(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Royal- Maxima-Waanzin’: Prins Amalia mag verjaardag hele week Luxe vieren, terwijl andere kinderen één keer per week bij de Voedselbank staan(Video’s)

German SS -Police use measuring sticks to enforce social poor People  (Labbekakken)  Corona-distancing (Video’s)& Dutch’s NSB-Police’ is shooting at anti- Corona Locks down- Demonstrators(Video).

Voor ‘Taxfree- King Willem en  Queen Exotica Maxima’  en peperduur Verjaardagsfeestje Amalia geen Corona Maatregelen.  Zij leven met 300 miljoen euro uitkering per jaar van het Volk  boven de wet. Hofnar Rutte: het is Oké en pas op voor de Russen en Chinezen en Holleeder en Taghi en Baudet, Steve Brown en Wilders.Opnieuw blijken de  ‘Taxfree-VOC-Genocide Oranjes’ lak te hebben aan de coronaregels en de wet. Hofnar Rutte; het is Oke!

Zij vegen altijd  hun  Royal gat er mee af. Corona maatregelen en de wet zijn alleen voor het Volk.
De  peperdure  verjaardag van  de feodale prinses Amalia vorige week is uitgedraaid op een goed bezocht  peperduur feest bij het  energie verslinden en Milieu vervuilende paleis, waarbij de corona-groepsgrootte  en de 1.2 m ruimschoots vrolijk is overschreden wat toch een Skala aan strafbare Fieten is. Dit terwijl de Politie als bewaking van het feestje  van de ‘CDA Gestapo- Corona -Generaal  Grapperhaus  erbij stond . Was het een kinder verjaardags feestje geweest van het Volk dan had de Politie direct het hele feestje uitelkaar geslagen  met goedkeuring van Grapperhaus en Hofnar-Rutte zie de schokkende beelden hierna: De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen ‘GroenLinksrechts Bram van Oijk’ en ‘D66 DDR66 –Sjoersdma’, zie vanaf 14. 57 en vanaf 7.38 schokkende beelden dat de NSB-Politie en BOAS van de  CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus een kinderfeestje met bruut geweld uit elkaar slaan tot de kimderen aan toe,  omdat zij zich niet houden aan de Corona-maartgelen en twee NBS-politie agenten twee ouder vrouwen die demonstreerde tegen de NWO-Corona-maatregel  zonder enige aanleiding met de Knuppel ramt en de Politie een bejaarde invalide man hard op de grond gooit: 

Navragen van De Telegraaf heeft de King Willem bij zijn premier  Hofnar Mark Rutte opgebiecht dat het ’bij nader inzien niet goed was om dit zo te organiseren, hahahahaha’.
Ondertussen: CIA- Pedo-Rapist-(SS)-GroenLinks- Dood aan de Russen& Assange’ laat de arme in de EU dood vriezen voor hun ‘US –Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Pedo-Rapist-Gangsters-Bazen’ door Nordstream 2 op slot te houden(Video’s)

Kandidaten  voor Tribunaal: ‘Feodale King Willem’ wil net als’ Opa- Nazi Prins Bernhard’ privé blijven ‘jagen’ op kosten van het Volk. ‘Hofnar Rutte’: het is Oké! (Video’s)

Hypocriete excuses van ‘Slavenhouder’- Keizerin Halsema voor de (Elite)- Slavernij, maar geen excuses voor de ‘VOC-King Willem-Genocide’ en de huidige armoede en Woningnood of te wel de moderne Elite- slavernij van de NWO(Video’s)

Voor Feodale ‘Taxfree-King Willem’ en zijn Parastieten Familie geen regime Rutte- ‘Lynch- snelrecht’ en zware mishandeling  van de ‘NSB -Politie  van de CDA -Gestapo-Corona- Generaal- Grapperhaus’(Video’s).

Het gaat om een  peperduur verjaardagsfeestje zaterdag in het park achter paleis Huis ten Bosch, dat volgens de altijd liegende Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) ’ van Hofnar Rutte op het laatste moment’ zou zijn georganiseerd nadat festiviteiten die eerder gepland waren in het paleis waren geannuleerd vanwege corona. „Amalia is vorige week 18 jaar geworden. Een belangrijk moment in haar leven”, verduidelijkt de slaafse King Willem dienst.Alle Slaafse gasten is gevraagd een test af te nemen. Allen waren gevaccineerd(kuch). Ook hebben zij gepaste afstand in acht genomen(kuch, Kuch)”, liegt de RVD. Die informatie komt van  King Willem en Queen Exotica Maxima  zelf; de dienst wist pas van het feest nadat De Telegraaf er navraag over had gedaan. Later volgt een verduidelijking dat ’het uitgangspunt was dat er gepaste afstand werd gehouden.’„ Taxfree-VOC-Genocide -King Willem en Queen Exotica Maxima verkeerde in de overtuiging met deze bijeenkomst buiten en met de genomen voorzorgsmaatregelen op een verantwoorde manier met de corona-adviezen om te gaan”, aldus de schaamteloos liegende RVD van Hofnar Rutte.Maar dit blijkt niet het geval. De plek waar het feest werd gehouden blijkt te kunnen worden gerekend tot het onderkomen van het koninklijke gezin. „De  Taxfree-King heeft de minister-president  zijn Hofnar Rutte laten weten dat het bij nader inzien niet goed was om dit zo te organiseren in het eigen parkhahahahah.” Dit signaal aan Hofnar Rutte heeft volgens de RVD betrekking op de manier waarop het peperdure feest is georganiseerd, inclusief het aantal  Slaafse Hof gasten. Sure, er waren alleen meer dan 20 personeels leden en meer dan 20 Politie-bewakers aanwezig op kosten van het Volk

Hofhouding van 100 man: Kandidaten voor het Tribunaal:  For ‘Taxfree-Royal- King Willem-Devil-Rich-Elite-Gangsters’ and there ‘Puppets – Politcians& Judges ‘ (Video’s)

People& animals are Things.De fuif had zaterdag plaats onder twee open overkappingen die tegen een huis in de paleistuin waren aan gezet, die bescherming moesten bieden tegen de regen. Bronnen spreken De Telegraaf over een feest waar zo’n honderd man bij aanwezig moet zijn geweest. De RVD houdt het op 21 uitnodigingen, waar niet iedereen bij zou zijn komen opdagen. Het advies van het kabinet om slechts vier personen per dag te ontvangen, gold ook de afgelopen week rond de verjaardag van de prinses.De beperkingen hebben de afgelopen maanden veel Nederlanders getroffen, ook veel jongeren die 18 jaar werden en hun verjaardag noodgedwongen in beperkte kring hebben moeten vieren. Ook verlangt het regime Rutte3.4 van de bevolking opnieuw een karige invulling van het kerstfeest, want de groepsgrootte wordt rond de feestdagen niet verruimd. Ook horecagelegenheden waar feestelijke diners kunnen worden georganiseerd moeten na vijf uur ’s middags de deuren sluiten.Het voorval is pijnlijk, omdat de Feodale Oranjes de afgelopen twee jaar rond corona al vaker ophef creëerden. Een foto dook op toen ze vorig jaar zomer de afstandsregels in Griekenland schonden. De levering van een kapitale raceboot van tegen de 5 miljoen euro , terwijl veel Nederlanders getroffen werden door financiële tegenslagen uit de coronacrisis, wekte evenzeer verbazing. De vrolijke handenschudderij in een Oranje versierde straat tijdens het EK voetbal wekte de indruk alsof corona niet bestond.Ook raakten de Feodale Oranjes in opspraak door een ontijdige vakantie in coronatijd naar Griekenland. Daar ging een streep doorheen, nadat commotie was ontstaan toen de familie gevlogen bleek terwijl het kabinet signalen afgaf om maar vooral dicht bij huis te blijven. Premier  Hofnar Rutte kwalificeerde de reis, waar hij de ministeriële verantwoordelijkheid voor droeg, destijds als een inschattingsfout.

Populariteitspeilingen zijn alleen nog bij de Oranje Boven- AIVD-NPO gunstig.

Het leverde de koning een kras op zijn ‘Feodale-Taxfree-VOC-Genocide-kroon’ op, waarna hij vals spijt betuigde voor ’beschaamd vertrouwen’ in een videoboodschap aan zijn voor het merendeel door zijn Hofnar Rutte kaal gelplukte bevolking. De kras blijkt gezien gedaalde populariteitspeilingen niet een-twee-drie weg te poetsen. Hofnar-Rutte houdt het commentaar op de jongste  Feodale royale uitglijder summier dat een strafbaar feit is. „De minister-president vindt het een verstandige reactie van zijn koning”, vermeldt een woordvoerder. Kroonprinses Amalia wil zelf niet reageren, het contact dat de koning erover met zijn Hofnar- Rutte heeft gezocht was namens het hele  ‘Taxfree-Royal- Parasieten gezin, hihihihihihihih’.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story