( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-Rutte&Gordon”kritisch over Russische bommen op Syrië, maar verheugt over ‘King HM17 Joura’ aka “007”.MIVD pleegt aan de lopende band straffeloos misdaden. Ronald Jeanine Hennis Yab Yum laarzenPlasterk ‘s AIVD weet van niets.
Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u Onderzoeksraad voor u Laffe ‘MH17-Doofpot-rapporten’  die de schuldvraag omzeilen. De corrupte Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) van de VVD Minister ‘Defensie Prostituee Hennis’ wist van de aanwezigheid van luchtafweergeschut met groot bereik in Oost-Oekraïne ten tijde van de aanslag op vlucht MH17. De Onderzoeksraad van Tjibbe Joura aka “agent 007” weigerde opening van zaken te geven of de Huilpraktijken van Timmerans vlak na de MH17 Slachting gescript waren door de MIVD en/of de AIVD om Fransje naar de EU te laten vliegen en de ‘SBS –‘ik hou van Holland’-Tokkis’ op het verkeerde been te zetten. Dat bralde voorzitter Tjibbe Joustra van de Onderzoeks Doofpotraad voor de Veiligheid van het ‘Politieke Haagse Establishment tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer.

MIVD van ‘VVD Call Girl Hennis-Plasschaert’ bedreigde drie Kamerleden.

Corrupt AIVD van PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ frustreert MH17-onderzoek voor de CIA?
Ondanks de kennis van de aanwezigheid van zwaar luchtafweergeschut gaf de MIVD geen seintje aan de luchtvaart dat vliegen over het gebied onveilig was. Waarom ? “Ook de MIVD heeft geen link gelegd met civiel luchtverkeer.” Is de MIVD dan zo dom? Of is er meer aan de hand? We zullen het nooit weten zolang Nederland in handen is van de 200 van Mertens( Gevestigde Orde).
In het Doofpot-rapport wees de Onderzoeksraad dat al als één van de kernproblemen aan: niemand legde de relatie tussen de luchtoorlog in Oost-Oekraïne en het gevaar voor de burgerluchtvaart, ook de Oekraïense autoriteiten niet. Dus volgens de Doofpotraad van Tjibbe Joustra  was iedereen van de MIVD  en de AIVD en het “Lieg en Bedreig Kabinet” gewoon extreem goed betaald dom!

Toch vindt de Onderzoeksraad dat de Oekraïne van President ‘Maffia Boss Poroshenko’ uit voorzorg het luchtruim had moeten sluiten, ook boven de 9,7 kilometer. Temeer er ook toen al tientallen journalisten waren vermoord in de De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007Oekraïne door President ‘Moordenaar Petro Poroshenko’. Volgens ‘ Snake in Suits Marjolein van Asselt’ van de Onderzoeksraad zat Oekraïne nu eenmaal ‘aan de top van de ‘Bilderberg-piramide’ en “Banana-Fraude-Nederland” komt in die piramide niet voor, behalve dan dat er toen dagelijks KLM vliegtuigen en duizenden Nederlanders vanaf Schiphol die Deadzone in vlogen. De corrupte Doofpotraad wilde dan ook niks weten van de suggestie van Kamerleden dat ook Nederlandse inlichtingendiensten en autoriteiten een verantwoordelijkheid hadden om zich ervan te vergewissen dat de vliegroute boven Oost-Oekraïne veilig was. Maar dat is wel te begrijpen ,want niemand van de Raad had zelfs familieleden verloren bij de slachtpartij MH17. Als dat het geval was geweest dan hadden die corrupte gewetenloze lieden van de Doofpot Raad we anders gepiept.
Wel vindt de Onderzoeksraad dat betrokken schuldige partijen informatie over vliegveiligheid meer met elkaar moeten delen(kuch) en niet steeds liegen en in huilen moeten uitbarsten. “Luchtvaartmaatschappijen met als Ceo’s’ Captain Gay Camiel Eurlings’ en politiek verantwoordelijke als Wilma Mansveld  moeten transparanter worden over de overwegingen die aan de gekozen vluchtroutes ten grondslag liggen”, bralde Van Asselt. M.a.w daar hebben wij dus niets van te verwachten want de parlementaire Fyra enquete  heeft recentelijk nog aangetoond dat alle Ceo’s en politici  systematisch lopen te liegen en te bedriegen.  Aan het kernprincipe dat staten verantwoordelijk zijn voor het al dan niet sluiten van hun luchtruim, wil de raad niet tornen totdat zij zelf een kind of een ouder verliezen!

PvdA’er Angelien E. omgekocht om ‘completer beeld’ van JSF te verkopen aan het Klootjesvolk.
JSFMaar er is toch ook nog wat positief ‘Vlieg-nieuws’en dat is dat de JSF na miljarden belasting geld in een bodemloze corrupte put nog steeds niet kan vliegen en als het zover is zo goed als zeker volgens de deskundige uit de lucht valt. En dat is natuurlijk alweer de volgende Parlementaire commissie. Maar dan zijn Hennis en Plasterk met het hele “Lieg en Bedrieg Kabinet’ al lang en breed gevlogen maar zeker niet in de JSF en  over Oekraïne en elders aan het Graaien, dan zijn zij even niet dom. En de AIVD en de MIVD? Die wisten natuurlijk, zoals gebruikelijk weer van niets, want die zijn immers altijd dom!

En onze onvervalste enige echte 007 agent Tjibbe Joura is inmiddels verhuisd naar Washington alwaar hij dicht bij zijn vrienden voormalige opdrachtgevers van het Witte Huis  renteniert