Monique van Hal SchefferHet “Zwarte Tuig in Toga” wordt wel erg voorspelbaar als het gaat om hun eigen soort. Wij berichte reeds in ons eerste artikel dat deze Cum Laude gangsterin zich niet zo maar heeft gemeld bij de politie: “Zij meldde zich afgelopen maandag zelf bij de politie in haar woonplaats Soesterberg na exlusief overleg met haar Hoog geplaatste Freunden bij justitie en de overheid en verzocht gelijk om een privé suite en een persoonlijke butler.”
Bron: Steven Brown

( van onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir.  De Cum Laude gangsterin advocate Monique van Hal Scheffer, die meer dan  drie miljoen heeft gejat is eind vorige week vrijgelaten, op last van haar ‘Justitie Freunden’ de raadkamer van de rechtbank in Den Haag. Dat meldden het SBS- Openbaar Ministerie (OM) en de Klasse justitie rechtbank in Den Haag woensdag desgevraagd. Nou, nou 14 dagen zitten voor drie miljoen, die is nog eens zwaar gestraft.

Drie miljoen zijn feestelijk Cum Laude Foetsie.
De advocate-gangsterin zat sinds 6 juni vast omdat ze fraude heeft gepleegd met geld van cliënten en correspondentie van de Raad van State en andere documenten zou hebben vervalst. Ze heeft inmiddels bekend, maar niet de miljoenen terug gegeven.

Verschil moet er  Cum Laude wezen in het land van het Zwarte tuig in Toga.
Deze Cum Laude gangsterin heeft dus 14 dagen gezeten voor het stelen van meer dan drie miljoen.  Dat is  dus  drie miljoen gedeeld door 14 dagen, of te wel meer dan twee en halve ton per dag. Nou, daar wil denk ik heel Nederland wel voor gaan zitten. Het is toch op zijn zachts gezegd opmerkelijk te noemen, dat deze gangsterin van drie miljoen slechts 14 dagen hoefde te zitten in het tijdperk van Keiharde Law en Order voor het Volk.

Haar PVV-Loverboy Jos van Hal Scheffer heeft zelfs niet één dag gezeten. In andere Volks- Strafzaken die gaan over het z.g. straat-Volk( gepeupel) eist de Elite-gangster- politiek snel recht, hogere straffen, terug vorderderen van de criminele winst en keihard lik op stuk beleid.

Zo is recentelijk bijv. Micha Kat van huis uit voor drie maanden de bak ingesmeten, omdat hij wat dingen schrijft over corrupte, al dan niet pedofiele advocaten, justitie ambtenaren en rechters. Geen cent heeft deze Kat gejat. En wat te denken hoe men hysterisch te keer gaat over de z.g. Top- 600 crimineeltjes in Amsterdam, die met zijn alle in hun hele leven nog geen tonnetjes bij elkaar zullen zien, laat staan ooit een  Cum Laude gangsterin advocate-miljoen.

Raadkamer: Jatten uit pure hebzucht verzachtende omstangheid.
Cum Laude Gangsterin Monique Van Hal Scheffer heeft vervalsingen gepleegd om cliënten ertoe te bewegen grote bedragen in depot of als voorschot op haar rekeningen over te schrijven. Dat is gebleken uit onderzoek van de deken van de Orde van Advocaten in de Haagse regio en het SBS- OM. Op die manier zou ze in korte tijd miljoenen op haar (kantoor)rekeningen hebben gekregen. Ze zou het geld onder meer hebben gebruikt om luxe goederen te kopen voor haar PVV-Loverboy-Statenlid Jos van Hal Scheffer. De raadkamer achtte het feit dat dit Cum Laude gangster echtpaar Jos en Monique een gezamelijk inkomen van rond de vier ton per jaar heeft een verzachtende omstandigheid. Immers er was geen noodzaak om te jatten voor huur, eten, gas en licht, kleding, etc. zoals bij de z.g. Top 600 crimineeltjes uit Amsterdam, aldus de Raadkamer.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Tuig in Zwarte Toga”: Advocaat Monique van Hal Scheffer opgepakt om miljoenenfraude”

“PVV-Loverboy-statenlid Jos van Hal Scheffer dwingt zijn vrouwtje Monique tot miljoenen fraude.”