( door Media Maffia Hoogleraar de bijna  door ‘AIVD- informanten- Peter R. de  Vries& Bas van Hout’  vermoorde(VIDEO’s) ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u nooit ziet bij de NPO: ‘Madame’Maxwell arrested by FBI for grooming young girls for Epstein & Bill Clinton& Prince Edward, etc. arrested by FBI.

Pedo–Peter Schouten’ nieuwe louche advocaat ‘Kroongetuige-Junkie Nabil B.’ met ‘Judas-AIVD- informant- Peter R. de Vries’ als ‘adviseur’ en liegende woordvoerder(VIDEO’s):

Meer dan 30.000 ‘Demmink& Edward -Rapist –Pedofielen’ in beeld in Duitse kindermisbruikzaak en in het DOENERS Land van Rutte geen één !!!!!!(VIDEO’s)

Terwijl de Amerikaanse actrice en activiste Rose McGowan oproept tot de arrestatie van prins Andrew en Bill Clinton en Trump en  de ex OM Boss Joris Demmink en de hoofdofficier Vincent Leenders en Ed Nijpels zit de ‘OM-AIVD- adviseur’ van Kroongetuigen Junkie Nabil B. de ‘AIVD-& Politie-Informant Junkie Peter R. de Vries weer bij zijn thuishonk’ RTL-Riool- Boulevard ‘ de jonge  slachtoffers van Epstein en Maxwell de schuld te geven: Notoire  en algemeen beruchte ‘Hoerenloper- Peter R. de Vries’: “die vrouwen  kinderen wilde zelf ook neuken voor Epstein  met die oude ‘Royal- mannen ‘en  alleen als  je met geweld  in de bosjes wordt getrokken is het verkrachting”. Dergelijke bizarre en zieke uitingen van De Vries duiden er op dat hij bewust dan wel onbewust zijn eigen zieke perverse seksuele wan en misdadig  gedrag  o.a. met in het verleden ( en heden?)  zijn oude gabber in crime  Pedo-Rapist- Kees van der Spek  op het gebied van Hoerenlopen in het binnen en buiteland aan het goedpraten is. Iedereen weet dat er in derde wereld landen de sexslaven in de Bordelen te jonge meisje vanaf zelfs 6 jaar gedwongen de hoer moeten spelen . En op die slachtoffers zijn de ‘Pedo–Rapisten- Kees van der Spek(VIDEO’s)&  Peter R de Vries maar al te vaak op gedoken in het buitenland. En dat weet ook hun Bazen de AIVD en Justitie en de Politie!  Tja,, die straat arme seksslaven in die Derde wereld Horror- Bordelen verzetten zich ook niet, dus was het in orde voor deze twee zieke smeerpoetsen De Vries & Van der Spek.(Binnenkort schokkende video reportage  inzake waarom De Vries Epstein & Demmink, etc. goed praat)

De Britse royal en de voormalige Amerikaanse presidenten en de Nederlandse Top van Justitie  en Politici moeten volgens McGowan, die in 2017 uitgebreid in het nieuws kwam toen ze filmbaas #Metoo-Harvey Weinstein beschuldigde van verkrachting, voor hun rol in de Jeffrey Epstein-affaire worden aangeklaagd vanwege hun  ‘Pedo-Rapist-banden’ met de misbruik miljardair.Nu Bill Clinton en prins Andrew Prince & Demmink pakken”, twitterde McGowan. Het bericht ging vergezeld van een foto waarop Harvey Weinstein, Royal-Elite Pimp-Jeffrey Epstein en diens beste vriendin, de Britse Madame  Ghislaine Maxwell poseren. Laatstgenoemde werd onlangs door de Amerikaanse politie gearresteerd en kan 45 jaar cel krijgen. Zij heeft o.a. Epstein van te jonge meisjes voorzien en ze ook zelf verkracht. McGowan heeft door de gezichten van het psychopaten trio een rood kruis gezet.

#Metoo-Johnny de Mol de Nederlandse Harvey Weinstein: We’ve got the Sex-Power SvdS. afl 5:

Vooral Prins Andrew (60) en ex President Bill Clinton komen steeds meer in het nauw door hun ‘Pedo Rapist-band‘ destijds met Epstein. Zo wil de Amerikaanse justitie de prins opnieuw verhoren en is Madame Maxwell bereid te praten. De ‘Pedo-Rapist-prins’ wil alleen schriftelijke vragen beantwoorden en weigert af te reizen naar New York. En  overweegt de Prins nu ook op advies van de Britse geheime dienst MI6 om ‘Junkie-Peter R. de Vries’ als adviseur en ‘Judas-vertrouwenspersoon’ en als liegende woordvoeder te nemen en om in het geniep samen te neuken ( lees: verkrachten) met te jonge meisjes.Tja ,het is een psychopaten ziekte, die de Hoerenlopers De Vries en Prins Edward niet kunnen laten.