( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir. Globalisering: De Straf de arme maatschappij van ‘Snake Rutte’ en  ‘Schurken President-Obama’.

De ‘Blauwe Hulptroepen’ (politie=Blauwe Hulptroepen van de heersende klasse) ) van de Elite-gangsters in de USA  (en ‘Red Neck Hollandia’) beginnen  nerveus te worden om de arme er onder te houden. Steeds vaker horen wij van stand rechterlijke straat executies van de radeloze arme mensen.

Ook in ‘Red Neck Hollandia’ gaan wij die kant op en hebben wij inmiddels de Foetsie, Schiet, Lek, stomp en schop er maar op de arme los politie.

Politie doorzeeft dakloze arme en niemand gaat de bak in.
In de video is te horen dat Milton Hill de politie heeft gebeld omdat hij ergens boos om is. Hill, die een mesje in zijn hand heeft, lijkt niet erg onder de indruk van een politiehond. Even daarna komt hij in beweging en openen zes agenten het vuur en schieten hem in zijn rug.

De executie heeft tot veel ophef geleid onder de inwoners van Saginaw, waar Hill voor het oog van veel mensen werd neergeschoten. Volgens zijn familie had Hill geestelijke problemen. “Het was een executiepeloton verkleed als politieagenten,” zei Hills moeder tegen CNN.

Het Amerikaanse ministerie van Klasse- Justitie stelt een Doofpot-onderzoek in naar een schietpartij waarbij een 49-jarige radeloze arme Amerikaan door politiekogels om het leven is gekomen. (standrechtelijk geëxecuteerd met de wet in de hand) Voorlopig zit niet één van de ‘Blauw –hulp- troepen’ in de bak voor deze laffe zinloze moord.

Arme brengen ook dood nog geld in het Elite-gangster-laadje.
China heeft inmiddels contact opgenomen met de USA of zij de organen mogen kopen van de standrechtelijke executies van de arme en radeloze. De Chinese hebben plechtig beloofd de winst te zullen deponeren op de bekende belastingparadijzen waar reeds de gejatte 32.000 miljard zwart staat, zodat de misdaad-banken met hun loopjongens als  VVD-‘Snake Rutte’ en Obama ook weer blij zijn.

Large Scale Organ Harvesting in China

Als je leven, je baantje, je pensioentje, je huisje en je paar centjes je lief zijn  stem niet op de Bankiers-roof- de arme scheel-partijen VVD, PVV, CDA, GroenLinks, Christen Uni, D66.

Stem SOPN of SP of De Partij van de Dieren.