( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Terwijl gisteren de gehele Nederlandse ( corrupte) Pers opgewonden hysterisch was van de Volks-Liquidatie op Lucas maffia bazen john de mol silvio berlusconiBoom hadden de echte Top-Maffia bazen Poetin en Berlusconi een Onderonsje om zich te wapenen tegen de Westerse G7-Top Maffiabazen van Obama. Hoe het echt zit in de ‘GEO- Maffia-politiek’ van de machtige der aarde is bijna niet te doorgronden, maar één ding is zeker het is altijd het ‘Klootjesvolk’ die de prijs betaald.

PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.

McCain advising ‘Mob Boss Poroshenko’ Ukraine’ by murdering journalist. It’s totally insane! 
President Vladimir Poetin van Rusland en oud-premier ‘Pedo- Silvio Berlusconi’ van Italië hebben elkaar woensdagavond kort gesproken op een luchthaven in Rome. En dat bewijst eens te meer dan de Ultra-rijken Elite-Gangster elkaar nooit boycotten. Dat maakte het Kremlin woensdagavond laat bekend. De twee spraken over sancties die zijn ingesteld tegen Rusland,vanwege de separatisten die zich verzetten in de Oekraïene van de Maffia Boss en CIA agent Petro Poroshenko tegen de ‘USA Elite- Maffiafamilies’ als die van Joe Binden, de Clinton’s,  Sharon Dijksmade Bush’s en hun ‘War Mongul John MacCain’.Ook hebben zij afgesproken dat hun loopjongen, de voor hun kleine Dutch ‘Maffia boss John de Mol’ zijn hersendoden-spoel media fabriek Talpa moet gaan inzetten om de Dutch MongolenTokkie ‘s van Rusland te gaan laten houden in plaats van ‘ik hou van Holland’.  En De Mol heeft sowieso zo al weinig keus gezien het feit dat hij op een haar na failliet is en weer de drugshandel in moet…….

Pope Francis blesses Steve Brown’s People’s justice.

De Neo fascistische partij van Berlusconi, Forza Italia, komt donderdag in Italië met een wetsvoorstel om een einde te maken aan de strafmaatregel. „De sancties schaden onze belangen en het gaat daarbij om grote sommen bloedgeld ”, bralde Berlusconi na zijn gesprek met Poetin volgens het Russische persbureau RIA Novosti. Poetin had eerder woensdag gesproken met de Italiaanse premier Maffiaboss Matteo Renzi en paus Franciscus. Poetin wilde net als ing Steve Brown de zegen krijgen van de Paus voor het toepassen van het klaprecht. Volgens presidentswoordvoerder Dmitri Peskov wilde Berlusconi graag nog met de Russische leider spreken. Dat lukte vlak voor diens vertrek uit Italië.