( van onze Spaanse correspondent Don Quichotte)

Correspondent te SpanjeAmsterdam-Noir:De grootste tragedie in de politiek is, geen kennis van de geschiedenis en geen respect hebben voor anderen.  Het is dodenherdenking, voor mij toch wel emotioneel, en morgen Bevrijdingsdag. Daar hebben miljoenen soldaten hun leven voor gegeven, waaronder heel veel Amerikanen.

Als we dan nu de situatie in de Oekraïne bekijken, dan vraag ik mezelf af of we aan het dementeren zijn, ook de Amerikanen. In de oorlog waren de Oekraïners de ergste kampbeulen en antisemieten (en nog steeds), nog erger dan de Duitsers. De Oekraïne is één van de meest corrupte landen, ook onder mevrouw Joelia Volodymyrivna Tymosjenko, die ook honderden miljoenen heeft weggesluisd. In Odesa rijden meer Porches Cayenna rond dan in heel Nederland. Maar wij moeten ze even steunen met miljarden, en onze bejaarden moeten en andere schlemielen moeten naar de voedselbank. Ook Servië en al die andere Oostblok boevenstaten moeten ter meerdere eer en glorie van de EU netwerkmaffia en hun elite gangsters ook lid worden van de EU. Natuurlijk als Servië bij de EU komt, dan worden de huurmoordenaars wat voordeliger. Kan iemand mij uitleggen, wat de gewone man voor voordeel heeft bij die ongebreidelde, ondemocratische uitbreiding van de EU. Misschien voordelig als je iemand wil laten omleggen.

Binnenkort:  Don Quichotte is al jaren geleden Nederland uitgevlucht nadat hij persoonlijk in de ‘Hel van Fred Teeven’ heeft gezeten.
Fred Teeven was toen nog de VVD ‘Witwas en Moord deal Officier van Justitie’.

Onze Correspondent Don Quichotte te Spanje zal gaan berichten over de vreselijke Koning Olifantonmenselijke omstandigheden waarin momenteel de Spaanse ‘Jan met de Pet’ zich bevind. Ook zal Don Quichotte met artikelen komen over de ongekende corruptie en plunder praktijken van de Spaanse criminele Elite en hun Bankier-Gangsters en het door en door corrupte Spaans Koningshuis(‘Koning Olifant Carlos ).

Nieuwsfeiten die de Staats-NOS en andere Staats en Media-Maffia Pulp markant dood zwijgt in ‘Narco-Nederland’. Spanje is het voorland wat de Nederlandse ‘Jan met de Pet’, Ole te wachten staat als het aan de gevestigde heersende klasse politiek ligt van het huidige “Lieg en bedrieg Kabinet” en zijn Ali-Baba gedoog partijtjes D’66 SGP en de ChristenUnie:  “‘PvdA Ali-Baba Dijsselbloem’ met zijn drie constructieve ‘oppositie-rovertjes’ geven ‘Ultra-Rijken’ half miljard cadeau.”

Spanje verkeert onder meedogenlozen bezetting van de IMF en EU.
De wanhopige en uitzichtloze omstandigheden waar half Spanje in verkeert zoals honger, werkloosheid en hommeless zal aan bod gaan komen.

‘PvdA-Egoïst Ronald Plasterk’:”Niet beknibbelen op mijn Luxe-Wachtgeld, laat onze centen en Tweede Vila’s met rust.
Ook zal Don Quichotte komen met pikante detail hoe bijv. Nederlandse Top-politici-gangsters als Peter Rehwinkel zich te buiten gaan aan buitensporige Luxe en seksuele wan en misdadige gedrag te Spanje. ( met ranzige verborgen camera Video beelden : Peter Rehwinkel in een twee maten te kleine Speedo-zwembroek met  te jonge Volkse-Call girls( desperate poverty sex) in actie). Ook een nieuwsfeit dat de mainstream media angstvallig verzwijgt. Kijken of  de ‘VVD Gay Snake Mark Rutte’ en zijn rechterhand Lodewijk Asscher dat net als bij ‘Onno-schandknapen-Hoes’ ook weer Fatsoenlijk vinden?

Wij zijn dan ook zeer verheugt dat onze redactie nu is uitgebreid met een Correspondent te Spanje die met gevaar voor eigen leven de  Spaanse stem van de Verworpene der aarde gaat publiceren.