(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The “Open end”- War on Drugs Is far deadlier(Video) than you see in the MSM en bij ‘Riool-Sesantie- 007 -Elie Lust’ FF in de ‘Rutte- kast'(Video) .
Kan een politieagent twee petten tegelijk op hebben. Volgens de Politiewet kan dat niet en is het zelfs verboden. Maar bij de Amsterdamse ‘Vinger-politie’ is alles mogelijk, zelfs wat verboden is.Behalve dat het verboden is het natuurlijk ook extreem verwarrend voor de burgers op straat. Stel je wordt staande gehouden door Ellie, doet zij dat dan in hoedanigheid als Amsterdamse politieagente, die net klaar is met zich te hebben laten vingeren tijdens diensttijd in een politieauto(Video) of houdt ze u staande als ‘Riool-presentatrice’ van de Staats-NPO& AVROTROS program “Ellie Op Patrouille” of als deelnemer van ‘Wie is de Mol’ van de Top VVD ‘Rose- Pedo-Ed Nijpels. Het is geproduceerd door de corrupte dochter van de  ‘Riool-Showbizz King-Joop van de Ende- Goede Doelen Maffia’. Ze had beter een ‘Patrouille’ kunnen doen naar de misdaden van Joop&Dochter en ‘Pedo- Ed Nijpels’. Ellie heeft op Patrouille wel geheim moeten houden dat zij Lesbo is, want anders hadden haar buitenlandse extreem ,corrupte en moorddadige politie collega’s haar gelijk vermoord.Maar dan is de verwarring nog niet compleet, want ze kan u ook staande undercover houden, terwijl ze deelnemer is aan het programma Wie is de Mol. Maar kennelijk zijn alle remmen los geslagen sinds de nieuwe corrupte Korpschef Akerboom is aangetreden, want de verwarring gaat nog veel verder. Zo is het inmiddels mogelijk dat u denkt aangehouden te worden door wederom een vrouwelijk agente Mos, die zich voorstelt met de bijnaam’ ik ben de Harten Vrouw’ en dan zit je zonder je te realiseren opeens in de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘De Joker Peter R .de Vries’ met ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele‘ en ‘OvJ. Wouter Bos altijd Trefzeker’(Video). Maar alle gekheid op een stokje wie garandeert de burgers dat Ellie aka “De Mol” en Politiesletje Monique Mos aka “ Harten vrouw” (Video) en Rechter Nienke de Waele en OvJ. Bos niet stiekem informatie doorspelen aan ‘Maffiajournalist-Peter R. de Vries’ en /of ‘Maffia Boss John de Mol’ en/ of ‘Rose-Pedo Ed Nijpels’ ( waar bijvoorbeeld jonge schandknaapjes zitten).

Moordenaar valt Brown aan, Hiddema op de vlucht en Politie ontmaskert als ‘Vinger-brigade(Video)

Noot: Over Ellie staat nog een lyrische beschrijving in Drugsbaron in Spijkerbroek dat zij het zwaar in de onderbroek deed en zich in de maling liet nemen door Brown die als arrestant bij haar in de politie auto was geplaats( na een zware inval en schietpartij v.d. politie , 300 kg Hasj en 200 kg Cocaïne ) en Brown haar wijs maakte dat hij rechercheur was en zodoende kon ontsnappen met zijn geboeide zwager.