Weer 60 miljoen foetsie door de ‘Ratten in pak’ en niemand gearresteerd. De real deal: VVD & PvdA participatiemaatschappij in actie.

Inbreng  Mele:
“In Nederland leven 1 op de negen kinderen ONDER de armoede grens. Deze kinderen mogen niet naar een verjaardagsfeestje omdat de ouders geen geld hebben om een cadeautje te kopen voor de jarige laat staan dat deze kinderen zelf een feestje mogen geven. Deze kinderen krijgen SLECHTS 2 á 3 keer in de week warm eten gewoonweg omdat er geen geld is om dit vaker te doen…. en ga zo maar door. Maar goed laten we 243 miljoen uitgeven aan een cultuurpaleis….??? Die kinderen….ach!”

( van onze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- VVD & PvdA:Participeer mee, zie hier de participanten reeds…..
De inkt van de participatie PvdA & VVD partijlijn is nog niet droog of er is alweer 60 miljoen weg geparticipeerd van het niet mee participerende “Klootjesvolk”.

Den Haag – ‘PvdA-V.O.C-participatie-gedachte’ mist elk gevoel voor realiteit en menselijkheid.
Dankzij de geweldige PvdA wethouder Marnix Norder wordt dit Maffia Vastgoed project door de Haagse kelen gedramd!
Heel het PvdA bestuur in Den Haag is hier debet aan! Het blijven uiterst arrogante, corrupte regenten zonder enig gevoel voor de realiteit en menselijkheid en de daaraan verbonden  barre omstandigheden van haar  gewone inwoners!

Het nieuwe cultuurpaleis der Elite van Den Haag zal duurder worden dan de gemeente  vals had voorgesteld. De bouw van het zogeheten Spuiforum kost niet de geplande 181 miljoen, maar bijna 243 miljoen. Dat zegt adviesbureau bbn in een woensdag gepresenteerd rapport. En zie hier weer de Oeps-foetsie miljoenen participatie met dank aan de ‘Bestuurs-Gangsters’ van de Haagse PvdA & VVD.
Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van De Haagse Stadspartij, een tegenstander van het  participatie foetsi de miljoenen euro’s project.

Jozias van Aartsen‘Hagenaar die niet mee kan participeren faliekant tegen Elite-Cultuurpaleis’.
Burgemeester en Wethouders Den Haag missen elk gevoel voor realiteit en menselijkheid.
Zouden deze lieden niet in de gedachte van hun VVD-Gangster Burgemeesteraan de schandpaal moeten.
Ook over andere delen van het ontwerp zijn de onderzoekers kritisch. Zo twijfelen ze aan de vluchtmogelijkheden op de bovenste verdiepingen. Het gehandicaptentoilet is erg moeilijk bereikbaar. Het servies kan alleen op de vierde verdieping worden afgewassen, maar de opslag is op de begane grond. Dat kost veel onnodige manuren.

Veel ruimtes krijgen geen daglicht, wat „niet echt gebruiksvriendelijk“ is. Daar moeten extra lampen komen, maar dat kost veel elektriciteit. Verder „conflicteert” de inrit van de parkeergarage onder het Spuiforum met de uitrit van de parkeergarage van het naastgelegen stadhuis.

Om het ‘Ratten in pak cultuurpaleis’ is in Den Haag veel te doen. Het gebouw moet het nieuwe onderkomen van het Residentie Orkest, het Nederlands Danstheater en het Koninklijk Conservatorium worden. Op de locatie staan nu de Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan B&W en de Gemeente raasleden van den Haag.
(wijsmuller@haagsestadspartij.nl, m.norder@denhaag.nl, secretariaat.wethoudersvi@denhaag.nl, b.revis@denhaag.nl, gemeentesecretaris@denhaag.nl, commissieruimte@denhaag.nl, paul.terlinden@denhaag.nl, lobke.zandstra@denhaag.nl, martijn.bordewijk@denhaag.nl, david.rietveld@denhaag.nl, bartvankent@denhaag.nl, sandra.abbenhuis@denhaag.nl, marieke.degroot@denhaag.nl, gerwin.vanvulpen@denhaag.nl, hasan.kucuk@denhaag.nl)