Mr. Bramela verkoper Dakloze Krant.

“Mr. Bram Moskowicz meer voor de Rechter dan zijn ‘Volkse Criminele Clientèle’.”

(van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir- Wij berichten als enige al dat Mr. Bramela kennelijk  zwaar geestelijk in de war is:“Tuchtrechter zaak Bram Moszkowizc verwijst de strafzaak naar de Psychiater.”

In juridische termen noemt men zo een stakker handeling onbekwaam. Niet omdat hij optreed in het Open riool RTL-Boulevard en wellicht zijn hersens zijn aangetast van de riool-stank die daar heerst, maar gezien zijn war taal bij de verschillende Tuchtzaken tegen hem. En het steeds Verstek laten gaan door niet op te komen dagen. En wie Verstek laat gaan bekent schuld middels het juridische adagium: “al hetgeen niet betwist wordt voor waar aangenomen”.

Mr. Bramela gedraagt zich nu als een radeloze zwaar  aan de drank en drugs verslaafde ‘Homeless persoon’, die door de bomen het bos niet meer ziet en nooit komt opdagen als hij/zij bij de Rechter moeten voorkomen. Die in de war zijnde stakkers, die aan de lopende band bij Verstek worden veroordeelt door de Rechter. U kent ze wel.

Mr. Bramela verkoper Dakloze Krant.
Nu is kennelijk Mr. Barmela ook tot de gelederen van deze radeloze geestelijk in de war zijnde stakkers toegetreden.

Hoe lang nog voordat u de dakloze krant kan kopen bij de ingang van Dirk van den Broek van de ooit zo gevierde Showbiz advocaat van het open Riool RTL-Boulevard en ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Mr. Bram Moszkowicz meer voor de Rechter dan zijn ‘Volkse Criminele Clientèle’.”

Bram Moszkowicz slaat terug middels de ‘Hoeren” van De Telegraaf en bedreigt de Deken Germ Kemper.”

Mr. Bram Moskowicz opeens principiële actie-advocaat bij open Riool RTL-Boulevard.

‘”Deken had tegen Bram Moszkowicz de zwaarste sanctie moeten eisen”