Hoe moet de RVD dat nou weer weg poesten?

Jorge Zorreguieta

(van onze  Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Hoeveel genodigde van de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” zijn nog op vrij voeten voor 30 april? ‘Natuurlijk was ‘Opa Jorge Zorreguieta’ van de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” op de hoogte van de verdwijningen. We wisten het allemaal.’ Dat zegt de Neonazi Mario Cadenas Madariaga in een gesprek met Volkskrant-correspondente Marjolein van de Water. ‘Maar het alternatief was nog veel erger’, gaat hij verder. ‘De guerrillero’s wilden een socialistische staat maken van Argentinië, dat is pas écht onacceptabel dat de gewone mensen dan niet meer door ons tot op het bot kunnen worden uitgebuit of des gewenst levend uit vliegtuigen kunnen worden gegooid. En wat was er dan gebeurt met onze ‘Alte Kameraden’ uit Nazi Duitsland, die wij daar en tegen samen met onze Alte Kameraad ‘Prins Pooier Berhard’ als vorsten juist Argentina hebben ingevlogen?

Doofpot-‘Prins  Pooier Bernhard’ en KLM hielpen Nazi’s (ODESSA) bij vlucht naar Argentinië.

U moet begrijpen dat de militairen alles strikt geheim hielden. We wisten dat mensen verdwenen, maar niet dat de gevangenen vermoord werden ( kuch).
 Wij dachten dat zij de gevangen naar Nederland hadden gevlogen.

Neonazi Cadenas Madariaga is al vijftig jaar bevriend met ‘Opa Jorge Zorreguieta’, de vader van prinses Máxima. Ze leerden elkaar kennen toen ze beiden ‘werkzaam’ waren voor agrarische belangenverenigingen van Landeigenaren, van oudsher de belangrijkste onderdrukkende sector in het Zuid-Amerikaanse land. Het was de tijd van linkse guerrillastrijders die bomaanslagen pleegden op politieke en militaire doelen.

De strijdkrachten in dienst van de Ultra-rijken Elite-gangsters vonden het optreden van de regering tegen de guerrilla niet kordaat genoeg, en brachten in 1976 met een coup generaal  en  inmiddels voor massamoorden veroordeelde Jorge Videla aan de macht. Vervolgens hebben ze de ‘subversieven’ op systematische wijze uitgeroeid. Ze maakten daarbij gebruik van illegale detentiecentra, martelingen, ontvoeringen en moord. Niet alleen guerrillero’s, ook journalisten, wetenschappers, en andere burgers met linkse sympathieën waren doelwit. Neo-Nazi Cadenas Madariaga was in die tijd staatssecretaris van Landbouw, en Zorreguieta zijn ondersecretaris. Hij verliet in 1979 de regering uit onvrede met de economische koers van zijn minister. Hierdoor klom Zorreguieta op tot staatssecretaris.

‘Niet gelogen’
‘Opa Jorge Zorreguieta’ beweert pas ná de dictatuur van de verdwijningen te hebben gehoord.  Neo- Nazi Cadenas Madariaga stelt in het gesprek met de Volkskrant dat dit onmogelijk is. ‘Hij heeft niet gelogen maar we moeten zijn woorden anders interpreteren. Hij bedoelde dat hij de details en de omvang niet kende. U moet begrijpen dat de militairen alles strikt geheim hielden. We wisten dat mensen verdwenen, maar niet dat de gevangenen vermoord werden.’

Verder liegt hij: ‘Ik zal niet ontkennen dat er excessen waren, excessen die ik betreur. Maar u moet begrijpen wat er op het spel stond. De dreiging was enorm. De terroristen wilden een dictatuur van het proletariaat stichten met  bijv.  mensenrechten en eerlijke rechtvaardigheid voor allen. We stonden op het punt in een soort Cuba te veranderen en al  het door de eeuwen heen  met bloed geroofde bezettingen kwijt te raken.

‘

Neonazi Cadenas Madariaga deed na het terugkeren van de democratie in 1983 nog een mislukte gooi naar het gouverneurschap van Buenos Aires, en werkte vervolgens als  louche advocaat en reactionaire pulp columnist voor verschillende hersenspoel-kranten. Zijn ‘Alte Kameraden vriendschap’ met ‘Opa Zorreguieta’ is altijd gebleven. ‘We zien elkaar regelmatig, al komt het ook voor dat we elkaar een jaar lang niet spreken’, aldus de Neonazi Cadenas Madariaga. ‘Ook onze echtgenotes zijn Neonazi vriendinnen, wij zouden dan extreem teleurgesteld zijn als wij niet voor de inhuldiging van 30 april van de zoon van Beatrix worden uitgenodigd.’

De “Walking Dead” melden zich voor inhuldiging bij VVD Bestuurs-Gangster Fred de Graaf aka ‘De man van Foetsie 200 miljoen’.

walking dead near inhuldiging

Hoe het ook zij de inhuldiging zal nog steeds druk bezocht worden door de “Walking Deads”, althans zolang zij nog niet uit het een of andere vliegtuig zijn gegooid.

Eerder verschenen in deze rubriek:
Opa-Zorreguieta verantwoordelijk voor verdwijning van mijn moeder.