( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka “007” lande vandaag in  De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007“Banana-Fraude-Nederland”. Bij de Presentatie door voormalige Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Tjibbe Joustra  de Voorzitter van de Raad van onderzoek MH17 was vandaag het motto: “Vragen, geen vragen! “De Raad weigerde antwoord te geven op vragen van de aanwezige journalisten.  Stel je voor dat zij vragen hoe een ex hoofd van de Dutch Geheime dienst die tot zijn nek in de reet van de CIA zit een onderzoek moet doen in het kader van de waarheid en openbaarheid waar een van de ‘USA Vazal-Staatjes’ Oekraïne mogelijk de dader is. Is dat nou een voorbeeld van een transparante democratie? De PvdA ‘Top MH17 acteur Fransje Timmermans’ is spontaan weer in huilen uitgebarsten in een vijf sterren restaurant te Brussel waar hij aan het ‘vergaderen’ was met de VVD ‘EU Graaier Hans van Baalen'(Video) bij het verschijnen van het ‘Doofpot-report’ mogelijk van de Eeuw. Deze keer van blijdschap dat hij er zoals te verwachten was goed van afkomt, ondanks dat hij om in de ‘Tokkie-belangstelling’ te staan tegen alle protocollen in had gezegd bij Pauw met krokodillen tranen dat mensen nog geleefd hadden en daarna op de grond de ringen van hun lijken werden geroofd door de Separatisten Thugs !

4 questions for Dutch probe into MH17 crash.
De USA-Elite en hun ‘Maffia Zetboss de President Poroshenko’ van de Oekraïne hebben niet volledig meegewerkt bij de Kardinalenvragen. En zich bij die vragen zich hebben beroepen op hun zwijgrecht als professionele misdadigers. De Onderzoek Raad die de facto bestaat uit een stel ‘Super Graai-Ratten in pak’ en bralt het recht voor u i.s.m. de Staat-NOS. Vragen-Geen vragen!

Wie deed het? Op die vraag krijgen de nabestaanden  géén antwoord bij de presentatie van de rapporten over de crash van Malaysia Airlines vlucht MH17, op 17 juli vorig jaar, maar de hele ondertoon is  dat Poetin de grote boef is in dit verhaal. Het rapport kan beter heten:”Wie deed het in de broek voor een echt onafhankelijk Onderzoek”? Voor wat is het “Lieg en Bedrieg Kabinet” bang? Zijn ze bang voor de waarheid? Of zijn ze bang voor de CIA en/of het Poetin? Wie het weet mag het zeggen. Vast blijft dat indien er naar behoren een negatief reis advies was afgegeven door de AIVD van de ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’ de slachting niet had plaats gevonden.Vragen-Geen vragen!

Het Doofpot onderzoek naar de slachting van MH17 is inmiddels al weer als vanouds één grote corrupte puinhoop, alwaar de onderzoekers en het OM ruziënd rollend bollend over de straat gaan. Typisch “Banana-Fraude-Nederland”door de bocht.

Australiërs eisen vervolging Opstelten en Plasterk om Dutch ‘MH17-Soap’.
De Raad bestaat uit een stel ‘Graai Raten in pak’ van heb ik jou daar met als Voorzitter Tjibbe Joustra, Pseudo wetenschapper Marjolein van Asselt en de  ‘Alles -Peter R. de Vries-Deskundigen Erwin Muller’. Deze louche ‘Onderzoek ‘s’ Graai-lieden hebben zoveel banen dat daar eens een onderzoek naar gedaan zou moeten worden, want geen enkel normaal mens kan zoveel banen naar behoren uitvoeren. Is hier sprake van een vorm van banen corruptie? Wat denkt u zelf? Vraag het aan Erik Vlieger en ing Steve Brown. Inmiddels hebben Australiers  o.a. op grond van grove misdadig nattigheid  Plasterk en de beroeps VVD Leugenaar en Witwasser Teeven en Opstelten  gedagvaard voor het Internationaal Strafhof.  U leest het niet in het MH17 rapport. De Duitsers dagvaarden de ‘Maffia Boss Poroshenko’ voor de Rechter wegens het niet naar behoren sluiten van het Luchtruim. U leest dat allemaal niet  in het laffe Doofpot rapport van de corrupte onderzoeks Raad der Raten in pak.Vragen-Geen vragen!

De vier rapporten die voorzitter Tjibbe Joustra van de Onderzoeksraad voor Veiligheid vanochtend presenteert gaan over de toedracht van de crash, waarom het toestel vloog over een oorlogsgebied, waarom het dagen duurde voordat er duidelijkheid kwam over de passagierslijst van MH17 en over de vraag of de inzittenden van vlucht MH17 iets van de crash hebben meegekregen.
Strak geregisseerd, om kwart over één vanmiddag, presenteert Joustra na vijftien maanden de onderzoeksresultaten. Aanvullende vragen zal hij weigeren te beantwoorden; zogenaamd omdat hij vanwege ’agendaredenen’ direct weg moet.

De eindrapporten waren juni in concept al rondgestuurd aan alle betrokken onderzoekers uit Maleisië, Oekraïne, Russische Federatie, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Australië. Er lag een draaiboek klaar voor als het eerder zou uitlekken, maar tot ieders verbazing bleef dat uit. Slechts in grote lijnen meldden Engelse media de afgelopen dagen dat hoogstwaarschijnlijk een Buk-raket het lijntoestel heeft neergeschoten.
In de flight data recorder is niets gevonden over storingen of alarmsignalen vanuit de motor- of vliegtuigsystemen. Op de cockpit voice recorder staan geen gesprekken tussen de piloten waaruit blijkt dat zij het onheil zagen aankomen, aldus een voorlopig rapport van de Onderzoeksraad. Om 13.20:03 uur verdween de Boeing 777 van de radar. Alle bemanningsleden en 283 passagiers stierven.
Cruciaal in het voorlopige Doofpot- rapport is de zin: „De schade aan de voorste rompsectie en het cockpitgedeelte van het vliegtuig lijkt erop te wijzen dat het vliegtuig van buitenaf is getroffen door een groot aantal voorwerpen met hoge energie.” Of dat de scherven waren van een Buk-raket moet vandaag duidelijk worden.
Daar heeft het wel alle schijn van, aldus de extreem corrupte Oekraïense onderzoeksleider Vasyl Vovk, die vorige week meldde- omdat zij naders zou worden dood geschoten- dat in de lichamen van de slachtoffers metaalscherven zijn gevonden van zo’n Buk-raket. Ook de Nederlandse justitie zei „veel aanwijzingen” te hebben dat de scherfdeeltjes van een Buk-raket afkomstig zijn. Het is op zich al een wonder dat die scherfdeeltjes, zoals met het film rolletjes van Srebrenica en de telefoon Tapes Van Jos van Rey en Teeven en de Opstelten bonntjes, etc.  niet al zijn verdwenen.
Als het een raket was, afgevuurd vanaf de grond, moet justitieel onderzoek uitwijzen wie het afschoot: Russische militairen clandestien opererend in het rebellengebied, separatisten of mogelijk per ongeluk Oekraïense militairen zelf. Dat antwoord krijgen de nabestaanden niet. Zij worden als eersten geïnformeerd over de inhoud van de rapporten, maar de Onderzoeksraad doet geen uitspraken over schuld en aansprakelijkheid.