‘Perverse Robert Vloedgraven’ Raadslid CDA stalkte vrouw met naaktfoto’s met zijn Kruis.

( van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nadat recentelijk nog de CDA Wethouder ‘Psycho-Tjebbe Vugts'(Video) betrapt was op liederlijke “metoo- aanrandingen is er weer zo een ‘fijn’ ‘Christelijke’ CDA-er betrapt, die de Kat psychopathisch in het donker knijpt op ziekelijk, perverse gedragingen. Het corrupte en De Facto zieke Gemeenteraadslid van het CDA in Raalte stapt op nadat zieke seksueel getinte WhatsAppjes naar buiten zijn gekomen en hij roept iedereen op om vandaag vooral op het CDA te gaan stemmen. Robert Vloedgraven vroeg een vrouw of ze ’geschoren was van onderen en of hij in haar anus mocht kijken of daar koorknaapjes in zaten te zingen: Praise The Lord ’ en stuurde een foto waarop zijn geslachtsdeeltje beplakt met CDA stickers te zien was. Dit walgelijk verhaal heeft overigens veel weg van dat van de corrupte en perverse  VARA- Joop.nl  Boss(PvdA bolwerk) de ‘Potloodventer-Franciscus van Jole’ en dat van het GroenLinks-`Pervers-tuig’ met zijn ‘Groene- Slinger’ uit zijn onderbroekje medewreker(Video) .

Vloedgraven viel een 29-jarige vrouw halsstarrig liederlijk lastig, die een Verkiezingsdebat(Video) organiseerde op haar lokale radiostation. Na de uitzending hielden de twee contact, maar dat was niet zoals de vrouw had gehoopt.„Foto’s van zichzelf en ook van zijn geslachtsdeel, appjes of ik geschoren ben van beneden en dat ik grote borsten heb. Dat soort appjes”, vertelde Melanie Visscher tegen RTV Oost. De vrouw kon de’ CDA-boot’ met moeite afhouden. „Door mijn angststoornis kan ik moeilijk nee zeggen en dat wist hij”, vertelt Visscher. „Ik heb afwachtend gereageerd, maar ook niet gezegd dat hij moest stoppen. Dat is voor mij gewoon een drempel.”

De radeloze echtgenoot van Visscher besloot het corrupte, liederlijke en perverse CDA te mailen. Vervolgens volgden gesprekken, maar verder niets. Vloedgraven betuigde valse liederlijke spijt met een foto met zijn Kruis uit zijn ‘CDA -onderbroekje’, ook in de media, maar daar ’bleef het een beetje bij hangen’, zegt Edwin Visscher tegen RTV Oost. Inmiddels heeft hij toch besloten op te stappen en lid te worden van GroenLinks en hoopt op een baantje bij Joop.nl. Maar waarom zit deze verwarde  man niet in een TBS-inrichting. Dat moet u vragen de ‘Censuur-Lord Buma’, die ‘Crime-boss’ van dat zooitje perverse  ‘Nep en Fop Christen’.