( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Miljonair en racist Geert Wilders laat op Twitter van zich horen over de zaak  ‘Lekke- Hari’ Hij pleit-bralt ervoor dat als kickbokser Badr wordt veroordeeld, zijn Nederlandse nationaliteit wordt afgepakt. Ook laat hij weten dat als Badr zijn straf heeft uitgezeten dat hij direct het vliegtuig naar Marokko moet pakken.


Zo luidt de gewaagde tweet van  Miljonair en racist Wilders.

PPV-Generaal-Ontucht Lucassen weer betrapt.
Wilders liet verder weten in een Pers-pulp-verklaring door Lucassen aka de PVV ‘Generaal-Ontucht’ dat Estelle na een veroordeling wel mag blijven. De PVV-‘Generaal-Ontucht’ ging zelfs zo ver dat hij Estelle zijn speciale ‘deskundigheid’ aanbood.

Badr Hari is een Marokkaans-Nederlands kickbokser en geboren in Amsterdam. Op basis van een veroordeling kan zijn Nederlandse nationaliteit hem niet afgenomen worden. Gisteren maakte het SBS-Openbaar Ministerie bekend dat de kickbokser inmiddels is verdacht van zes mishandelingen.

GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi vindt dat het racisme bij Miljonair Wilders maar doorgaat, en dat je je daar altijd tegen moet uitspreken. ‘Blijkbaar gelden bij hem voor de ene groep andere regels dan voor de andere’, zei hij tegen persbureau ANP. Volgens Dibi komen PVV-politici vaker in aanraking met politie en justitie dan Marokkaanse Nederlanders.

De ouders van Hari zijn Marokkaans, de kickbokser is in Amsterdam geboren. Hier kan een paspoort alleen bij hoge uitzondering worden afgenomen, niet enkel bij een veroordeling. Als iemand één nationaliteit heeft, kan een paspoort helemaal niet worden afgenomen, maar dat is allemaal te ingewikkeld voor de aanhang voor de Miljonair en racist Wilders.