De realiteit van Diederik Samsom: wij helpen hongerige arbeiders- kinderen met 100,- euro per jaar. Dat is dus nog geen 27 cent per dag, eet smakelijk kinderen!

( van onze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De ‘PvdA-V.O.C-participatie-gedachte’ mist elk gevoel voor realiteit en menselijkheid.
Een PvdA ‘Wethouder-Bestuurs-Gangster Wouter Ruifrok’ van de Gemeente Noordoostpolder heeft zich op kosten van de belastingbetaler ingeschreven voor een peperdure cursus. De ‘masterclass’ ‘Mijn gevoel voor Realiteit’ kost 10.000 euro. Het  echte Master aan de class is uiteraard dat diegene die het organiseren een stel malloten 10.000,- euro lichter maakt.
En daarmee geeft deze gewetenloze, domme man direct aan dat hij totaal geen gevoel heeft voor de Realiteit van vandaag de dag dat er arbeiders kinderen dagelijks honger lijden.

En dat zijn Grote Leider Diederik Samsom (waar was zijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren ‘trouwens gisteren bij de ‘V.O.C.- Prinsjesdag’) gisteren vol trots melde op een opmerking van Emile Roemer tijdens het debat van gisteren bij de NOS wat hij ging doen aan het verschijnsel dat arbeiders kinderen honger leiden.
‘Grijpstra Samsom’ antwoordde samen met zijn baas de ‘VVD-Gier Halbe Zijlstra’ dat zij  daar 100,- euro per gezin, per jaar voor hadden uitgetrokken.
Hoeveel zal die Schuinsmarcheerder Diederik Samsom per jaar hebben uitgetrokken voor zijn ‘Bed-Pers Chef Saar Bueren’?

De fractie ONS Noordoostpolder heeft oprecht woedend gereageerd en eist dat PvdA-Wethouder-Bestuurs-Gangster Wouter Ruifrok het cursusgeld uit eigen zak betaalt. Bij de cursus ‘Mijn gevoel voor Realiteit’ staat ‘persoonlijke ontplooiing voor managers’ centraal.

Zweverige zelfontplooiing is keiharde Foetsie gemeenschap geld.
ONS Noordoostpolder heeft bij monde van fractievoorzitter Berthoo Lammers verontwaardigd gereageerd. Lammers stelt terecht  dat de zweverige zelfontplooiing de gemeenschap enkel keihard geld kost, terwijl daarmee bijv. armlastige gezinnen met hongerde kinderen goed mee kan worden geholpen. Bovendien vindt de lokale partij het “moeilijk te verkroppen” dat de Wethouder-Bestuurs-Gangster Wouter Ruifrok een dergelijke cursus volgt terwijl zijn termijn tot de verkiezingen nog maar enkele maanden loopt en dat hij en zijn PvdA gabbers in crime gezien opinie peilingen met zijn alle regelrecht de Luxe wachtgeld uitkering in gaan.

De Wethouder-Gangster Wouter Ruifrok heeft nog niet gereageerd op de kwestie, omdat hij nog niet helemaal  zijn gevoel voor realiteit heeft om te reageren over zijn wan en misdaden( volgens het natuurrecht) in deze, meldt Omroep Flevoland.

Opmerking: Wij hebben B&W en de Gemeente raadsleden van Noordoostpolder dit artikel voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor.(griffier@noordoostpolder.nl, info@noordoostpolder.nl, w.schutte@noordoostpolder.nl, a.vanderwerff@noordoostpolder.nl, w.ruifrok@noordoostpolder.nl, a.vanderwerff@noordoostpolder.nl, rekenkamercommissie@noordoostpolder.nl, FractieONS@gmail.com, rtv@omroepflevoland.nl   )