( van onze corrupte News of the World redactie i.s.m. de corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- De ondergang van het merk Moszkowicz in de advocatuur is de opkomst van het merk Moskowicz in de pulp-media.

Pulp-Media verworden tot Reclassering Instituut, die gedragsstoornissen cultiveert.
Het is kennelijk zware crisis in de Volks-onderwereld, want zowel Holleeder als zijn oude Maffiamaatje Mr. Bramela gaan nu hun brood verdienen in de Pulp-Media.

Wij zijn benieuwd of beide heren op scootertjes naar hun nieuwe pulp-werk zullen rijden. De loopjongens van Holeeder’ Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout‘ en ‘Pyromaan Koen Scharrenberg’  zitten al bij het Toilet-Vod Panorama.

Het Maffiablad De Telegraaf meldt dat de opnames van de  show Bram Moszkowizc uitgesteld, maar zeker door gaan. Maar dat o.a. de vakantieperiode roet in het eten heeft gegooid voor de opnames van de nieuwe Bramela- talkshow (kuch).
Nog even en de hele ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ zit weer samen gezellig in de pulp-media.

Voor De Bramela show zijn namelijk geen goede gasten te vinden, omdat iedereen op vakantie is (kuch) of nog in de bak of in afkick-kliniek zit of in het gunstige geval nog werkzaam is in de Onderwereld. En het spreekt voor zich dat men dan pas alleen in de Bramela show wil als men mislukt is in de Onderwereld.

Hoewel de opnames uitgesteld worden, komt de Pulp-pilot niet te vervallen. “We gaan het zeker doen, we vinden het erg leuk met Bram als interviewer, maar hij moet wel in een bepaalde gast goed zijn tanden kunnen zetten en zijn handjes thuis houden bij de Lady gasten”, zo meldt een beroeps-leugenaar woordvoerder aan het open riool- RTL Boulevard. De werkelijke reden is dat men nog niemand heeft kunnen vinden die zo media-geil is dat hij zijn reputatie ten grabel wil gooien om te gaan zitten Bramellen met Mr. Bramela.

Opmerking: Uiteraard hebben wij alle betrokkene RTL, Panorama, Revu, Sanoma, Mr. Moszkowizc , Het OM, t.a.v het college-procureurs-generaal, Herman Bolhaar en de vakbond voor (maffia)- journalisten ( Villa Media) in de gelegenheid gesteld tot commentaar en wederhoor.