( Van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Complot: ‘NWO-Pedo-Rapist-Corona Big-Brother-Politie-Staat’ zet ‘CIA-Rutte- Joodse organisaties’ in en spannen zaak aan tegen FvD-leider Baudet bij de ‘Nazi-Zorgtoeslag–Rechters’(Video’s)

Complot:The real dangers of ‘NWO- Corona-Nazi-Royal-Pedo-Rapist-Schwab-Soros-Gates’ and deepfake, explored(Video’s)

We hadden niet anders verwacht bij de ‘Nazi-Zorgtoeslag-Rechters’ van het ‘NWO- Elite- Schawb& Soros-Gates- Puppet- regime Rutte 1.2.3.4’: Baudet verliest kort geding over Holocaustvergelijking( schokkende Beelden van de zitting met verborgen camera). Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), zie de deels door Youtube gecensureerde schokkende Beelden:

Met trost en gevaar voor eigen leven (  de NSB-Politie had ons gelijk het ziekenhuis in geslagen  als ze ons betrapt hadden met de verbogen camera )  hebben wij als enige met de ‘Moordenaars-AIVD-OM en Politie informanten- Peter R de Vries en ‘Hoerenjong- Bruin Rat Bas van Hout’- methode( ‘ Video’s ) met verborgen camera weten  te  maken van  de ‘Baudet-Nazi- Zorgtoeslag- Rechter-Lynch- Kortgeding –zitting’. De beeldde zijn soms schokkende hoe de  ‘Zorgtoeslag -Nazi Rechter’ te keer gaat tegen Verzetsheld  Baudet:

US’s ‘UK-Poodle-Horney- Johnson’ & ‘High Court- Pedo-Lords’ give Assange to ‘Killer-Biden’ who ‘contemplated killing’ him. ‘US puppet-Rutte’: het is oke onze ‘Pedo-Nazi- Rechters’ & Ovj’s a La ‘Psycho-Killer Bas van de Vliet’ doen het ook(Video’s) 

Ondertussen: CIA- Pedo-Rapist-(SS)-GroenLinks- Dood aan de Russen& Assange’ laat de arme in de EU dood vriezen voor hun ‘US –Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Pedo-Rapist-Gangsters-Bazen’ door Nordstream 2 op slot te houden(Video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-teoslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksrecht Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57:

a“ Al decennia zien we hoe de Tweede Wereldoorlog wordt misbruikt om ‘Nep en Fop  linkse standpunten’ van de ‘Buitenzorg- Subsidie-Elite- Nazi-Grachtengordel- Zakkenvullers- Miljonairs  D66 DDR66 & GroenLinksRechts’ ( Black Party) en de PvdA-Hoertjes  mee te legitimeren. 

War Crime-US-SS-NATO-&Regime Rutte- Military’ covers up Syrian massacre and Regime Rutte is shooting on Corona Demonstrators(Video’s)

Wie voorstander is van  de CIA&MI6 & AIVD immigratiebeperking van hun War en Drugslord en Pedo-Rapist-Oorlogs- misdadigers , wordt gratuit weggezet als nazi. Wie tegenstander is van de Europese Unie – dus voorstander van Nederland – wordt weggezet als nazi. Het zou een glijdende schaal zijn: wie niet voorstander is van de afschaffing van alles wat ons dierbaar is, is slecht. Nee nu, zien we wat er gebeurt. De coronaregels zijn misschien wel de meest onderdrukkende, belachelijke en misselijkmakende beperkingen van het menselijk bestaan die we ons kunnen herinneren. En nou juist dít mogen we niet zeggen, als het aan de voorstanders van het regime ligt. Maar op 15 december buigt de rechter zich hierover.Maar nu er daadwerkelijk sprake is van onderdrukking en uitsluiting door de overheid, zoals we dat eerder alleen tijdens of in aanloop naar de Tweede Oorlog hebben gezien, is de vergelijking ineens uit den boze. De aanval op het vrije woord en Rusland en China is ingezet, ironisch genoeg exact door organisaties die menen te weten waar onderdrukking en uitsluiting toe kan leiden.Mogen we nog lessen trekken uit het verleden, of moeten we zwijgend toekijken wanneer zorgwekkende historische parallellen zich aandienen?” Bron: https://www.fvd.nl/live-de-rechtszaak-baudet-vs-cidi

The ‘Voice Of Pedo-Rapist -Nederland -#Meetoo- Macro Borsato’  van ‘Dutch- Epstein-Pimp’-John de Mol& zoon-‘# Meetoo- Pedo-Rapist Vrouwenbeuker-Johnny de Mol’ ontmaskert.Grapperhaus: Ze zijn allemaal onschuldig(Video’s)

Met  het altijd liegende ‘Elite-Nazi& War Crime-regiem Rutte-4 ‘ en zijn ‘dr. Goebbels- Pedo-Rapits Media-Outlets’ gaat Nederland door op de weg naar de Untergang:

En als uitsmijter: Verzetsheld Steve Brown naar het Europese Hof van de Rechten van de Mens: Klacht  ex artikel 12 Sv tegen ‘Psycho-Killer  OvJ. Bas van de Vliet’ op grond van o.a. middels zeer ernstig opzettelijk misbruik  van recht  als Desk Killer inzake o.a. niet rechtmatig vervolgen van  T.H. Giezen en J. Schouten ( en Kickbokser B van Tricht) voor poging tot moord,.cq. Doodslag en ‘Brown&CO Vogelvrij’ verklaarde(Video’s).

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this stor