( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Onderonsje Maffia bazen Poetin en Berlusconi over sancties Westerse ‘Maffia Boss Obama’.De John de Mol en Silvio BerlusconiUltra-Rijken boycotten elkaar nooit. 
Jarenlang was’ Maffioso Berlusconi’ een gerespecteerd regeringsleider van Italië en van de Rovende en plunderen EU-EliteWie is het onvergetelijke moment ontgaan dat Berlusconi Angela Merker frivool in de kont kneep? Of die keer dat hij Merkel liet wachten om op zijn hondjes haar vrouwelijke EU bediende te bestijgen en publiek. De Oude demente viespeuk kon zijn lol niet op met Merkel. Ja, beste lezers daar kan de slaafse PvdA ‘NSB loopjongen Dijsselbloem’ van Merkel nog wat van leren, niet dan? De Italiaanse ex-premier Pedo Maffiose Silvio Berlusconi wil nu minister van Economische Zaken van Rusland worden. En waarom ook niet?

President Vladimir Poetin heeft hem die post aangeboden, evenals een Russisch paspoort.

Dit beweerde de Ultra-Rijke Pedo Berlusconi althans in een ‘Bral-toespraak’ voor corrupte parlementariërs van zijn partij Forza Italia (Hup fascisme Italië), meldde de krant La Stampa donderdag. Het schijnt dat Hans Spekman zich ook ongevraagd heeft aangeboden aan Poetin voor de Post van Grote strijder tegen Das Kapitaal VVD-Misdaadgroep. Of Hans ook van die peperdure ( te jonge) Callgirls (= mensenhandel)  heeft Hans Spekmangeëist net als Berlusconi is niet bekend  Wel dat Hans als voorwaarde heeft gesteld alleen te komen als hij de hele dag vrij wodka mag zuipen en kaviaar mag vreten, want dat doet hij nu ook in “Banana-Fraude-Nederland”. Poetin dacht dat het aanbod van de ‘Showbizz-arbeider Hans’ een grap was van Rutte, maar toen hij begreep dat het waar was heeft hij Hans een kratje Wodka gestuurd per adres Jelle kliniek. Berlusconi en Poetin zijn al lang dikke Maffia vrienden. Zo kreeg de hoog bejaarde pervert Berlusconi van Poetin het beruchte grote bed cadeau ( met afluister appratuur er in) waarin hij de betaalde liefde bedreef met de escortdame Patrizia D’Addario en vele te jonge kinderen slaven. De’ Pedo-seksaffaires’ van de mediamagnaat hebben in Italië tot een serie processen geleid waarin ook dat bed een rol speelde, maar waren hoegenaamd geen beletsel voor de Dutch Maffioso John de Mol  om samen te gaan met Berlusconi. Ironisch in dit verband dat wij nimmer de beroemde beruchte Dutch misdaadjournalisten als ‘Politiescribent John van der Heuvel’ en Geil-Neef Peter R. de Vries’ (Video) ook maar één woord hebben gehoord van de Mega misdaden van Berlusconi en de Mol. Behalve dan natuurlijk dat De Vries van de daken schreeuwt  dat de Top VVD-er en ex OM Boss Demmink  geen verkrachter en pedofiel is. Misschien is de reden dat  beide misdaadjournalisten nooit een woord over de Maffioso‘s  Berlusconi en De Mol  laten horen, omdat het hun bazen zijn? Weten de ‘SBS-Tokkie ‘s’ veel.