In de aanbieding bij Het Kruidvat drie op één dag: een Moordenaar, een Brandstichter en een Inbreker. Het Kruidvat ontkent dat zij die drie drugs of condooms heeft verstrekt.

Zelf censuur: pers zwijgt als het graf uit angst voor Maffia-Boss John de Mol en zijn media huurmoordenaar Peter R. de Vries.

R van Rebel
( van onze Corrupte News Of the World redactie)

Amsterdam-Noir – 20 jaar cel voor Peter R. de Vries zijn ‘huurmoordenaar Rob Zegerius’ in Yellowstone. Helpt ‘Rebel’ Peter-Kruidvat- de Vries   hoogstpersoonlijk zijn Top misdaadleden als Willem Holleeder niet zelf de cel in, dan doet de integere justitie en politie de rest van zijn laffe (Junki) Gajes wel.
Koen scharrenberg, Rob Zegerius, Ron Ostrowski allemaal (oud) medewerkers van Peter R. de Vries in de gevangenis. En nu komt er weer eentje bij zijn “Top-Junkie-Judas Patrick van der Eem”.
De Judas-Junkie Patrick van der Eem uit Arnhem, die met een verborgen camera, drugs en alcohol in een auto zijn 17 jarige ‘vriend’ Joran van der Sloot een hoop gebral ‘ over de moord op Natalee Holloway ontlokte en daar 300.000,- euro mee verdiende van Peter R., moet 1 jaar de cel in. De rechtbank in Arnhem vindt bewezen dat Van der Eem met twee medeverdachten voor 30.000 euro ( straat waarde max 5000,-euro) aan dure skispullen meenam bij De Skihut in Oosterbeek, waar ze met mokers de pui aan gort sloegen. De rechter hechtte geen geloof aan het verweer dat hij deze Junkie-inbraak had gedaan (zie video) voor het AVRO & TROS programa Peter R. de Vries om aan te tonen dat er geen kind prostitutie plaats vond in de Skihut.

“Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”Hoe John de Mol en Peter R. de Vries het voor elkaar krijgen dat de hele pers zwijgt over het feit dat er op één dag drie medewerkers van Peter R. de Vries veroordeeld zijn als misdadiger is een prestatie van ongekende absolute  macht van “Maffia Boss John de Mol”.