(van onze Wie neukt wie gedwongen privé redactie i.s.m de Stem van de Straat/SaltoTV )

AMSTERDAM-NOIR- Ex Politieman-‘Graai & Naai-Pedo- CDA-Wethouder Klink in Wachtgeld voor rechter om verkrachting kind (Video) .
In de lange perverse CDA Traditie van de ‘Ruud Lubbers—conté -knijpen-School’ ( Lubbers is beschuldigd van ongewenste intimiteiten. In parlementaire kring gonst het al decennia van de geruchten over ‘de Haagse aanranding ‘s  matras’ Bron: De Volkskrant) is er weer een Top CDA’er betrapt op aanranding van vrouwen/meisjes , bejaarde,  Heroine Junkie’s en/of jongens en/of kinderen. Nu is de CDA niet de enige Gevestigde Orde partij die zich schuldig maakt aan corruptie, fraude en verkrachtingen zelfs van kinderen. Zo is recentelijk nog de’ PvdA-er  Pedo-Khalid Tatou’ (Video) betrapt op het verkrachten van ten miste één kind en zit nu bij hoge uitzondering in die perverse, corrupte politieke  ‘Elite-kringen’  in de cel. Maar vlak de VVD-misdaadgroep op dit aanranding  en fraude terrein niet uit. Daar zijn de fraudeurs a La Henry Keizer en aanranders a La Ex OM Boss ‘Pedo-Demmink'(Video) niet meer te tellen. In dit verband wijzen wij op het walgelijkste voorbeeld de ex VVD Burgemeester en (ex) Landelijke Oranje Voorzitter ‘Pedo- Gebben’die nooit is vervolgd voor het dronken aanranden van een te jong meisje op straat en sindsdien al tijden de liederlijke Bink uithangt in het Luxe Wachtgeld, maar thuis hoort in de cel of een TBS inrichting.

Oudkerk: hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje(Video)!

Wethouders houden 10 jaar Wachtgeld dankzij de corrupte ‘PvdA Zot -Minister Plasterk

 

Tweede CDA Wethouder in korte tijd betrapt op aanranding(Video). Echt Christelijk  Duivels.
Perverse Wethouder ‘Psycho Tjebbe Vugts’ van Rhenen die n.b Kandidaat van Lord Buma (Video)was voor Minister van Politie(Video) in het ‘‘Christelijke’-Shell-Kabinet Rutte3’(Video) heeft zijn ontslag ingediend na meldingen over zijn misdadig gedrag. De meldingen, afkomstig van o.a. systemisch aangerande, extreem bange ambtenaren en alleenstaande hongerende Bijstandsmoeders in alle leeftijden en waarschijnlijk een enkele terminale bejaarde en wat Terminaal Heroïne Hoertje, gaan over ‘grensoverschrijdend’ Johnny de Mol&Weinstein verkrachtingen’(Video) , licht een perverse en corrupte woordvoerder met pijn in zijn gat van de liederlijke en corrupte ‘Rat in pak-Gemeente’ toe.

 

Om hoeveel meldingen van de misdadige aanrandingen het precies gaat, wil hij niet zeggen. Maar het zijn er meer dan één.” Uit „ Elite-privacyoverwegingen” en vanwege het interne ‘Doofpot-onderzoek’ dat de gemeente is begonnen, wil de gemeente verder niets kwijt over de Strafbare meldingen”. Men wil ook geen commentaar geven of hij betrokken is bij de Verkrachtingen van de ‘Subsidievreter Corstius’(Video) en/of ‘Pis Bak-Patricia Paay’(Video). De altijd liegende en corrupte  Burgemeester P. van Wingerden – Boers (Video) van de perverse VVD-misdaadgroep liegt door te brallen zorgvuldig onderzoek te gaan doen naar de Dé Facto strafbare meldingen. Zij wilde geen commentaar geven waarom Justitie of de politie niet is ingeschakeld zoals wettelijk verplicht is en de Perverse Boef  Vugts ook nog het Luxe Wachtgeld vangt. De ‘Nep en Fop Christen- CDA’er-Psychopaat Vugts’ was vanaf 2010 wethouder Asociaal Domein bij de gemeente en was de schrik van de werkloze sloebers en bejaarden en zieken mensen. De andere corrupte en mogelijk perverse leden van het College van Burgemeester en Wethouders nemen zijn taken (en aanrandingen en Fraudes ?) vooralsnog over.

De ‘Nep en Fop Christen-Bert de Lange’, de ‘Blinde’ meer eveneens perverse fractievoorzitter van het Konten grijpen  CDA in Rhenen bralt tegenover de Gelderlander ‘erg overvallen’ door het nieuws. ,,We zijn er zeer door aangedaan dat we weer eens zijn betrapt als Christen  Duivelse  partij op verkrachtingen , we werken al zeven jaar samen en ik ben ook nog nooit betrapt op aanrandingen en fraude. Daarnaast ben ik vaak met Vugts op ‘werk’ bezoeken geweest in de regio, nee niet in de plaatselijke (jongens)- Bordelen op kosten van de Gemeente zoals kwade tongen al jaren beweren in Rhenen. Tegelijkertijd gaat het om meldingen van onbetamelijk( Rat in pak woord(Video) voor straffeloos aanranden) gedrag en die moeten we zeer serieus nemen en mijn partijgenoot  ‘gabber in crime’ alle rust gunnen in het Wachtgeld, Leve het  Ruud Lubbers CDA en de ‘VVD-(pedo)-Klasse Justitie.’’

Recent(Kuch):Het aanranding ‘s en Fraude geheim van B&W Rheden.
De Lange wil verder niets kwijt over de aard van de meldingen, want die doet hij alleen vrijdag in de Kerk bij de biecht. Wel zegt hij dat ze van zeer recent zijn(Kuch). In de video hierna legt de Partij Leider van de Stem van de Straat ing Steve Brown uit waarom de (Pedo)-Elite aanranders en Fraudeurs zelden of nooit worden vervolgd in ‘Banana-Fraude-NL’ van ‘Taxfree Graai- King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte&Co’(Video):

Het valt op dat wij de laatste tijd trouwens weinig meer horen van de Gevestigde Orde Populistische, reactionaire Splinterpartijtjes VVD,CDA,D66,PvdA,CU en Groenlinks &NATO dat het Volk moet oppassen voor het grote gevaar ‘Capo di tutti capi Poetin‘. En dat is wel te begrijpen met ‘Mad Dog Trump de Kruisengrijper’ als hun Westerse Leider en dat hun partijleden aan de lopende band worden betrapt op verkrachtingen, (Rap)-Pedofilie, Frauderen ,Liegen en Stelen van het Volk.En het gewone volk ook wel in die kringen Labbenkaken genoemd willen laten werken tot ze er dood bij neervallen.

Opmerking :Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan B&W en alle betrokkenen. Zij beriepen zich op hun zwijgrecht en Luxe Wachtgeld van de ‘PvdA Zot Plasterk‘.