Nederland heeft duurste koningshuis West-Europa.
“Beatrix hoofd van ‘Familie Nooit Genoeg‘ niet van plan salaris-uitkering in te leveren”.

( van onze Oranje  Hersendoden redactie i.s.m. onze  Noord-Koreaanse EenVandaag redactie. )

AMSTERDAM-NOIR- Enkele provincies liegen dat zij flink wat telefoontjes hebben gekregen van burgers die bij de inhuldiging van Koningin-zoon Willem-Alexander Fred de Graafaanwezig willen zijn. Volgens de provincie Zuid-Holland staat de telefoon op het provinciehuis niet stil sinds bekend werd dat een aantal burgers “Walking Dead” bij de inhuldiging mag zijn. Aanmelden is echter niet mogelijk en de “Hersendoden” toch maar bellen, he?

Zuid-Holland meldde woensdag dat het binnenkort meer informatie krijgt over wat er van de provincie wordt verwacht en wat de richtlijnen zijn voor het selecteren van de “Walking Dead”. Ook Noord-Holland kreeg al tientallen telefoontjes van belangstellenden uit alle hoeken van de provincie, maar weet ook nog niet wat de bedoeling is.

‘Koninklijke familie Nooit Genoeg’ kost 110 miljoen per jaar- Kan niks missen. Het is een morele crisis.

Het is niet bij alle provincies druk, want Groningen registreerde geen geïnteresseerden, want daar is men te druk met het overleven van de Gas-aardbevingen en heeft men even geen trek in de Koning-Zoon, die met zijn familie 100 miljoen per jaar aan uitkeringen van de Staat en de Gasbel opstrijkt, terwijl de Groningers 0,00 uit de 11 miljard jaarlijkse Gas opbrengsten krijgen.

Voorzitter van de Eerste Kamer Kroeg Good Old Boy Fred de Graaf ( van de ‘Kleine VVD-gangster partij’ ), die in zijn hele leven nog nooit een dag eerlijk in het bedrijfsleven heeft gewerkt, maar uitsluitend Bestuurs-Gangster functies heeft gehad en zoals te doen gebruikelijk in die ‘criminele- kringen’ behoorlijk de boel heeft opgelicht:

Voorzitter Eerste Kamer in opspraak vanwege ‘wanbeleid’ in Apeldoorn.
Apeldoorn – In een vernietigende raadsenquête wordt het Apeldoornse college van burgemeester en wethouders grote fouten bij de handel in bouwgrond verweten. Het college zou de raad daarbij hebben misleid.De commissie onderzocht hoe het kan dat Apeldoorn nu met tekorten zit die kunnen oplopen tot 200 miljoen euro. Het is een van de hoofdoorzaken waarom de gemeente op zwart zaad zit en onder financieel toezicht is gesteld van de provincie. Maar oud-burgemeester Fred de Graaf, onder wiens bestuur dit allemaal plaats had, wil niet reageren. Hij wil eerst een raadsdebat over de enquête afwachten. Dat staat voor 2 februari op de agenda.
Bron: Destentor 

Voor die Ras VVD- oplichters- praktijken is Bestuurs-Gangster Fred de Graaf  op  29 april 2011 is (bij bevordering) benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau en heden bij ons feestelijk bevorderd tot het Elite-Gangster Billboard.

Billboard Elite- Gangsters

Die De Graaf  is verantwoordelijk voor de uitnodigingen, zei dinsdagavond dat bij de inhuldiging zo veel mogelijk ‘gewone hersendoden burgers ‘ worden uitgenodigd.  Wij houden ons hart vast wat betreft de kosten met die fijne integere ‘Officier in de Orde van Oranje Jat er maar op los Nassau’. Hopelijk gaat dit ‘Hersendoden –feestje’ ook geen 200 miljoen Foetsie kosten in deze tijd van ‘Jan met de Pet Crisis’.

De Roof-Commissarissen van de ‘Koningin & zoon Offshore Ltd’. ( hoeven geen belasting te betalen van die 100 miljoen) krijgen het verzoek om „een dwarsdoorsnede met kleine vlaggetjes zwaaiende hersendoden van de samenleving” uit te nodigen voor de inhuldiging in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. De Graaf dacht aan minstens 500 “Walking Dead”.

Opa-Zorreguieta verantwoordelijk voor verdwijning van mijn moeder.
Zo ver wij weten  zijn geen vertegenwoordigers van de Argentijnse Dwaze moeders uitgenodigd, want dat zou alleen maar onrust veroorzaken onder de “Walking Dead”. Die blijven dus gezellig samen met Opa Zorreguieta thuis en kunnen vanaf hun plein Plaza de Mayo’ vrolijk met hun witte zakdoekjes naar de nieuw Koning-zoon van 100 miljoen en zijn ‘VVD- Bestuurs-Gangster Fred  Foetsie 200 miljoen de Graaf’ zwaaien.

Opinie onderzoeken door msm over de populariteit van Koningin en haar zoon nemen Noord-Koreaanse vormen aan.
EenVandaag zal het Noord Koreaanse TV- verslag voor zijn rekening gaan nemen en garandeert dat 100% van de gegadigde zal staan juichen en achter de Koningin-zoon staat al kost het hun laatste hersencel en centen en moeten ze de hele dag Oranje stront eten.