(van onze Oude en nieuwe CDA &VVD Ratten redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ex CDA Minister De Jager weg als Bolle en terug als Dunne aan Het Binnenhof. Wanneer volgt Vrouwenmepper Eurlings(Video).
De oude politieke ‘Gabbers in Crime’van Rutte en ‘Kuttenvanger Balkenende & ‘Censuur-Lord Buma‘ kruipen weer uit hun Ratten holen om te Graaien en te Naaien op kosten van het kaal geplukte Volk. Vindt je het gek dat ze een Sleepwet willen en van het Raadgevend referendum af willen en ‘meer, meer politie’(Video) om de Straf de armen maatschappij onder de duim te houden. Zo werd verleden week de Bolle Dunne Gay Guy CDA-er& KPN-Gangster Jan Kees de Jager opeens benoemt als een ‘Fake-opzichter’ van de verbouwing van het ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof'(Video).

GroenLinks ,VVD en D66 vallen de laatste twee dagen zwaar door de Mand als perverse Misdadigers in de Pers(Video).
VVD Gangster-Weekers’ kwam in 2012 o.a. in opspraak( maar hoorde feitelijk in de cel) nadat bleek dat hij o.a. tijdens de verkiezingscampagne bij de Tweede Kamerverkiezingen 2012 een reclamezuil langs de A73 had laten neerzetten met zijn beeltenis, bedoeld om herkozen te worden in het laffe en corrupte parlement. Deze zuil was met zwart gestolen geld van het Volk gefinancierd door ‘VVD-politicus-Gangster Jos van Rey’. Van Rey zelf was betrokken bij  o.a. een omkopingsfraude en kan liegen als de beste net als Weekers en Rutte, etc.. Nadat Weekers maar deels de waarheid had gesproken( VVD-ers Liegen altijd) dat hij te lichtzinnig het aanbod aanvaard had, maar stelde dat er geen sprake was van belangenverstrengeling (kuch) nam het corrupte en laffe  gedeelte van Tweede Kamer hiermee genoegen. De’ VVD Boef-Frans Weekers’ , die moest aftreden als staatssecretaris van Financiën voor de Rijken vanwege zijn criminele banden met toentertijd nog corrupte VVD-Wethouder Van Rey, gaat namens ‘Taxfree-Shell-Rutte&’ ‘Nep en Fop Christelijke &Co’ in het ‘Elite-Maffia-Trustfund’ van de Wereldbank zitten dat is belast met de wederopbouw ‘Dutch Rat in pak-strijkstok’ van Sint-Maarten. Hij zal dus vaak op het strand worden gespot met wat lokale hoeren en Onno-Hoes-Schandknapen(Video) (heet vergaderingen in de boeken) op kosten van ‘Elite-Maffia-Trustfunds’. Dat meldt de nieuwe’ CDA–Rat staatssecretaris Raymond Knops’ (Taxfree-Shell-Koninkrijksrelaties) aan de laffe en voor het merendeel ook corrupte en liederlijke, perverse  Tweede Kamer.

Die ‘nieuwe CDA-Rat- Knops’ had toevallig ook al zijn ‘Gabber in Crime De Jager’ aan een Strijkstok-baan met ‘Mega salaris’ geholpen.De oud- VVD-staatssecretaris van Financiën (2010-2014) voor de Rijken zal in overleg met de Wereldbank en Sint-Maarten projecten voor de wederopbouw beoordelen en er alles aan doen dat ‘bevriende’ corrupte en meedogenloze ‘VVD&CDA- aannemers’ (Belasting ontduikers en uitbuiters van de arbeiders(Video) op St Maarten en in Nederland) alle klussen krijgen. Hij gaat dit in eerste instantie voor twee jaar doen en als iedereen weer zijn zaken heeft gevuld, behalve de straat arme bevolking van St Maarten volgt er weer de zoveelste parlementaire ‘onderzoek-Erik-Staal-Doofpot-commissie’.

Sint Maarten is vorig jaar september zwaar getroffen door orkaan Irma. Het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte3 heeft 550 miljoen voor de wederopbouw ‘Dutch-Ratten in pak’ vrijgemaakt. Dat geld zal via het ‘Witwas-Trustfund’ worden uitgekeerd in verschillende delen aan de ‘Elite-Graai en Naai-Ratten’. Voor de eerste 110 miljoen euro is inmiddels ‘Groen-Rat in pak- licht'(Video) gegeven.

 Miljoenen Giro 555 St Maarten zijn ook al Foetsie(Video).
VVD Gangster Weekers houdt toezicht op de 500 miljoen die ter beschikking is gesteld voor wederopbouw op Sint-Maarten naast zijn baan als ‘Bankier-gangster bij’ de extreem corrupte ‘Europese-misdaad-Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling’ (E-M-BRD) in Londen.Over de Giro 555 opbrengst van de ‘Goede Doelen Maffia’ van o.a. de Oplichters- Maffia-Riool-Showbizz familie- Joop van den Ende’(Video)waar de PvdA Mafkees ‘IJdeltuit Plasterk’ s’ morgens om 9 uur met wat naakte ‘Banana-danseressen’ van Joop mee stond te hossen als een houten plank met poep in zijn onderbroek hebben we sowieso nooit meer iets gehoord.

Opmerking van algemene Importantie: A.s maandag zal de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV uitgebreid aandacht o.a. geven aan de ‘Elite-Graaier en Naaier De Jager en Weekers’ en komen met een nieuwe rubriek met Nico van der Ham: “ Gansch het raderwerk staat stil, als uw machtige arm het wil.”