VVD-Fascist Hans van Baalen: “Leeg eiland voor Geert Wilders,’Joden ( Leon de Winter en Anne Frank)’, ‘Marokkanen’, ‘Ajax-tuig’ “.

‘Joodse’ Leon de Winter maakt Anne Frank’s nagedachtenis ten schande en ten gelde door o.a. op de ‘Wakker Nederland bank’ te gaan zitten en reclame te maken voor zijn walgelijke ’Anne Frank Show ‘en doet dat als Alte Kameraden naast de algemeen bekende ‘Neo Nazi en racist EURO-VVD’er Hans van Baalen’ . Leon noemt  Hans van Baalen zijn Good-Guy en zou zeker op hem stemmen. Wat zou Anne Frank daarvan hebben gevonden? Een Jood en een Nazi op één bank als Alte Kamraden. Wie is hier nu Wakker?

( van onze Joodse Collaborateur met de Nazi’s en onze Ku Klux Klan redactie)

Amsterdam-Noir-Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen: Wereld primeur 8 mei: “Dansen met Anne op het graf van Anne”. Ook “Koning Heineken Willem I“ komt mee dansen op het graf van Anne. Zijn RVD heeft ons laten weten dat de koning, net terug uit Sotsji van Poetin  voor extra publiciteit zal gaan zorgen door voor te komen scheuren in zijn Audi A8 van zes honderd duizend euro.

Leon de Winter wordt steeds Maffer
sinds hij in het Pieter Baan Centrum zit.
Leon de Winder afficheert zich graag, veelvuldig en vooral luidruchtig als de Top – Grachtengordel-intellectueel van Nederland. Hij acht zich zelf zeg maar de Nederlandse Leonardo da Vinci, die tevens de levenstaak heeft pal achter de staat Israël en de ‘VVD Neo Nazie rascist Hans van Baalen’. Wat zouden ze daar in Israël van vinden?

De Joodse Collaborateur Leon de Winter:” ‘Neo Nazi Hans van Baalen’ is mijn Good Guy waarop ik stem”. De koning danst mee.


Zo is het een feit van algemene bekendheid sinds mensenheugenis ( o.a. artikel Vrij Nederland:” de Glimmerveen brief”) bekend dat Hans van Baalen met volle borst dronken ( dronken mensen en kleine kinderen spreken de waarheid) o.a. in zijn studententijd het Nazi lied Horst Wessel liep te brullen op straat met zijn ‘VVD-SS-Varkenskop’ van heb ik jou daar. Betrouwbare bronnen laten ons weten dat hij het Horst-Wessel-Lied nu iedere ochtend tijdens het poepen  zingt voor een reuzen portret op zijn toilet van zijn politieke held Hitler. Het is ons niet bekend of Hans het bij gelegenheid in besloten VVD-kring ook zingt met de ’VVD-Gestapo man Sjoerd Potters’ als zij het feit weer vieren dat er het afgelopen jaar weer zes miljoen kinderen in één jaar van de honger zijn gestorven mede door hun Neo Fascistische Kapitalistische beleid. Hans: Hitler had één “Auschwitz”, wij van de ‘VVD-Misdaadgroep’ hebben ieder jaar een “Auschwitz” van zes miljoen uitgehongerde kinderen : “Heil Kapitalisme”.
Hans  van Baalen lied
Toen Leon nog jong was.
Daar liep Hans van Baalen ‘s-nacht in de Amsterdamse stegen het Horst-Wessel-Lied  te brullen. De jonge Leon de Winder rende versteend van angst keihard weg en ging zich verstoppen in zijn achterhuis. Hij is daar geestelijk nooit meer uit gekomen. Andere toevallige voorbijgangers met enig historisch besef moeten zich terug gewaand hebben in de jaren ’30 van de vorige eeuw als de Beierse Nazi Bierhalen leeg liepen.

De nieuwe Leon de Winter is een zware teleurstelling, behalve voor ‘VVD-Riool-nicht Albert Verlinde’, ex.Mr. Bramela en Leon de Winter zelf.
‘Joodse’ Leon de Winter noemt de Neo Nazi en racist Hans van Baalen één van zijn Good Guy’s en gaat zeker op hem stemmen. Is Leon wellicht bang dat hij anders met zijn ‘Walgelijke dans mee met Anne Frank Show’ geheel uit de school van “Koning Vuilnis Joop van den Ende I” op transport wordt gezet naar de ‘Bijstand Slaven-Kampen‘ van de partijgenoot van Hans van Baalen de ‘VVD Gestapo -man Sjoerd Potters’?

Leon de Winter zwaar in de war van ‘Alfamannetje’ Badr Hari.
Nu staat Leon de Winter al bekend om bizarre uitspraken. Zo kwalificeer hij de intens corrupte en criminele ex Mr. Bram Moszkowicz als zijn beste huisvriend en als een
‘Joodse’ man van onbesproken gedrag.
Ook vleide hij zich zo wat in de reet van Badr Hari. Maar goed dat is allemaal kinderspel, die wij van harte aan iedere ‘Grachtengordel Intellectuele Gek’ gunnen, die kennelijk wanhopig op zoek is naar( foute) vrienden en hun (foute) geld voor zichzelf en zijn Anna Frank Mary Poppins sound of music Show. Maar dat hij Hans van Baalen als zelf verklaarde Joods intellectueel één van de Good Guy’s noemde die naast hem op bank bij Wakker Nederland zat deed bij ons de hele redactie van de bank vallen.

Onze Vermoorde Joodse Mokum Brothers en Amsterdam zouden walgen van Leon de Winter.
Wij verbeelden ons als slijk der aarde helemaal niets, maar voor geen prijs krijgen zij ons op de ‘Wakker-Nederland-bank’ naast dat onvervalste ‘Nazi-Zwijn van Baalen’. Tenzij wij hem straffeloos ter plekke de kanker mogen slaan ter nagedachtenis van al die mensen die slachtoffer waren en zijn van het Nazi en Ku Klux Klan gedachtengoed en niet te vergeten de arme sloebers die niet te vreten hebben dankzij de Good Guy Hans van Baalen.
Hans was goed op dreef en eiste geheel in de stijl van de Nazi retoriek dat al het ‘Ajax- tuig’ naar een onbewoond eiland moest worden gedeporteerd. Leon de Winter was het als zijn Joodse colabrateur het roerend eens en eiste gelijk ook maar mee dat het ‘Ajax- tuig’ gedeporteerd moest worden. Het ontbrak er nog alleen maar aan dat zij na die klassieke ‘Neo Nazi deporatie retoriek’ eisen op de Wakker Nederland bank hadden gebrald samen uit volle borst het Horst-Wessel-Lied lied gingen zitten brullen.
Anne Frank Musical
Zou Leon de Winter onbewust er na verlangen dat al zijn kul boeken, almede zijn walgelijk script voor de commerciële eet een hapje mee met Anna Frank musical als nog verbrand gaan worden. Waarom confronteerde trouwens Jaknikkers, Presentatorenbejaarde verzorgers  Sandra Schuurhof en de ‘Telegraaf-Pretty-boy Paul Jansen’ van Wakker Dement Nederland  Hans van Baalen niet met zijn Neo Nazi en Ku Klux Klan opvattingen? Even vergeten? Last van dementie? Of was hier sprake van Collaboratie van “Wakker Nederland “met het Neo Nazie en KKK gedachte goed? De Koning danst mee.

Wij zijn dan ook zeer benieuwd hoe onze ‘Jiddische Amsterdamse Brothers’ het Verraad aan de Joodse Zaak en het schaamteloos hoereren van Anne Frank door de ‘Nazi Collaborateur Leon de Winter’ wordt aanpakt. Of horen wij niets? En verkeren onze Joodse Brothers net als in ’40-4’5 weer in doods angst voor lieden als ‘Nazi Hans van Baalen’ en zijn Joodse Raad voorzitters Abraham Asscher  ‘Nazi-Collaborateur Leon de Winter.

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij alle betrokkenen dit artikel voor gelegd.
(info@joodseomroep.nl, rabbi.evers@gmail.com,info@nik.nl, pers@annefrank.nl, rvd.pers.kh@minaz.nl, )

Noot: VVD Neo Nazi Hans van Baalen
Hans van Baalen werd in 1998 niet geïnstalleerd als Kamerlid na onthullingen over zijn sympathie in zijn jonge jaren voor de ultrarechtse Joop Glimmerveen. Hij kwam later alsnog in de Kamer en daarna in het Europees Parlement. En waarom ook niet in “Banana-Fraude-Nederland” van de ‘VVD-misdaadgroep’.
(Bron Vrij Nederland )

Noot 2
Enkele Neo-Nazi Quotes van Hans van Baalen waarvan Anne Frank onmiddellijk achter de kast van zou vluchten.  Wakker Nederland weet van niets.

Hans van Baalen :”als gevolg van polio gehandicapte klasgenoot Kees, ‘gewoon een spuitje’ zou moeten krijgen “

Hans van Baalen algemeen bekende fascist en racist sinds zijn Glimmerveen-brief

Hans van Baalen rechts-extremistische sympathieën bij het Leidse studentencorps

Hans van Baalen krijgt klappen nadat hij ’s nachts op straat het Horst Wessellied had gezongen

Bron: “Een anatomie van schandalen” ,auteur Jos van Leensen, begeleider Prof. Dr. Frank van Vree en tweede lezer Dr Peter Vasterman