door corrupte en laffe saditische ‘Politie-Knokploeg’, zie de schokkende beelden hierna:

Significant dat de Staats-AIVD-NPO-BNN/VARA-BOOS geen aandacht geeft aan het feit dat de AIVD en ministerie van Justitie en OM Amsterdam formeel geen kennis hebben gehad en het OM vervolging terzake heeft gedaan, terwijl hetgeen ik stel in voorgaande mail feiten van algemene bekendheid zijn. Waarom zijn Johnny de Mol en Matthijs van Nieuwkerk Peter R de Vries en Bas van Hout etc. nooit vervolgd. Dat BOOS geen aandacht aan schenkt als onderdeel van NPO-/BNNVARA is wel te begrijpen gezien het feit dat NPO 1.1 miljard subsidie per jaar krijgt van regime Nazi Zorgtieslag& Pedo-Boss- Rutte 1,2,3,4 en wie betaald bepaald.

Hoogachtend ing S.K.A.Brown

Deja VU: Derde Wereld Oorlog tegen Rusland.

Maar ondertussen trekt het Regiem-Rutte 4 net als tijdens de Tweede Wereld Oorlog weer op naar het Oost-Fron:” Dood aan de Russen” en daar hoort u zo goed als niets over in de dr. Goebbels- Gevestigde Orde Pers en Media de Staats-AIVD- NPO& De NSB-Telegraaf,enz. . Voordat echte News moet u bij ons zijn en Russia Today( met schokkende wordt wakker Video’s) .

Russia responds to ‘SS-cowboy censorship’ clampdown on RT DE&’CIA-Corona-Twitter censorship’ for there ‘Elite-Pedo-Rapist’& Green- (Black)-party& D66 No Nors Stream and let the common EU Citizens freeze to dead& Dead to the Russians& ‘Freedom Fighter -ing Steve Brown’& Assange( Met schokkende wordt wakker Video’s).

En ondertussen: Inflatie hoogste sind de jaren ’30 Energie rekening en Voedsel niet meer te betalen, maar Taxfree-King Willem& Obama &Queen Elizabeth with many homes and VIP Lifestyle  calls for you to make sacrifices & ‘Zorg-Toeslag- Nazi –Rechters’& Pschyo-Killers- OVJ’s van regime Rutte houden het Volk onder de duim( met schokkende wordt wakker Video’s).

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-teoslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksrecht Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57:

Open brief

T.a.v. Bestuur NPO, directie BNNVARA en redactie BOOS en de heer Tim Hofman.Geachte heer,mevr.

Het is opvallend te noemen dat uw komende uitzending vandaag m.b.t. wan en seksueel misdadig gedrag m.m.t. de leidinggevende en coaches van The Voice en dat u m.n. kennelijk de reeds jarenlange door John de Mol en Joop van den Ende misbruikte volksjongen (simpele ziel) ‘uncle Tom Ali B. ‘als Huis- Marokkaan het hoofd lijdend voorwerp zal zijn. Het is inmiddels een feit van algemene bekendheid na Epstein,Weinstein Jimmy Safile , prins Andrew, Demmink ,Hoofdofficier Vincent Leenders van OM Amsterdam , Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk ,Top van D66, VVD,PvdA, GroenLinks ,CDA, etc. zich allemaal schuldig hebben gemaakt en maken aan wan en misdadig seksueel pedofilie en merk gedrag.Wij hebben hetgeen hiervoor gesteld op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en menigmaal uitgezonden bij De Stem van de Straat SALTO Amsterdam tv, dus daar bent u ook bekend mee.Maar wat significant is in dit verband gezien het feit dat BOOS een onderdeel is van BNNVARA/NPO is het verwerpelijk en partijdig dat u geen aandacht geeft aan het feit dat u star presentator Matthijs van Nieuwkerk ten tijden van DWDD zo goed als zeker meer jonge stagiaires heeft aangerand dan Ali B. bij benadering heeft gedaan.

The Pedo- Rapist Kid Borsato& Johnny de Mol- Voice Of Holland van regiem Rutte : Ex-gemeenteraadslid Heemskerk betrapt op zieke -seksuele Hoofdofficier-Vincent Leenders- afpersing’( Met Schokkende wordt wakker Video’s)

Ook geeft u geen aandacht aan het symptoom van dergelijk wan en misdadig seksueel pedofiel gedrag van Johnny de Mol die bovendien op dit moment een aangifte wegens zware mishandeling tegen zich heeft lopen en dat hij de facto de Nederlandse Weinstein genoemd kan worden. Het voorgaande is een feit van algemene bekendheid en daar gaat u volledig aan voorbij. Het is weer het bekende verhaal’Bartje (Ali B.) moet hangen en dient tevens als bliksemafleider van de echte machtige figuren in de media, politiek, justitie m.b.t.hun structurele pedofielen en metoo misdaden.Tot slot:wijs ik u op de uitzending waarin te zien was dat Johnny de Mol stijf van de cocaïne een kandidaat van een of ander sbs show aanrand.Daarnaast heeft Johnny de Mol tegenover Johan Derksen gepocht in zijn reisprogramma alle BN Hoertjes van Pappa John heeft geneukt in zijn tentje alsof zij een keus hadden (denk aan Weinstein). Maar vlak in dit verband uw star presentator Jeroen Pauw niet uit die ook pochte dat hij meer dan 200 vrouwen had geneukt en daar zullen vandaag wij BOOS niet over horen.Ik heb recentelijk over bovengenoemde op mijn Facebook geplaatst.Bovendien staat al hetgeen hiervoor gesteld al jaren en niet tegen gesproken op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en mijn YouTube kanaal en bij De Stem van de Straat SALTO TV online.Helaas is de komende BOOS uitzending extreem eenzijdig maar dient desondanks toch het algemeen belang en wellicht gaat de komende BOOS uitzending ook over de punten hiervoor gesteld (kuch,kuch).

Hoogachtend ,

ing S.K.A.Brown

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze Hoofdofficier Renee Beukelaer en President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO:

Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 .

Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen.Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO -YouTube : zie: Misdaad:’Demmink-Hoofd Officieren Marc van Nimwegen & Marianne Bloos’ Wippen zich op Non Actief!:

wegens wan en misdadig gedrag jegens Steve Brown &CO en vele e.a uit de Laagste Klasse.. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown&CO, want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen zijn ‘Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet’, hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Lees ook in dit verband: Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier Beukelaer van het OM-Amsterdam

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!


POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!