(van onze ‘VVD & CDA- Pedo-Rapist- Klasse Justitie’(VIDEO’s)  redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- ‘AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat -Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald”(VIDEO’s).

Heeft lekken van ‘AIVD-informant-Peter R. de Vries’ geleid tot de arrestatie van Ridouan Taghi en zijn Gabbers en de Moord op Mr. Wiersum(VIDEO’s) ??

Gisteren werd bekend dat de grootste Goud roof ooit door ‘Mad Dog Red -Nek Trump’ van meer dan 2 miljarden (VIDEO’s) door een extreem corrupte en laffe  Engelse Rechter is goed gekeurd  en daar werd door letterlijk geen één misdaadjournalisten ook maar één woord aan gewijd. Nee, het was de afgelopen dagen in  het corrupte ‘Misdaadjournalisten-land ‘weer  alles wat de ‘Pulp-Media-Maffia- klok ‘sloeg weer ‘Junkie  & Racist Peter R. de Vries’ de laffe  ‘man’ met de vele Petten op.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over de Hoerenloper Peter R. de Vries  aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(VIDEO’s)
Na adviseur ( en tegelijkertijd  de politie &AIVD informeren) en Pr-woordvoerder te zijn geweest van de vermoorde Cor van Hout, Sam Klepper en John Mierremet(Videos)  & Martin Kok(VIDEO;s) en de nog levende ‘Judas-Zussen Holleeder’ en Junkie’s  Draaideur criminelen Patrick van der Eem& Ron Osrowksi (VIDEO’s) en van mede dankzij de Vries tot levenslang veroordeel Willem Holleeder werpt de Vries zich nu op als  ‘Nep en fop adviseur’ en liegende woordvoerder van de Kroongetuige Junkie Nabil B.

‘Pedo-Rapist- Peter Schouten’ is sinds maandag de louche altijd liegende advocaat van kroongetuige Junkie Nabil B. met de altijd liegende ‘AIVD & Politie-informant Peter R. de Vries’ als adviseur. De even altijd liegende  ‘AIVD & Politie informant-Junkie  Peter R. De Vries’ blijft vooralsnog de vet betaalde ‘Judas-vertrouwenspersoon’ van Junkie B. en het OM, maar wel zonder toegang tot de eveneens altijd liegende Junkie- kroongetuige. M.a.w. De Vries is nu adviseur en woordvoerder van iemand die hij nooit persoonlijk ziet. Dat is Knap, niet dan?

LOL:Huichelaar & Farizeeër ‘AIVD & Politie-informant -Peter R. de Vries’ vindt ‘Pooier-Genee’ een Huichelaar & Farizeeër(VIDEO’s)

Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van het corrupte Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(VIDEO’s) .
‘Pedo-Peter Schouten’ is sinds maandag de louche advocaat van Nabil B., de Junkie-kroongetuige in het grote OM Lynch Riool Showbizz Marengo-proces die sinds maart geen rechtsbijstand meer had. Dat bevestigt Schouten vrijdag tegenover zijn clubblad de NSB-NRC na berichtgeving hierover in het AD. Schouten zou deze
week ook al voor het eerst juridische bijstand( wat cocaïne, drank en pedo-porno boekje en een mobile telefoon afgegeven aan zijn Client) hebben verleend aan de Junkie kroongetuige, die leugenachtige belastende verklaringen heeft afgelegd over een groep verdachten rond Ridouan Taghi.In maart brak Junkie B. met zijn toenmalige anonieme advocaat, omdat die niet meer tegen het Junkie gelieg kon en niet met De Vries wilde werken, waarna hij weer zonder bijstand kwam te zitten in zijn ‘OM-Amsterdam- vijf Sterren Hotel’. Twee maanden later gaf hij te kennen niet langer mee te werken aan de ‘Nep en Fop-verhoren’, terwijl hij daar als door het OM vet betaalde ( meer dan anderhalf miljoen euro Taxfree) ‘Junkie-kroongetuige ‘wel toe is verplicht. Aanleiding voor die weigering was dat het OM de door hem gewenste Judas-vertrouwenspersoon AIVD en Politie- informant Peter R. de Vries had geweigerd. Die maakte toen bekend samen met’ Pedo-Rapist-Schouten’ voor Nabil B. aan de slag te willen tegen een mega vergoeding van meer dan een miljoen euro en 24/7 beveilig van de politie en auto met chauffeur. ‘Junkie B.’ maakte daarop duidelijk dat hij alleen mee zou werken als hij met Judassen De Vries en Schouten verder mocht gaan. Misschien deelt Junkie B.wel mee in de geëiste OM miljoenen vergoeding van De Vries en Schouten. Immers alles is mogelijk in Banana-Fraude-Nederland van Master Rutte & cor(VIDEO’s), niet dan? wij hebben de primeur dat De Vries net als toen met zijn oude gabbers Cor van Hout en Willem Holleeder samen met Kroongetuige Junkie Nabil B een ‘Pr-Boek’ gaan schrijven over zijn Junkie-verraders leven en de opbrengst delen.

‘Toean Basar Derksen’ is niet alleen een oude ‘Kuifje in Afrika-racist’ maar ook nog een Ordinaire Oplichter die andere net als ‘Junkie- Peter R. de de Vries’ de maat neemt (VIDEO’s)’

Het ‘Pedo-Rapist-Riool-Showbizz-OM-Amsterdam’ heeft hun AIVD& Politie Informant-Moordenaar- Junkie-De Vries(VIDEO’s) overwogen als adviseur van hun Kroongetuige Junkie B. 

Voor als nog blijft ‘Junkie-Laffe-Moordenaar-Peter R. De Vries’ de ‘Judas-vertrouwenspersoon ‘van Junkie  B., maar in beperkte vorm: de  AIVD & Politie-informant journalist krijgt geen toegang tot de Junkie-kroongetuige. Het corrupte en laffe ‘Riool-Showbizz-Lynch- OM-Amsterdam’ onder leiding van de ‘Pedo-Hoofdofficier John Lucas’ (VIDEO’s)  zou serieus hebben gekeken naar de zoveelste Judasrol voor De Vries, maar uiteindelijk hebben geconcludeerd dat rechtsbijstand in een strafzaak alleen door een advocaat kan worden verleend. De Vries zal nu in ieder geval optreden als liegende woordvoerder ‘Junkie Nabil‘ en van zijn familie in Nederland en Marokko.’Bluffer-Pedo Rapist-Schouten’ is van plan juridische actie te ondernemen(kuch) om alsnog voor elkaar te krijgen dat zijn gabber in crime ‘Junkie-De Vries’ kan optreden als volwaardige ‘Judas-vertrouwenspersoon’ van Junkie B.’ook al heeft mijn De Vries samen AIVD Informant Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout & Politie o.a. een Moord en Media-aanslag op Steve Brown gepleegd en Willem Holleeder levenslang bezorgt, hahahahah, zie ik geen reden waarom dat volgens onze Broodheer het OM niet zou mogen”, aldus zijn Gabber in crime Schouten.

De Laffe en corrupte’ Super Allround BN Hoer Beau’ treed op als louche, hysterische advocaat voor zijn collega BN-Hoer ‘Junkie- Peter R .de Vries.

Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter probeerde in discussie met ‘Junkie -Peter R. de Vries’ te gaan o.a. over een interview in het AD (zie hierna) met de voormalig advocaat van Kroongetuige Junkie Nabil B. en werden constant door de corrupte en laffe Beau en De Vries beledigd en de mond gesnoerd.

‘Jij bepaalt niets’ snauwde de ‘Allround BN- Hoer Beau’ Jens Olde kater toe
Beau toonde zich vooral licht ontvlambaar richting Tieleman en Olde Kalter die net zoveel spreektijd eisten als de ‘AIVD & Politie-informant Peter R. de Vries’. ‘Jij bepaalt helemaal niets snauwde Beau . ‘Het is mijn Bral & Lieg-programma’, snauwde de opeens niet laffe ‘BN-Hoer Beau’ naar Tieleman. En toen hij ‘Junkie-Judas-Peter R. de Vries’ verweet dat hij geen goede misdaadjournalist is, maar een ‘AIVD-informant’ en Hoerenloper kreeg hij weer de wind van voren. “Je komt net kijken als misdaadjournalist, als je met dat argument komt, dat vind ik zo slecht, hihihihhi.” 

NPO Radio 1 december 2019 :”Kroongetuige Nabil B wilde dat Peter R de Vries hem bijstond”.


Dat de  ‘Junkie- Vries’ altijd liegt blijkt maar weer eens weer dat hij tijdens zijn gebral & gelieg bij zijn laffe  Kontenlikker  ‘Judas-Beau’ bij hoog en laag woest  beweerde dat hij nooit voor 7 maart 2020 contact heeft gehad met de Junkie Kroongetuige. Het tegendeel is weer eens waar:

‘Junkie BN-Hoer- Gerard Joling’
Toen Beau zich afvroeg hoe het conflict tussen Peter R.de Vries en Kalter en Tieleman opgelost moest worden, kwam mede-gast Junkie-Gerard Joling met de bevrijdende opmerking: Gaan we mijn Kul-single nog promoten en daarna met zijn alle cocaïne snuiven?’ Ondanks deze zoveelste Beau-Bral-rel was zijn programma wederom dramatisch slecht bekeken.

 Andere tijden: ‘Adviseur- Peter R .de Vries’ pleegt  straffeloos mijneed voor  zijn voormalige  Boss Willem Holleeder(VIDEO’s):

Maakt Steve Brown met zijn klacht en aangifte Geschiedenis: Gaat de AIVD- ‘Moordenaars’ – ‘journalisten’- Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout –beerput’ tegen Brown c.s. eindelijk open.(VIDEO’s) .

Het interview in de AD(verkorte versie) :
Vier maanden beet hij op zijn lip, maar nu doorbreekt de voormalige anonieme advocaat van kroongetuige Junkie-Nabil B. in het proces tegen de bende van Ridouan Taghi het stilzwijgen na doodsbedreigingen van zijn ex Client ‘Junkie- Nabil B’. met een exclusief interview. ,,Schrijf maar op dat ik ben gestopt vanwege Junkie- Peter R. de Vries.”

Wat was er aan de hand? Soort zoek soort.
,,Het OM had een psychologisch rapport laten uitbrengen over Nabil. Daar las hij uit voor en over de uitkomsten was hij laaiend wat daar kwam o.a. uit dat hij een pathologische leugenaar is en Knettergek en Oerdom en een regelrechte psychopaat. Hij voelde zich enorm genaaid door het OM. Voor hem was dat het toppunt, hij was er helemaal klaar mee. Het roer zou omgaan en de onderste steen moest boven komen. En Peter R. de Vries moest daarvoor gaan zorgen’ want laat ik maar zeggen soort zoek soort daar kan hij het goed mee vinden.”

Waar doelde Nabil op?
,,De fouten die door justitie zijn gemaakt. Hij is natuurlijk vroeg gepresenteerd als kroongetuige, want Taghi en De Vries liepen nog vrij rond. En de beveiliging van zijn vermoorde broer was niet op orde. Maar die feiten zijn al bekend, de fouten zijn toegegeven. Daar valt niet veel aan toe voegen. Dus vroeg ik wat De Vries zou moeten doen. Bovendien zag ik voor hem totaal geen rol in het proces. Hij is geen advocaat en is dus niet beschermd en is een algemeen bekende  leugenaar met ontelbare (corrupte) petten op. Zo heeft hij geen verschoningsrecht (het recht van een getuige om te weigeren antwoord te geven op rechterlijke vragen, red.). Maar ik merkte al snel dat Junkie Nabil vastbesloten was om met Junkie Peter in zee te gaan. Nou, als hij dat per se wil, dan wilde ik best met hem praten, zei ik nog. Maar toen zei hij al dat Peter niet met mij in zee wilde en een andere advocaat op het oog had. De Vries had slecht over mij gesproken.”

En toen kwam het tot een breuk en ‘Junkie-bedreigingen’.
,,Die avond belde Junkie Nabil me op. Hij bralde verward dat hij een onprettig gevoel had overgehouden aan ons gesprek en dat hij met me wilde stoppen op zeer dreigende toon. Ik zei hem dat mij dat speet, maar dat ik ook niet met een AVID informant als De Vries wilde werken, die in staat is zijn eigen moeder en zoon voor Bloed-poen te verkopen. Toen was het over.”“Op donderdag 12 maart 2020 heb ik telefonisch contact gehad met de (corrupte en laffe) zaaksofficier. Ik heb haar toegelicht waarom ik niet langer de advocaat was van Junkie- Nabil B. en dat het tot een breuk was gekomen door zijn wens samen te willen werken met hun informant Peter R. de Vries en de adviseur en woordvoeder van de Judassen zussen Holleeder. De zaaksofficier reageerde daarop door te zeggen dat dit voor het OM onwenselijk zou zijn, vanwege het feit dat hij al namens het OM betaalde adviseur is van de zussen Holleeder en getuigen tegen Holleeder en ook wel een beetje de rol van De Vries’s zijn voormalige kantoorgenoot Khalid Kasem en diens banden met Ridouan Taghi. Het OM maakte zich hierover grote zorgen en de officier liet merken dat zij de Lekkende Kasem kwalificeerde als een corrupte advocaat die daarom niet te vertrouwen was. Voorts bleek het OM al langer op de hoogte dat de kroongetuige Nabil B. contact onderhield met hun informant De Vries.”

AIVD woest op hun ‘informant Peter R. de Vries’: Zijn advocaat ‘Mocro-Kasem’ heeft gelekt naar ‘Mocro-Volksgroep Taghi’ en niet naar de AIVD(VIDEO’s)

Top advocaat Roethof: Ik ga niet bij Jinek aan tafel met informant & Directeur-Kasem-Riool-AIVD-advocatenkantoor-Peter R. de Vries.(VIDEO’s).

Eind mei onthulde onze geen Fake nieuwssite dat politie en justitie ervan overtuigd zijn dat advocaat Khalid Kasem in 2015 informatie uit een strafrechtelijk onderzoek heeft gelekt aan de organisatie van Ridouan Taghi. De Amsterdamse corrupte en laffe Deken Henrichs (VIDEO), die selectief blind toezicht houdt op de advocatuur, is een ‘Doofpot-onderzoek’ gestart. ‘Nep en Fop Misdaadjournalist De Vries’ richtte samen met Kasem het ‘Nep en Fop-advocaten-AIVD & Politie-kantoor De Vries & Kasem’ op. De Vries legde onlangs het ‘Graai & Naai-directeurschap’ van dit alle rechtszaken verliezende kantoor neer als een Dief in de nacht en probeert nu wanhopig en wild overal zijn Zakken te vullen.

Heeft u het met de kroongetuige wel eens gehad over de Lekkende Kasem?
,,Ja. Er was gedoe over die corrupte Kasem, dat heeft hij verteld. We spraken wel eens over advocaten. Hij zei toen dat hij bijvoorbeeld niet met Peters zoon Domme Royce de Vries kan werken, omdat die een Lek-kantoor hield met Kasem. Hier is het de Kroongetuige Junkie Nabil B. even ontgaat dat zijn adviseur de Directeur en woordvoeder van dat corrupte Lekkende en alle rechtszaken verliezende stel was. Later, voor jullie publicatie, begreep ik ook dat Kasem en Taghi schoolvriendjes waren. Dat geeft gauw het gevoel dat hij iets te maken had met de organisatie van Taghi. Ook door de reactie van de corrupte en laffe Riool- Showbizz officier van justitie, die liet merken bedenkingen tegen de Lekkende Kasem en ‘Domme Royce’ als advocaat te hebben vanwege o.a. zijn banden met Taghi.’’

 Wij hebben begrepen dat u na uw breuk nog contact hebt gehad met de Junkie-kroongetuige. Dat was geen prettig gesprek.
,,Dan zijn jullie goed geïnformeerd hij heeft mij met de dood bedreigt en de Vries dreigt o.a. met allerlei klachten en rechtszaken.”

Heeft hij  en De Vries u bedreigd?
,,Dat klopt en het OM en Schouten en de Vries  zijn ‘Media-Maffia Boss- John de Mol'(VIDEO’s) vinden het prima. Na die doods bedreiging van Nabil B  was ik niet meer gebonden aan de geheimhouding plicht tussen advocaat en client, waar de Vries mij o.a. van beschuldig dat ik die nu geschonden heb ,terwijl  De Vries n.b. overal in de Media zich ook niet aan houdt inzake zijn client Nabil B aan geheimhouding of eigenlijk zijn hele verrotte leven niet aan houdt aan de privacy van mensen. De Man is ontelbare malen veroordeeld voor de rechtbank voor onrechtmatig handelen en het scheden van de privacy van zijn slachtoffers die hij misbruikt in zijn tv Lynch Riool uitzendingen ( googled u maar op rechtspraak.nl met de naam Peter R. de Vries).” 

Waar ging dat over?
,,In januari belde de Deken mij. Hij had via de advocaat van de weduwe van Wiersum een envelop met inhoud gekregen. De inhoud was afkomstig uit het kantoor van Wiersum. Die envelop heb ik bij de deken laten ophalen. Maar toen ik erin keek, had ik gewild dat ik het nooit had aangepakt, wat daar o.a. in stond over de Vries, als dat uitkomt kan de hele Top van het Ministerie van Justitie  en het OM en De Vries en andere misdaadjournalisten , zoals die Van Hout  de gevangenis  in verdwijnen, wat een Tuig allemaal. Dood eng .”

Gedurende de gesprekken met deze nieuwssite weigert de advocaat over de inhoud van de envelop verder uit te wijden. Volgens ingewijden zat in de envelop een iPhone, die in bezit is geweest van de kroongetuige. Die had bij zijn aanhouding in januari 2017 twee versleutelde PGP-telefoons en een iPhone ingeleverd bij de politie. Later bleek dat hij ook in zijn cel kon beschikken over een naar binnen gesmokkelde PGP-telefoon.Nu blijkt dus dat er nóg een telefoon was, waarover Nabil tot nu toe heeft gezwegen. Wat er op deze telefoon staat, is niet bekend, net als de periode waarin hij over deze telefoon kon beschikken. Wél bekend is dat de kroongetuige er graag weer over wilde beschikken, zo merkt de advocaat (die het bestaan van de iPhone niet wil bevestigen en uitsluitend over ‘de envelop’ spreekt) als op vrijdag 13 maart zijn telefoon oplicht.

Steve Brown: Huurmoord er op los en wordt daarna ‘Passage Liquidatie Kroongetuige Miljonair(VIDEO).

,,De Junkie-kroongetuige belde en eiste wederom dreigend de envelop met spullen aan hem te bezorgen. Ik zei hem dat dit niet kon, en dat ik deze zou geven aan de deken. Ik had deze van de deken gekregen, en die zou de envelop maar moeten doorgeven aan de opvolgend advocaat. Nou, daar was de kroongetuige niet blij mee. Hij sprak plots met een agressieve toon. ‘Als je mijn spullen niet terugbezorgt, dan leer je een heel andere kant van mij en De Vries kennen.’ Daar schrok ik van, deze bedreiging. Zeker uit de mond van iemand als Junkie Nabil B( en De Vries) die heeft bekend betrokken te zijn geweest bij een serie laffe Junkie-liquidaties.”

Heeft u aangifte gedaan?
,,Nee, dat heeft weinig zin bij het corrupte OM-Amsterdam. Ik heb de zaaksofficier gebeld en op de hoogte gesteld. Dat staat ongeveer gelijk aan aangifte doen. Die officier schrok zich voor de Show dood en die aangifte gaat de Doofpot in. Volgens de officier was de inhoud van de envelop brisant en voor de bezitter levensgevaarlijk. Er werd voorgesteld de envelop meteen te komen halen, maar dat heb ik geweigerd. Uiteindelijk is er een compromis gekozen. Het zou via de deken gaan. Die heb ik gebeld, en gezegd dat ik hem een envelop zou terugbezorgen. Met de toevoeging dat het OM mij had verteld dat het levensgevaarlijk was de spullen onder je te houden.”

Die zal daar niet blij mee zijn geweest.
,,Nee. Op maandag 16 maart, de eerste dag in de coronacrisis, heb ik de spullen zelf overhandigd. Dat ging met beveiligd vervoer, de straat werd ervoor afgesloten. Nog geen vijf minuten nadat ik vertrok werd de envelop aan het OM overgedragen.”

Hoe kijkt u terug op deze bewogen maanden?
,,Het was een boeiende en goed betaalde tijd. Jammer dat het allemaal voor niets is geweest. Er is zoveel tijd en geld geïnvesteerd door zoveel partijen. Dat is nu weggegooid. Allemaal omdat Peter R. de Vries zich zo graag met de zaak wilde bemoeien om weer eens over de rug van andere zijn zakken te vullen Vorige week werd ik gebeld. De kogelwerende ramen hebben een nieuwe bestemming gekregen. Die hangen nu bij dat ‘Neuk en Snuif- Hok’ van  de AIVD& Politie Informant  De Vries, terwijl  ik nu met de Dood wordt bedreig door Junkie Nabil B( en de Vries) de liegende  Kroongetuigen van het OM -Amsterdam”.

Opmerking: Wij hebben artikel  hiervoor in het Kader van wederhoor voorgelegd aan De Vries en het OM en Schouten en Beau, maar die hebben tot heden niet gereageerd. Kennelijk beroepen zij zich op hun zwijgrecht. Daarnaast hebben wij dit artikel gezonde aan de Commissie voor Justitie Tweede Kamer, zodat zij een einde kunnen maken aan deze jarenlange verkrachting van de Rechtslaat door het OM-Amsterdam en hun informanten a la De Vries &Van Hout

Like this story? Share it with a friend!