PvdA-Misdaadgroep is niet te stoppen met zijn misdaden. Alleen zelfmoord brengt uitkomst.

( van onze Dolgedraaide PvdA Bestuurs-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA eerlijk delen, eerlijk stelen.

Terwijl in Nederland grote ophef ontstond over zijn vertrek als ‘Graai maar raak PvdA- burgemeester’ van Groningen Peter Rehwinkel met zijn ‘Dutch PvdA-Villaatje’ van een miljoen eurootjes.

Peter Rehwinkel


In Brussel manifesteert de PvdA ‘Super Graai maar raak PvdA-Europarlementariër Judith Merkies’ zich als een onvervalste Escobar met een o.a. fraudetje van 84.000 euro.
Judith Merkies

In Dordrecht zit de Wachtgeld Koningin PvdA ex-Wethouder Jannie van der Loos.
PvdA ex-Wethouder Jannie van der Loos participeert volop mee, en wel voor inmiddels een half miljoen euro Super-de Luxe uitkering.
Jannie Van der Loos

Excuses Haagse Bestuurs-Gangster Henk K. na betrapt te zijn op jatten van de arme en daarmee is de kous af.
In Den Haag doet de PvdA-Wethouder-Gangster Henk Kool een greep in de  gemeente kas van de arme om aan zijn ‘Drees-Gabbers’ in crime te schenken.
Henk Kool

( niks aan de hand volgens Diederik Samsom en Hans Spekman) om in Spanje een onbetaalde functie te gaan vervullen en ondertussen wel gewoon wachtgeld op te strijken, hield PvdA Gangster Peter Rehwinkel zich verscholen in zijn luxe Spaanse  ‘Godfather-droomvilla’. En ging de grote PvdA Leider ‘Playboy Diederik Samsom’ weer gratis Schuinmarcheren in Friesland. 

Hoeveel Pvda-Gangsters houden er twee ‘Gangster-Villa’s op na in de tijd van de ‘Jan met de Pet Crisis’ van het geld is op.

Geenstijl plaatste foto’s van Peter Rehwinkel’s riante tweede Luxe ‘Gangster-Villa’ aan de Spaanse kust, even boven Benidorm. Een echte onvervalste PvdA- Gangster dus met twee Villa’s  zonder te  hoeven werken, dat lukt vandaag de dag zelfs een doorsnee ‘Volks- Onderwereld Godfather’ niet meer.
Terwijl 10 duizenden  eerlijke arbeiders homeless zijn geworden en op straat zijn gegooid en honderden duizenden hetzelfde lot staat te wachten. Kinderen honger lijden.   Werklozen eerlijke arbeiders gedwongen worden in mensonterende ‘Lijfeigenen-projecten’ te werken van o.a. het ‘PvdA- Monster Wethouder  Marco ‘Florijn  als slaven.
Marco Florijn

Echte PvdA & VVD-Participatie.
Pas na dagen van heftige kritiek vanuit zijn eigen misdaadpartij reageerde de gewetenloze Boef Rehwinkel; hij zal 3 maanden afzien van wachtgeld, solliciteren naar een betaalde ‘Show Bestuur-baan’, maar daarna mogelijk wel wachtgeld ontvangen als hij geen betaalde baan heeft.  Die toezegging is dus door niemand gecontroleerd en zal dus wel een volle leugen zijn. Waar is het bewijs van die toezegging? Iedereen weet inmiddels wel dat liegen en bedriegen een must is bij de  heersende politiek in het algemeen en bij de machthebbers in Nederland de PvdA en de VVD in het bijzonder.

[youtube www.youtube.com/watch?v=XQi6CB6S9Fw]

De ‘PvdA Boef Rehwinkel’ deed eerder al de wenkbrauwen fronsen toen hij 3150 euro bij de gemeente declareerde voor een cursus Spaans. Dat laatste onzinnige  cursus-declaraties indienen is ook een asociaal PvdA trekje, want zijn college PvdA Bestuurs- Gangster Wethouder-Bestuurs-Gangster Wouter Ruifrok’  gooide er en zweef cursus van foetsie 10.000, -euro tegen aan.

Spekman is niet in zijn tweede droom villa te belasting vrij Andorra.
Harry van Bommel

Wij fronsen ook onze wenkbrauwen dat de PvdA niet de bezem door zijn corrupte partij haalt.
En wij fronsen nog meer onze wenkbrauwen dat justitie en/of de FIOD niet optreed tegen al die Frauderende laaienlichters bij de ‘PvdA-Misdaadgroep’.
De Partij leider Hans Spekman ( goed voor 4800 netto per maand) was niet bereikbaar voor commentaar, want zijn propaganda ‘kringloop–outfit’ zat bij de stomerij.
Naast het fronsen van onze wenkbrauwen begrijpen wij niet dat de AIVD nooit melding heeft gedaan van al die Frauderende PvdA-politici. Dat zal toch niet iets te maken hebben met het feit dat de Baas van  de AIVD  de Rode PvdA Fatsoenrakker Ronald Plasterk is?

Hoe het ook zij gewetenloze Volksverlakker en klasse verrader de PvdA ex- Burgemeester Peter Rehwinkel op ons Elite-Gangster Billboard geplaatst waar markant de halve PvdA-Top al op pronkt.

Misdaad loont in Banana-Fraude-Nederland.
Wie een carrière ambieert in de misdaad raden wij aan om lid te worden van de PvdA of de VVD. Het is wel duidelijk geworden inmiddels dat misdaad wel loont mits lid van de juiste politieke misdaadgroep in “Banana-Fraude- Nederland”.