Achter de Schermen bij: Moordpoging door de Media-Maffia en Corrupte Justitie op Steve Brown.

Amsterdam-Noir-Beelden die nooit werden uitgezonden. Peter R. de Vries en Bas van Hout plegen een Moordaanslag met hun knokploeg/corrupte recherche op Steve Brown.

Steve Brown vecht voor zijn leven tegen een overmacht terwijl ‘Helden’ Peter R. de Vries en  Bas van Hout veilig in de ‘kast’ zitten.
‘VARA-man Peter R. de Vries’ en Panorama-‘journalist’ Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg (10-16 man) samen met corrupte recherche( 10-12 man) en tegelijkertijd  tijdens het wurgen (poging tot moord) een valse betekenis af te dwingen  van Steve Brown voor misdaden die Bas van Hout en Peter R. de Vries n.b. net zelf hebben gepleegd met verborgen opname apparatuur in een besloten ruimte en het verstrekken van harddrugs door hun Junk-Judas en Draaideur Crimineeltje Ron Ostrowksi, etc. En dat noemt men in Nederland dus journalisten.

Arrestatie-team ook aanwezig.
Steve Brown slaat de rechercheur van arrestatie team (een rode Beer van twee meter) met zijn eigen portofoon Crocky ( 6-8 x keihard op zijn kanis), die Peter R. de Vries een veilig heen komen moest verzorgen in een gepantserde Mercedes van het arrestatie team.

Peter R. de Vries moest daardoor spierwit van angst rennend tussen twee bodyguards
(derde rang sportschool types uit de kringen van Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg) er vandoor. Steve Brown ging daar en tegen bebloed naar het politiebureau Warmoesstraat om tot na de uitzending te worden vast gehouden in de cel.

Steve Brown wint alle gerechtelijke producers, maar Peter R de Vries en Bas van Hout en John de Mol gaan gewoon door.
Steve Brown heeft nadien  zowel Peter R. de Vries als Bas van  Hout voor de rechter en de  Raad voor Journalistiek gesleept. Alle procedures zijn door Steve Brown gewonnen in deze, maar des ondanks lopen de twee Moordenaars in spé Peter R. de Vries en Bas van Hout als of er niets aan de hand is in de rondte als fatsoenlijke gerespecteerde ‘Heren’ bij de media, o.a. Peter R de Vries bij de VARA en Bas van Hout bij Sanoma, Panorama.
En werden/worden beschermd door o.a. de hoogste justitie ambtenaren Harm Brouwer en Herman Bolhaar en de Top-Maffia- Baas John de Mol!!!
Wie is hier nu een Moordenaar en Crimineel en Corrupt?

Bloedgeld wordt altijd betaald.
Steve Brown eist tot vandaag de dag nog steeds meer dan ander half miljoen euro schade vergoeding van Peter R. de Vries en Bas van Hout en John de Mol c.s. en zal niet rusten tot de drie ‘ Heren’ ‘gebloed’  hebben voor hun moord wurg- aanslag en media moord aanslag op hem en de zijne.

Bas van Hout en Peter R de Vries bezwijken van angst.
Ondanks de Overmacht aan bewaking ( meer dan 20 man) n. b. van het politie- arrestatieteam, Louche Sportschool Figuren bezwijken de ‘Helden ‘ Peter R. de Vries en Bas van Hout letterlijk van doodsangst. Steve Brown wordt aangevallen door meer dan 10 louche Sportschoolfiguren en slaat er 3-4 neer,  gedurende die laffe poging tot doodslag-moord door tien man op Steve Brown  is de camera nu op de grond gericht en pas weer op Steve Brown gericht als hij is overmeesterd door het drietal laffe wurg-moordenaartjes (eentje is zelfs van de recherche) van Peter R. de Vries en Bas van Hout.

Bas van Hout in totale angst paniek
Bas van Hout raak in paniek en vreest betrapt te worden door de inmiddels bijgekomen eerlijke politie die niet in het complot zit op zijn misdaden als het opnemen met verborgen appartuur in een besloten ruimte, het voorhande hebben van harddrugs. Hij geeft vast opdracht Steve Brown vals de schuld te geven van zijn en Peter R. de Vries hun misdaden. Bas van Hout  een echte Sanoma-Panorama-journalist en Peter R. de Vries een VARA-Man.

Bas van Hout en Peter R de Vries: Twee Liegende Moordenaars.

Opmerking: Deze publicatie is verzonden aan de Raad van Toezicht van NTR, VARA, EO, NOS,  Sanoma en het OM en hoofdredacteur Panorama Frans Lohman de heer Matthijs Nieuwkerk, Knevel en van den Brink, de heren Pauw en Witteman, zodat zij allen met hun eigen ogen hebben aanschouwd ( beelden liegen niet) ,dat indien zij als nog Peter R. Vries en/of Bas van Hout aan hun tafel laten aanschuiven zij willens en wetens een lid van een misdaadgroep en moordenaar in spé accepteren aan hun tafel en derhalve een moordenaar in spé een vernisje van fatsoen verschaffen naar het bredere publiek en zich geschaard hebben aan de zijde van de betreffende’ misdaadgroep Peter R de Vries’ . ( Zie “Killing Fields Of Amsterdam”.)

Noot:
“Maffia en Justitie plegen samen een moord-aanslag en media-aanslag op Steve Brown.”