(van onze ‘VVD- Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wie in de ‘Riool- Misdaad-markt’ niet wordt bedreigd telt niet mee. ‘Super-Politie-informant- Peter R. de Vries’,de’Judas- Zussen Holleeder’& kinderen(Video) en Parool ‘Moordenaar’-journalist Paul Vugts(Video) worden bedreigt(kuch).
Maar nu ook weer eens een keer de gewetenloze ‘Politiescribent John van den Heuvel’ en zijn lichtelijk debiele leerjongen Mick van Wely. De oude bejaarde mannen ‘NSB-Telegraaf’ is markant failliet en er is geen hond meer die kijkt naar die ‘Riool-TV-troep’ van John van de Heuvel bleek recentelijk nog uit de Noodoproep(Video) van zijn Media ‘Maffia Boss John de Mol’. Zelfs de in de war zijnde en vaak domme slachtoffers die hij nodig heeft voor zijn ‘Zombie- Tv-Programma-Naakt op het Internet’ melden zich amper nog aan, want de promootjes waarin hij bijna smeekt dat de ‘Naakte-slachtoffers’ zich bij hem moeten aanmelden vliegen je dagelijks om de ‘Tv-Zombie-oren’.De Kijkcijfer- politie heeft ‘Nep en Fop informatie’ binnengekregen van RTL-Boulevard dat er een ’aanzienlijk geldbedrag’ is gezet op het hoofd van Telegraaf en ‘RTL-Riool-Boulevard verslaggever ‘Politiescribent John van den Heuvel’. De Politie-Commissaris Willem van Hooijdonk van Zeeland-West Brabant die de informatie heeft binnen binnen gekregen laat bij de Staats-NOS weten dat dat aanzienlijke bedrag een paar duizend euro is wat zo ridicuul is dat uit die idiote uitlating alleen al blijk dat de bedreigingen verzonnen zijn. Voor een paar duizend euro komt niemand zijn bed uit, laat staan om John de van de Heuvel te vermoorden. De dreiging zou volgens Justitie en John van den Heuvel binnengekomen informatie uit de hoek van motorbende No Surrender komen(kuch). Zelfs de ‘Staats-NOS’ doet feestelijk mee en zendt de Bedreiging’s ‘Riool-John van den Heuvel- onzin’ met de wereldvreemde, domme Commissaris Willem van Hooijdonk van de Politie Zeeland-West Brabant  uit als een belangrijk Landelijk nieuwsfeit.Overigens deze politiecommissaris geeft blijk met die opmerking: “Aanzienlijk hoog bedrag (2000 euro) dat hij zo dom is dat hij zo goed als zeker niet corrupt is. Wij zijn dan ook benieuwd wie van de ‘VVD Justitie’ hem heeft misbruikt om deze onzin te verkopen, temeer iedereen weet dat de Motorclubs vallen onder de Nationale recherche net als John van den Heuvel die voor hun werkt.

 

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook over John van den Heuvel en de Ratten in pak.”

‘Psycho-Politie’ deed zich voor als Satudarah en bedreigd vrouw en kinderen om Moord op te lossen(Video).

Lafaard John van den Heuvel:”Ik ben niet bang” bij de ‘Staats-NOS’. En dat is wel te begrijpen, want hij weet dat er helemaal geen bedreiging is. No Surrender gaat terecht aangifte  doen tegen John van de Heuvel en de Telegraaf voor smaad en laster, maar die verdwijnt in de Doofpot.De corrupte politie neemt de bedreigingen zeer serieus en hoopt samen met John dat door deze bedreiging’s-sensatie de Kijkcijfer en oplagen van De Telegraaf weer wat gaan toenemen. In overleg met ‘RTL-Riool-Boulevard-Officier van Justitie’ is direct een strafrechtelijk onderzoek gestart voor de Show. Ook worden vandaag gesprekken gevoerd met de drie leiders van de motorclub, zo bralt de Showbizz -politie.„Zij worden gewezen op hun verantwoordelijkheid en opgeroepen om een eind te maken aan de bedreiging en mee te spelen in deze Nep en Fop -“John van den Heuvel- Bedreig-Show”, aldus de corrupte politie van de CDA Rat en ‘Mega-Fraudeur Grapperhaus ‘(Video).We vinden het fijn dat mijn politie dit serieus oppakt en onderzoekt en mee speelt. We gaan gewoon door met ons ‘Riool en Lynch- werk’ en hopen dat ook Motorclubs inzien dat journalisten ‘Riool en Lynch- sensatie-bakken’ zonder bedreigingen hun gewetenloze ‘Leugen- werk’ voor de Kijkcijfers en de oplagen en niet te vergeten voor de ‘VVD-Justitie’ en corrupte Politie moeten kunnen doen. Verder kunnen we op verzoek van de politie over de aard van de bedreigingen niets zeggen om de’ Nep en Fop-onderzoeken’ niet te bemoeilijken, maar wij zijn heel blij dat wij nu ook volgens Justitie worden bedreigt net als de ‘Judas- Zussen Holleeder’, want dat heeft de Zussen en mijn collega hun ‘Media-Pooier -Peter R. de Vries’  bij de verkoop van hun boekies bepaald geen windeieren gelegd”, aldus Van den Heuvel in een reactie.

John van den Heuvel en Mick van Wely, beide misdaad misdadig-verslaggevers van De Telegraaf, doen deze week een valse aangifte van bedreiging. Ook de zielsgelukkige debiele Mick van Wely telt nu mee, want hij werd afgelopen week ook zogenaamd bedreigd vanuit de Motorwereld naar aanleiding van zijn serie ‘Nep en Fop-artikelen’ over het geweld door motorbendes in Dr Telgraaf. De twee aasgieren John van den Heuvel en Mick van Wely hebben nog nooit een artikeltje gewijd aan de Ratten in pak(Video), want dat mag niet van de ‘VVD-Justitie’ waar John van den Heuvel al jaren voor werkt, maar dat heeft zijn debiele Leerjongen Mick Wely nog niet door.

NVJ en Villamedia steunen ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn loopjongens Peter R de Vries en John van den Heuvel die feitelijk in het belang van de Volks gezondheid en Journalistiek verboden moet worden.

De corrupte, Laffe NVJ , ja mensen het kan niet op bralde bij ‘Judas-monde’ van de Algemeen Secretaris NVJ, Uitgever Villamedia, Bestuurs-Gangster de Tegel en het laffe Persvrijheidsfonds en NSP Thomas Brunig er ook schande van dat die arme, eerlijke goede journalisten John van den Heuvel en Paul Vugts worden bedreigt bij Nieuwsuur Presentator ‘Grachtengordel- Hoer-Twan Huys,’ die men kan o.a. inhuren voor alle ‘Bral-partijtjes’ van en door de corrupte ‘Heersende- Elite-Klasse’.Pikant is dat de NVJ maar liefst 5 ton van het extreem Corrupte Stimulerings Fonds(Video) voor de Gevestigde Orde Journalistiek heeft gevangen. Deze ‘NVJ- dr .Goebbels- man Bruning ‘is De facto Corrupter en gevaarlijker voor ‘Jan met de Pet’ zijn portemonnee dan alle Motorclubs bij elkaar.Als de NVJ de reputatie van de journalistiek serieus zou nemen dan hadden zij al jaren gelden Twan Huys, Peter R. de Vries& Raadkamer(Video), John van den Heuvel, Mick van Wely en Paul Vugts er uit gegooid zodat het publiek weet dat zij geen journalisten zijn, maar aasgieren die hun tegen moeder verkopen voor Kijkcijfers en ‘Bloed-poen’! Nee niets van dan alles: De laffe Flapdrol Bruning likt de reed van de ‘Media-Maffiabos John de Mol’(Video) die de Boss is van het merendeel van het zooitje Misdaadjournalisten en Twittert bij de NVJ:. “Oei, ik ben het eens met John de Mol! Mediabeleid richting global players hard nodig/via@Nieuwsuur”.

Zonder alle gekheid op een stokje die zogenaamde Misdaadjournalisten en hun ‘Witwas -NVJ- loopjongen Bruning’ kunnen niet Tippen aan de ‘Chimpansee-Verslaggever’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV ! Ze moeten zich dood schamen!