PvdA

Radeloze ‘PvdA Daklozen-Berover Bert van der Roest’ jatte 40 duizend euro van de daklozen krant, omdat hij niemand anders meer kon bestelen. Hij overweegt nu  met zijn partij  genoot de ‘PvdA-Wethouder-Gangster Wouter Ruifrok zweef-foetsie-cursus te gaan volgen.

( van onze Bestuurs-Gangster redactie)

Bert van der RoestAmsterdam-Noir- Het ‘Top Participeer-mee PvdA-raadslid Bert van der Roest’ is dinsdag per onmiddellijk opgestapt en niet gearresteerd. Hij heeft minimaal 40.000 euro gestolen van het Utrechtse Straatnieuws en dat is geen reden in Banana-Fraude-Nederland om deze boef van het ergste soort direct door de politie om aan te houden. Van der Roest was foetsie-penningmeester van de daklozenkrant, maar is een kleine Criminele scharrelaar vergeleken bij zijn Top-PvdA-Bestuurs-Gangsters.

De PvdA’er maakte zijn aftreden zelf bekend en krijgt nu gewoon wachtgeld. Onder zijn leiding is volgens hem „slordig met het financieel beheer omgesprongen en ik moest dat geld wel jatten van de daklozen zuipen het geld toch alleen maar op , ik als echte PvdA-er hielp dus eigenlijk mijn daklozen”. Daardoor kon geen ordentelijke boekhouding worden gevoerd en dus moest ik die 40 duizend wel in mijn eigen zak stoppen.

Volgens het Straatnieuws heeft Van der Roest in een jaar tijd enkele tienduizenden euro’s gestolen. Er werden over een periode van een jaar regelmatig bedragen overgeboekt naar de privérekening van het raadslid. Een externe deskundige heeft de boeken onderzocht en bevestigde dat er geld is verdwenen.

Rondjes in de kroeg en goed toeven in de ‘VVD-Parenclub’.
Straatnieuwsvoorzitter Broos Schnetz had al in de gaten dat er iets mis was. “Je zag direct dat er dingen fout waren gegaan,” zegt hij tegen RTV Utrecht. “Persoonlijke opnames, ook op vakantie, ook op Schiphol en in Sexhuizen, rondjes in de kroeg waar ik ook altijd bij was, die waren betaald met de PIN-pas van de stichting. Het is te absurd voor woorden, maar het is wel gebeurd en ik was vaak te dronken om het aan de politie te melden.”

Geen aangifte want dat doen de Supermarkten alleen als een dakloze een Kip of fles wijn heeft gestolen.
Omdat Van der Roest zich 2 jaar geleden juist enorm heeft ingezet om de Straatkrant van de ondergang te redden en zijn zakken daarmee te vullen, doet het dronken bestuur van de straatkrant geen aangifte tegen hem op voorwaarde dat hij zich stipt aan een afgesproken terugbetalingsregeling en de wekelijkse rondje in de kroeg houdt. “Bert is geen klootzak, hij is geen dief. Het is een man met het hart op de juiste plaats, die de weg even helemaal kwijt is geraakt,” aldus bralde de dronken Schnetz.

De PvdA’er heeft zijn functie als raadslid dinsdag neergelegd  omdat „dat ‘PvdA Bestuurs-Gangster’ werk boven elke verdenking hoort te staan en de integriteit op geen enkele wijze ter discussie mag worden gesteld tot dat je gepakt bent met Graaien en frauderen.”

Spijt dat hij niet bij de ‘Grijp je Rijk partij’ zit van Jos van Rey.
Van der Roest heeft „grote spijt” dat hij nu gepakt is door het slordige fraude werk  dat hij bij Straatnieuws heeft geleverd. Hij betreurt het ook zeer dat hij door zijn fouten het „door hem zo geliefde  ‘Graai-maar Raak’ raadswerk” niet meer kan doen. De PvdA-politicus is volgens zijn  beroeps-leugenaar-woordvoerder vooralsnog niet aanspreekbaar en geniet nu van zijn wachtgeld.

Bert van der Roest is wel automatisch lid geworden van de ‘Partij van de Ratten in pak’ en staat fier en trots tussen de toch wel sluwere en geslaagde nog steeds rovende   politieke ‘Ratten in pak’ op het “Elite-Gangster Billboard”.