Het ‘Vrije Radiogeluid Talk2Myra Radio voor bezet-verloederd Nederland.

Talk to Myra Radio

Vanavond om 8.30  bij Talk2Myra Radio schokkende onthullingen (niet over wie met wie neukt in de pulp-media) maar hoe het Nederlandse Volk geneukt wordt door Corporate Crime met hun hersenverpulveraar pulp-media.

Als gast hebben wij de Volks-econoom en ing. Steve Brown en zijn ‘media opblaas sexpop de La Paay’ en zijn’ actie-Kruidvat- man Peter Rebel de Held’.

De inhoud is schokkend en niet geschikt voor personen onder de 18 jaar en mensen met een ‘SBS- Glitter-Kip -Geer herseninhoud’. Primeur: “Media Code-Reclame–Commissie is een farce dat gerund wordt door de slager die zijn eigen vlees keurt.

Ook aandacht voor: Stille kaalslag aan de gang in ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ .
Gingen in nog geen maand achter elkaar de volgende leden van ‘misdaadgroep Peter R de Vries’  Patrick van der Eem, Koen Scharrenberg ,Rob Zigerus en Ron Ostrowski voor jaren de gevangenis in, is nu ook het doek gevallen voor Top-lid Endemol Boss ‘Pedo-maffioso Berlusconi’ en volle compagnon van ‘Maffia-Boss John’ met met een vonnis van 4 jaar gevangenis straf. De ‘Pers’ zwijgt als het graf over dit ongekende Maffia-corruptie- schandaal in de John de Mol’s pulp-media in Nederland

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980